Mainboard Foxconn G31MX-K daar besteld, in product omschrijving wordt nergens gesproken over het feit dat het niet om een nieuw bord gaat. Binnen gekregen, drie dagen later dan beloofd, zitten er van die grote klodders lijm resten op aan de USB connectoren van gebruik in een vorig systeem. Ook was het duidelijk dat er schroeven op de ringen hebben gedrukt waar het moederbord vast gezet hoort te worden en er was stof op veel plekken te zien.
Moederbord was wel functioneel.
Wordt wel even de volle mep voor gevraagd, contact opgenomen met verkoper, zie dat verhaal in Aftersales.
Naar aanleiding van alle misstappen van dit bedrijf kan ik niet anders dan aanraden wat meer Euro's uit te geven voor een betrouwbaar bedrijf met een goede aftersales en verzend reputatie.
Had liever een ander bord nieuw gekocht en DDR3 geheugen erbij besteld als ik van te voren had geweten wat ik nu weet.
Website belooft: "Voor 16:00 besteld, morgen binnen!" Dus niet, na bellen blijkt hij het druk te hebben bij een klant waar problemen zijn en het daardoor niet gelukt is en belooft het de volgende dag op te sturen (twee dagen later dus)....
Onacceptabel natuurlijk, product zou woensdag (dag van mijn belletje) binnen komen volgens belofte, kwam uiteindelijk vrijdag binnen.
Ook geen verzend bevestiging ontvangen.
Na contact over het feit dat het om een gebruikt moederbord gaat krijg ik eerst een bericht dat het om een factory refurb gaat, wat niet beschreven is bij het product, waar überhaupt geen spoor van excuses voor gemaakt worden.
Wordt er bij verteld dat het om een OEM versie gaat en er daarom geen boekjes bij zitten, zelfs bij OEM moederborden hoort iets van een boekje dan wel kleine flyer bij te zitten.
Er lijkt aardig wat bewust verkeerde informatie doorgegeven. Daarna wordt mij als oplossing geboden om het bord terug te sturen met restitutie of omwisseling voor een ander retail bord, had het bord ingebouwd, want bedrijf stuurt pas dinsdag mail terug (had contact gelegd vrijdag, was toen telefonisch niet eens bereikbaar) en kon dus ook niet voor de zekerheid maar ergens anders een bord bestellen. Had ik met een nutteloos bord opgezadeld kunnen zitten.
Dus enige oplossing wat er wordt geboden is in mijn geval vrij nutteloos, alles zonder excuses voor welk ongemak dan ook.