Gebruikers over webshop Softkeys
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVia tweakers ben ik bij Softkeys terecht gekomen. Bestellen ging heel makkelijk, vervolgens heb ik de licentie binnen een paar seconden in de mailbox gekregen en deed die het uitstekend.
VerzendingHeel snel geleverd.
KlantenserviceVoordat ik had besteld heb ik de klantenservice even gebeld met een paar vragen en zij stonden mij vriendelijk te woord.
AlgemeenDuidelijke en makkelijke website om keys te bestellen. Bestellen gaat erg makkelijke en ik kreeg al erg snel mij key.
VerzendingDe key werd digitaal geleverd. Binnen een paar minuten had ik mijn key.
AlgemeenVoor mijn bestelling: alles eenvoudig over het internet bestellen en betalen. Dan open je je mailbox en je aankoop is gewoon gelijk beschikbaar. Ideaal!
AlgemeenDuidelijke site, makkelijk bestellen en zeer vlotte levering. En wat ze leveren blijkt ook nog gewoon te werken.
VerzendingDe key werd onmiddellijk toegestuurd via e-mail. Perfect.
AlgemeenPrima service, hele goede prijzen.
Aankoop (licentie) wordt direct geleverd via email, installeren en klaar.
Instant levering via email
AlgemeenPrima service en een duidelijke site! Alles zoals het moet! Goedkoop en efficiënt!
Ik had mijn key binnen 10 minuten binnen!
Snel en zoals beloofd!
AlgemeenAl meerdere keren sleutels voor diverse software aangeschaft vanwege de scherpe prijs (met name voor besturingssystemen en MS office). De sleutels worden snel per email verzonden. Als je problemen hebt met het installeren en je neemt contact op per mail dan wordt je snel en correct geholpen. Het enige puntje van verbetering is dat ik graag een (pdf) factuur ontvang van de aankoop en die krijg je alleen als je Softkeys een email stuurt. Je kunt (nog) geen facturen downloaden vanuit je account.
VerzendingDigitaal geleverd, vaak binnen enkele minuten per email ontvangen.
KlantenserviceBij installatie problemen (bijvoorbeeld sleutel werkt niet) dan wordt je snel geholpen. Blijkt dat activatie via Internet of telefoon echt niet werkt dan wordt een nieuwe licentiesleutel toegestuurd.
AlgemeenHeldere website, eenvoudig keuze te maken en bestelproces. bestelling wordt onmiddellijk geleverd. Niets op aan te merken
VerzendingSnelle levering via e-mail
KlantenserviceProblemen met installatie snel opgelost via e-mail.
AlgemeenIntussen heb ik er meerdere bestellingen geplaatst. Altijd binnen paar tellen de software key binnen.
VerzendingZeer snel.
Klantenservice1x gehad dat softwarekey niet binnen kwam. Een mailtje gestuurd en binnen 10 minuten antwoord met excuses en alsnog de mail met de code.
AlgemeenUitstekende service en dat voor een zeer gunstige prijs. Goederen worden zeer snel geleverd. Kortom al met al ben ik zeer tevreden.
VerzendingGoederen voldoen aan de verwachtingen, niet meer en niets minder. Kortom zeer goed.
KlantenserviceMen heeft goede kennis van zaken.
AlgemeenPrima om hier een bestelling te plaatsen, snelle service. De bestelling werd snel geleverd via mail.
VerzendingSnel in de mail ontvangen.
AlgemeenSnel een code toegestuurd gekregen en daarbij een link van de microsoft store, verder verliep alles soepel.
AlgemeenWindows 10 licentie besteld via de website. Vrijwel meteen kreeg ik een email terug met de licentie codes en een link waar ik Windows 10 kon downloaden
VerzendingIn dit geval was de verzending een email met de licentie codes. Over de Klantenservice heb ik geen oordeel, want die had ik niet nodig.
AlgemeenProduct dat ik bestelde was niet automatisch op voorraad. Daardoor moest er even gewacht worden. Na 1 mailtje was het euvel snel opgelost dus top service!
VerzendingPrima licentiecode voor Windows 10
AlgemeenPrima, ik zocht een windows 10 code, deze heb ik hier besteld en binnen een half uur opgestuurd gekregen.
KlantenserviceHad een korte vraag, was dezelfde dag snel beantwoord.
AlgemeenMakkelijk en veilig een Windows 10 Pro licentie geregeld voor een familie lid. Zonder gedoe, gewoon online zoals Tweakers dat fijn vinden.
VerzendingOnline besteld en heel vlot een email met alle benodigdheden, zelfs link naar de Windows installatie.
AlgemeenPrettige website en uitstekende prijzen. Ik was met name te spreken over de directe levering van de key via email, op deze manier kun je direct verder. Wat handig zou zijn is een link naar de USB image van het software pakket zodat je zeker weet dat je de juiste versie installeert.
VerzendingPer email, sneller kan niet!
AlgemeenIk had een upgrade-key nodig voor een upgrade van Windows 10 naar Pro en nadat ik een vraag had gesteld kreeg ik snel reactie (binnen een paar uur) en vervolgens na de bestelling een verzoek om een upgrade-key gedaan en ook die vrij vlot ontvangen en werkte perfect.
VerzendingVia E-mail dus gewoon vlot ontvangen zonder problemen
KlantenserviceZie boven, snelle reactie op vraag en verzoek goed afgehandeld
AlgemeenHeb er een tijdje terug een key gekocht welke terstond werd geleverd via de mail.
AlgemeenBasic maar overzichtelijke website, goede prijs. Snachts een key besteld, zeer snelle levering van software keys. Aanrader wat mij betreft!