Gebruikers over webshop Softkeys
Review toevoegenWindows 10 Pro besteld en was meteen te downloaden! Code werkte perfect. Persoonlijk zou ik het wel fijner vinden als registratie niet verplicht zou zijn.
VerzendingProductcode was direct te downloaden vanaf de website. Top!
Kon gewoon met Paypal betalen zonder extra kosten, de key deed het meteen, en de downloadlink werkte ook perfect. Zeer nette prijs voor Windows 10 PRO, zal hier zeker nog een keer terugkomen.
VerzendingDe e-mail met de product key + downloadlink zat binnen een minuut in m'n mailbox.
Overzichtelijke goeie site, werkt prima. Gebruiker aan maken gaat vlot en snel. Betaling met iDeal ging ook soepel.
VerzendingGelijk na betaling opgestuurd gekregen per mail. De code werkt gewoon en prijs is heel laag. Toppers!
Heb hier een windows 10 home key gekocht. Kreeg de code gelijk na betaling. De code werkte gewoon dus niks op aan te merken.
Web shop is duidelijk. de betaling kan via pay pall of ideal.
De levering was snel. paar min via de mail
niet veel toetevoegen de levering ging via mail en download.
KlantenserviceIk had problemen met het activeren van het product. uiteindelijk via mail en remote support toch gelukt.
Duidelijke website en goede informatie over hoe de sleutel geactiveerd moet worden. Ook krijg je een download link voor de installatie toegestuurd. Ideaal, want ik kon het installatieprogramma niet via Microsoft krijgen. Daar kreeg ik een witte pagina zonder inhoud.
VerzendingKreeg nog geen minuut later mijn sleutel met instructies op mijn mail. Niks op aan te merken.
KlantenserviceEerste sleutel werkte niet, deze was al gebruikt. Na een kort belletje met de klantenservice kreeg ik enkele minuten later een vervangende key. Helaas wou deze ook niet werken. De klantenservice heeft toen met Teamviewer mijn PC overgenomen en de sleutel via de telefoon geactiveerd. Microsoft is onhandig wat dit betreft.
Klantenservice is uitstekent. Niets op aan te merken. Werd vriendelijk te woord gestaan door een medewerker, en alles is voor mij opgelost zonder moeilijk te doen. Hier ga ik zekerweten mijn volgende keys bestellen. Bedankt!
Ik heb een digitaal product besteld via de website van softkeys, de verzending verloopte zeer vlot en correct
VerzendingHet product werd dadelijk geleverd nadat de betaling was uitgevoerd
Even via tweakers gezocht naar een licentie voor Windows 10 pro ivm update vanuit een 32 bits versie, doorklikken, bestellen, betalen met ideal en direct de licentie in de mailbox!
VerzendingPer direct de licentie in de mailbox, top!
Klantenservice's avonds de licentie besteld, lukte helaas niet, mail gestuurd binnen 5 minuten een reactie. Direct een nieuwe productcode, bleek dat voor een update een andere productcode nodig was, uiteindelijk maar een clean install gedaan.
Ik zocht al een lange tijd een goedkoop exemplaar van Windows 10 pro. Uiteindelijk bij Softkeys het exemplaar gekocht voor iets meer dan een tientje.
Er stond dat het 2 tot 3 werkdagen zou duren (?), maar het kwam gewoon direct na betaling in mijn mailbox binnen. Top! Zeker aan te raden.
Kwam binnen seconden na betaling aan in m'n mailbox. Zeer snel.
Had Win10 pro licentie nodig. Was de goedkoopste. Werkt perfect. Kon direct txt met key downloaden na aankoop.
Op Tweakers gekeken naar een goedkope versie van Windows 10, waar ik de website van Softkeys tegenkwam. Vrij nieuwe site zonder al te reviews, maar toch de gok gewaagd. Nette site, alles duidelijk aangegeven en een snelle levering.
Zou hier zeker vaker zaken doen!
Softkeys was gewoon de goedkoopste aanbieder. Betalen via ideal is gewoon eenvoudig en goed verlopen.
VerzendingOntvangst van download link binnen enkele minuten in de mail. Prima.
Mijn bestelling werd meteen na betaling geleverd en werkte prima, maar ik had een te beperkt pakket besteld. Na telefonisch contact werd dit geweldig coulant en hulpvaardig opgelost. Dankbare klant geeft Softkeys een warme douche!
VerzendingMet de gemailde downloadcode ging de installatie vlot en goed. Benodigde aanvulling van het bestelde programma idem.
KlantenserviceIk had geen klacht maar zelf niet goed opgelet bij mijn bestelling. Dat werd gratis even perfect opgelost.
Levering van bestelling van product office student, vond na enkele minuten na betaling via Ideal plaats. In eerste instantie wat problemen met installatie, contact opgenomen met de helpdesk en zeer professioneel geholpen.
De computer werd overgenomen en alles werd voor mij gedaan. De communicatie was zeer helder en duidelijk.
Uiterst professioneel en [klant]vriendelijk. Zeer snel en duidelijk, geen moeite teveel. Duidelijk en zeer service gericht. "Doe wat je zegt en zeg wat je doet"