Al weer een tijdje geleden had ik hier een moederbord besteld, een MSI X48C Platinum.
Op de zite stond dat hij op voorraad was, dus ik verwachtte dat hij wel snel geleverd zou worden. Nooit een bevestiging ontvangen van de bestelling, ook niet dat de betaling ontvangen was, kortom je wordt niet op de hoogte gehouden.
Uiteindelijk maar eens een mailtje gestuurd, met de vraag hoe lang het nog ging duren... en nog een mailtje ... en nog een.
Uiteindelijk via MSN contact gehad, nou ja, een paar korte antwoorden op mijn vragen en de mededeling dat hij het even uit zou zoeken.
Enkele dagen daarna ineens een pakketje ontvangen: een moederbord van SelectedOutletStore.
Echter niet het moederbord dat ik besteld had.
In plaats van een moederbord waar ik al DDR3 en ATI videokaarten voor CrossFire voor klaar had liggen kreeg ik een moederbord waar DDR2 op moest en alleen geschikt was voor SLI.
Viel me nog 100% mee dat het wel de goede socket was 8)7

Moederbord zat verpakt in een doos van een ander moederbord. Geen extra verpakking eromheen, gewoon zichtbaar voor alles en iedereen die bij het verzendproces betrokken is wat er aan "kostbaarheden" in zitten.
O ja, had ik het al gehad over hoe lang het duurt voordat er überhaupt iets verstuurd wordt?
Track & Trace behoort ook niet tot de mogelijkheden blijkbaar.

Aangezien (volgens mij) alle mailtjes in een zwart gat verdwijnen heb ik het uiteindelijk maar opgegeven.
Ik heb mijn lesje geleerd, hier bestel ik nooit meer.
Moederborden staan overigens vaak op de site met de status "Nieuw (bulk)", maar het moederbord dat ik uiteindelijk heb mogen ontvangen had overduidelijk gebruikssporen.
Geen idee bij welke leverancier je nieuwe moederborden kunt bestellen zonder I/O-shield, ik denk dat hij zijn moederborden gewoon uit gebruikte PC's haalt.

Scorekaart voor SelectedOutletStore