Artikelen zijn redelijk overzichtelijk gesorteerd, bestellen en betalen gaat simpel. Alle prijzen zijn overigens exclusief BTW. Staat, zover ik dat kon controleren, nergens op de site vermeldt. Kwam daar bij het afrekenen pas achter.
Plaatsen een logo "ICT Waarborg" op de website maar linken deze niet door naar de ICTWaarborg-website. Wel zo handig als je even snel wilt weten of betreffende webshop ook daadwerkelijk is aangemeld. Moest dit nu handmatig uitzoeken.
Contactgegevens van Netwerkkabel.eu verschillen tussen Tweakers.net en ICTWaarborg.nl. Weet dus niet op welk adres moet zijn in het geval van een conflict. Zou handig zijn geweest als correcte gegevens op de Netwerkkabel.eu website werden geplaatst.
Al met al een beetje slordig. Er is helemaal niks mis met het feit dat ze de website zo simpel mogelijk willen houden. Simpel zorgt voor laagdrempeligheid en dat is in mijn ogen altijd goed. Echter, als je je site té kaal laat en je de basisinformatie niet op orde hebt stoot het ook klanten af. Je moet er wel voor zorgen dat je site uitnodigt er aankopen te doen.
Door lage prijzen te plaatsen en nergens te vermelden dat deze exclusief BTW zijn lok je ook mensen naar je site maar zorg je ook voor frustraties op het moment dat de BTW nog eens bovenop het totale bedrag wordt geteld tijdens het afrekenen.
Vandaar een "voldoende" voor de categorie "Algemeen".
Ik heb op 11 Augustus besteld. Betaald via iDeal. Kreeg direct een automatische e-mail dat bestelling snel verstuurd zou worden.
Nadat ik de bestelling had doorgevoerd kwam ik per toeval de openingstijden tegen. Hier stond echter vermeldt dat Netwerkkabel.eu gesloten was tussen 13 en 17 Augustus. Omdat ze in het weekend sowieso ook dicht zijn wordt mijn bestelling op zijn vroegst op 20 Augustus verstuurd en heb ik het met een beetje geluk de 21e (dus 10 !! dagen later) in huis.
Ik vind dit SCHANDALIG !!. Had ik dit geweten had ik mijn kabels elders besteld omdat ik ze deze week al nodig heb. Omdat ze bij Netwerkkabel.eu mogelijk willen voorkomen dat klanten in hun vakantieperiode naar de concurrent gaan hebben ze deze vakantiemelding waarschijnlijk expres zo onopvallend vermeldt zodat mensen er makkelijk overheen lezen en toch blijven bestellen.
Als je een week op vakantie gaat is natuurlijk prima, echter kun je dit op zijn minst DUIDELIJK op de HOOFDPAGINA vermelden zodat klanten ook weten dat ze anderhalve week moeten wachten op hun bestelling. Ik wil geen 10 dagen wachten op een bestelling.
Ik vind dat ik het recht heb om duidelijk geïnformeerd te worden over jullie geplande sluiting. Zoals jullie het nu hebben gedaan is onvoldoende. Ik wil een goede afweging kunnen maken alvorens te bestellen. Daar hoort ook bij dat ik bij een concurrent wil bestellen zodra de ene webshop niet tijdig kan leveren.
Helaas kan ik er nu niets meer aan veranderen en zal ik moeten wachten tot mijn bestelling ergens volgende week wordt geleverd. Wel een week te laat, maar goed ... Ik ben in ieder geval boos en teleurgesteld. De volgende keer haal ik mijn netwerkkabels weer bij een van de lokale computerwinkels. Kost weliswaar een paar euro meer maar heb dat er dan ook graag voor over omdat ik ze dan meteen in huis heb...
Ik kan daarom niet anders dan deze categorie beoordelen met "slecht".