CoolSound Superstore B.V.

Niet de allergoedkoopste maar nog steeds 15,- verschil met de gemiddelde winkel. Nog nooit gehoord van coolsound maar de levertijd was goed en de prijs was ook niet verkeerd. Hier een Sony MDR-XB700 besteld. Ik zat nog te twijfelen tussen Megapool en CoolSound maar Megapool had dusdanig veel negatieve reviews dat ik het niet aan durfde en achjah, voor 4,- meer ga ik liever voor veilig.

Het bestelproces was duidelijk, snel en ik werd goed op de hoogte gehouden. Wat ik een pluspunt vindt is dat je bij het bestellen een besteldatum kan aangeven. Dit had ik nog nooit eerder gezien. Maar goed, in mijn geval uiteraard zo snel mogelijk! En inderdaad, voor 14:00 besteld, de volgende dag in huis :).

Ik zou hier zonder twijfel nogmaals bestellen.

Er zat een doos om de verpakking heen van de koptelefoon. Geen luchtzakjes o.i.d. maar dat was in dit geval ook niet nodig. De koptelefoon had van zichzelf al een stevige verpakking en er was weinig wat mis kon gaan. Ik hoop en neem aan dat CoolSound niet elk product zo inpakt (zonder vulling).

Voor nu, prima! Snel geleverd.

Scorekaart voor CoolSound Superstore B.V.

Qshops