LCS Automation

De website is goed en bevat de benodigde productinformatie. Het uiterlijk doet wat gedateerd aan, verder geen aanmerkingen.

Een grote plus dat er ook via Pay Pal kan worden betaald, dit is voor mij vaak de manier om te betalen als deze mogelijkheid bestaat.

Na het bestellen en het doorlopen van de betaling (wel eerst een account aanmaken) ontvang je direct een ontvangstbevestiging, geen track & trace van PostNL, je moet het doen met de garantie dat "voor 16:30 besteld = volgende dag in huis".

De prijzen van de producten zijn goed, in mijn geval een ongebruikte bejaarde computercase gekocht. De prijs hiervan lag €90,- onder de prijs (de tijd waarop dit product nog werd verkocht via de pricewatch).

Dat er uiteindelijk een ander procuct is geleverd was voor mij geen probleem. Mijn overall beeld van deze shop is goed.

Zoals genoemd geen track & trace van PostNL en zul je de gok moeten nemen dat het op tijd binnen zou komen. Helaas was ik de dag na de bestelling niet thuis en vond keurig netjes een brief in de bus en aan de hand daarvan kon ik de volgende bezorging bekijken en of aanpassen.

De pakketbezorger zou tussen 13:00 uur en 14:30 langs komen maar helaas, om 11:50 stond deze al voor de deur terwijl eventjes niet thuis was. Het is dat het pakket bij de buren is afgeleverd anders had er weer een dag bijgekomen. PostNL raffelt zijn zaakjes wel af aangezien dit niet de eerste keer is dat ik dit meemaak.

Bovendien werd niet het bestelde product geleverd. er is uiteindelijk geen Aopen HX08 geleverd maar de HQ08.

Nadat het verkeerde product was afgeleverd heb ik contact opgenomen met LCS Automation en heb een prettig gesprek gehad over de verkeerde zending. Voor mij was het geen probleem, de HQ08 was ook goed. Hij bood wel aan om het op te lossen (als in: omruilen) wat niet nodig was.

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, er werd direct een oplossing geboden en dat wekt voldoende vertrouwen om de volgende keer weer een aankoop te doen.

Scorekaart voor LCS Automation