Bij deze winkel heb ik 4 stukjes computergeheugen besteld. Volgens de website wat het geheugen in voorraad. Na direct betaald te hebben verwachtte ik de zending een of twee dagen later. Maar helemaal niets. Pas na mails en telefoontjes kwam er een stukje geheugen binnen, maar van een volkomen verkeerd soort.
Na telefonisch overleg heb ik het pakje teruggestuurd (op mijn kosten). Daarna heb ik niets meer gehoord. Geen geheugen en geen geld terug. Op mails wordt gewoon niet gereageerd.
Er kwam maar niets. Bij telefonisch contact werd aangegeven dat ze het niet konden vinden..... Pas na veel mailen en bellen ontving ik een zending, maar dat was niet wat ik besteld had. Weer telefonisch overleg. Stuur maar terug. Na terugzenden (op mijn kosten) heb ik niets meer ontvangen.
KlantenserviceReageren niet of alleen na veel aandringen. Komen beloftes niet na.
Laten de klant volledig in de steek. Ik vind het absoluut geen professionele website. Er wordt helemaal niets opgelost. Als je je geld weg wilt gooien doe het dan aan een goed doel, maar bestel hier niets!