Website is goed, up to date en overzichtelijk. Prijzen zijn ook in orde. Alle updates worden in principe via mail bevestigd.
Minpunt: hun contactformulier lijkt niet te werken. Mails sturen naar hun email-adres werkt wel, maar dat weet je natuurlijk pas als je achteraf hebt geklaagd als je geen respons krijgt op je oorspronkelijke contact. Via telefoon ook makkelijk bereikbaar.

Had zondagavond besteld via Europese overschrijving (vanuit België). Deze duurt max drie werkdagen, maar had vrijdag nog altijd niks gehoord (product was op voorraad).
Contactformulier gebruikt om te vragen hoe het precies zat, maar had daar zaterdag nog geen respons op. Toen maar gebeld (rond 15.30) en de man aan de lijn wist me te vertellen dat hij niet meer aan de status van mijn bestelling kon (??) en dat hij geen mails had ontvangen. Hij raadde me aan om nog eens rechtstreeks te sturen naar hun mail-adres. Zo geschiedde, en even later kreeg ik plots mails dat mijn bestelling verzonden was. Maandag werd mijn bestelling afgeleverd (harde schijf, keurig ingepakt in anti-static en een hoop bolletjesplastic)
Geen idee of ze nu vergeten waren om bevestiging te sturen of dat het effectief pas zaterdag is verstuurd. De meegestuurde track & trace-code werkt in ieder geval niet, dus kan ik het ook niet controleren (nog een minpunt dus).
Heb de indruk dat ze nog niet lang bezig zijn (had bestellingnr 110), dus ze zullen waarschijnlijk wel leren uit deze fouten.

Scorekaart voor Thebis B.V.