Camera Warehouse

Zeer vriendelijke dame die mij telefonisch te woord stond m.b.t. vragen of cadeaubonnen geaccepteerd werden, levertijd, etc.
Toen bleek dat men mij niet per e-mail op de hoogte had gesteld dat de bestelling op woensdag 03 oktober klaar zou liggen, heb ik gebeld. Dezelfde vriendelijke dame keek het na en constateerde dat er inderdaad iets mis gegaan was met de bestelling, excuses en vrijdag 05 oktober zou de bestelling klaar liggen in de winkel te Velserbroek. Vervolgens keurig bericht per mail dat de bestelling klaar lag.

Deskundige winkelier nam alle tijd om de camera te demonstreren, alle bestelde extra's waren aanwezig en werd ter plekke gemonteerd op mijn verzoek.
Een aparte verzekering werd aangeboden doch niet opgedrongen, na onderzoek bij mijn bestaande doorlopende reisverzekering bleek dat de aangeboden cameraverzekering veel gunstiger was en deze alsnog, 4 dagen later, afgesloten.
Tevens nog een statief erbij gekocht, deze werd eveneens met combikorting geleverd ondanks dat er 4 dagen tussen zat.

Scorekaart voor Camera Warehouse

Webshop Keurmerk