6 augustus een camera besteld, omdat hij bij DigitalWarehouse het goedkoopst is. Bestelling geplaatst en betaling direct kunnen doen via IDEAL. Gelijk een bevestiging binnen, dus tot zover alles prima. De camera die ik had besteld had een levertijd van 3-5 dagen. Hier kan ik mee leven zeker omdat de prijs heel erg laag was.
Na de bestelling gedaan te hebben ga ik nog even kijken op de website en wat blijkt. De zelfde camera met een ander kleurtje is leverbaar binnen 24 uur ! Gelijk even met DigitalWarehouse gebeld en een lieftallige dame kon mij vertellen, dat het geen probleem is om de bestelling te wijzigen. Ze vermeldde gelijk hierbij, dat wanneer ik 's middags de wijziging door zou geven de nieuwe camera gelijk verstuurd kon worden en ik hem de volgende dag binnen zou krijgen.
Direct een mailtje gestuurd en enkele minuten laten een bevestiging dat mijn bestelling is gewijzigd. Daarna gelijk een mailtje dat de camera direct op de post wordt gedaan en ik hem waarschijnlijk de volgende dag heb. En voila: de camera komt net binnen.
Als kers op de taart: door mijn bestelling had ik recht op 10% combinatiekorting op een extra accesoire bij mijn bestelling. Dit had ik over het hoofd gezien. Je zou denken: jammer, maar helaas. Niets is minder waar. Ik krijg nog een mailtje binnen, dat ik alsnog een produkt met 10% korting mag bestellen EN ik hoef hier geen extra verzendkosten voor te betalen. DigitalWarehouse maakt het kopen van nieuwe spulletjes nu wel erg leuk!
Alleen maar lof voor dit bedrijf: Puike communicatie, goede bereikbaarheid, kennis van zaken en snelle afhandeling. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen. Top service.
Zoals hierboven aangegeven: zeer goed. Na het wijzigen van mijn bestelling direct een mailtje dat het door is gevoerd en daarop volgend gelijk een mail met een track&trace nummer. Het produkt is ruim binnen de geadverteerde 24 uur geleverd.
De doos van de camera zit in een grotere opgevulde beschermingsdoos, welk stevig is dichtgetaped met tape van DigitalWarehouse zelf. Beter dan dit kan het niet verstuurd worden. Ook hier: top!