Softkeys

Gebruikers over webshop Softkeys

Boter bij de vis: nadat ik had betaald ontving ik mijn key elke keer meteen. Geen klachten.

Ik heb tussen 10-4-2018 en 7-6-2019 drie Windows-keys gekocht bij Softkeys.nl, éénmaal Windows 7 Pro en tweemaal Windows 10 Pro.
Na het betalen kreeg ik snel een mailtje met de key en een downloadlink.
Gewoon zoals ik verwacht had.
Prima dus.

Ik heb bij Klantenservice Geen mening ingevuld omdat ik geen klantenservice nodig gehad heb. De aankopen zijn gewoon normaal verlopen, zoals het hoort.

Wat een waardeloos bedrijf. Op 28-02 een bestelling gedaan en betaald, heb ook een bevestiging ontvangen van de bestelling. Kon nergens de licentiecode vinden om de software te downloaden. Ik heb toen ingelogd op de site van Softkeys en zag daar dat het product niet op voorraad is. ik heb meteen een mail gestuurd dat ik de software vandaag nodig heb ivm mijn studie. Uiteraard geen reactie..
de volgende dag 4x gebeld. Geen gehoor van Softkeys. Tot op heden nog steeds niks gehoord, en heb nog steeds mijn licentiecode niet ontvangen om de software te downloaden maar wel 100 euro betaald!

ik heb nog steeds mijn code niet ontvangen om de software te kunnen downloaden

op de site staat binnen een uur antwoord op je mail, wat niet zo is! en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar

Office Home & Business licentie voor MAC besteld. Tot op heden nog steeds niks ontvangen..

Vrijdag de bestelling gedaan. Sindsdien niks vernomen van Softkeys. Ik wacht nog steeds op de levering.

Telefonisch zijn ze standaard onbereikbaar. Heel vaak gebeld maar nooit contact kunnen leggen. Ook via de mail tot op heden nog geen respons gehad.Ze zijn vrijwel onbereikbaar. Op de site staat dat ze ''super snelle support'' hebben. Binnen een uur antwoord op je mail. Deze belofte maken ze zeker niet waar.

Voorheen altijd op tijd geleverd, echter gisteren ochtend besteld. Op meerdere E-mails en telefoontjes word niet gereageerd of opgenomen. De licentie is uiteindelijk deze nacht afgeleverd.

Het afleveren van de mail heeft 24 uur geduurd, doordat er geen contact kon worden gelegd met softkeys is dit bericht aangemaakt.

Na het invoeren van deze review heeft softkeys contact opgenomen.

Ik had een laptop met windows 10s gekocht. Deze laptop kon niets installeren omdat s mode betekent dat deze enkel en alleen apps kan downloaden.
Microsoft zei dat ik windows zelf moest kopen en daar had ik zeker geen zin in met een nieuwe laptop.
Na het zien van de review van Michelle heb ik dit bedrijf erg voorzichtig benaderd. Ik had dus een windows 10 home sleutel gekocht. Helaas werd ik door ASUS opgelicht, niet alleen had de laptop windows 10s, maar hij kon niet uit s modus met een windows 10 home sleutel.
Ik heb met ASUS contact opgenomen en ze logen dat de laptop "niet geschikt is voor windows 10 home maar wel voor pro" Dit kan niet kloppen, want pro is zwaarder dan home, hij heeft meer functies.

Ik heb dus met softkeys contact opgenomen en de vriendelijke klantenservice gaf me gelijk een nieuwe code.
De code's zijn OEM codes, dus dezelfde die je in de mediamarkt koopt.
Ze werken en zijn nooit eerder gebruikt.

Helemaal top! Bedankt Softkeys!

Softkeys.nl is een betrouwbare leverancier van diverse software die als doel heeft om tevreden klanten te hebben.

Ik had een probleempje met een door hun geleverd product.
Na het sturen van een mail met de uitleg kreeg ik vrijwel onmiddellijk een antwoord met een perfecte oplossing !
Dit is de klantvriendelijke houding die eigenlijk ieder bedrijf zou moeten hebben.
Hulde voor Softkeys.nl !

Ik twijfelde eigenlijk om hier te bestellen, omdat het zo goedkoop was.
Maar toen zag ik op de site de Tweakers reviews, en ik besloot om er eentje te kopen.

Nou.. Binnen een minuut binnen :)

Binnen 1 minuut de key in mijn mailbox

Ik was opzoek naar een goedkoop upgrade oplossing van Win 10 Home naar Win 10 Pro, Kwam softkeys tegen op Google
gelijk besteld binnen enkele minuten licentie binnen en voila Windows 10 Pro geactiveerd!

Supersnel!

Ik had een windows 10 home (x64 bits) laptop. Die heb ik naar Windows 10 Pro (x64 bits) laptop. Binnen 1 minuut had ik via de mail, de licentie binnen.
Helemaal top.

Super service.

Binnen 1 minuut had ik de mail binnen. Super snel dus.

Niet nodig gehad.

Wat ze zeggen is ook zo. Code gelijk binnen en werkt prima. Ik dacht dat kan nooit voor dat bedrag. Maar toch geprobeerd. Helemaal top.

Kreeg direct een mailtje met een koppeling voor het downloaden van de key.

Windows 10 licentie gekocht voor een super lage prijs als je het vergelijkt met wat je er in andere webwinkels voor betaald. Werkt perfect.

De key zat binnen een minuut in mijn mail.

Voor een familielid hier voor zeer weinig geld een Windows 10 Home licentie aangeschaft. Overzichtelijke website en 't bestellen gaat snel.

Mail met licentiecode was snel binnen na de bestelling.

De licentie bleek geblokkeerd te zijn door Microsoft. Contact opgenomen via mail en binnen 24 uur een nieuwe licentie opgestuurd gekregen. Top service.

Te laat met mijn Minilaptop te upgraden naar Windows 10. Hier voor een leuk prijsje de licentie kunnen krijgen. Snel geleverd via de mail.

Binnen enkele minuten had ik de licentie in de mail.

Mijn PC eindelijk vernieuwd. Nieuw moederbord, nieuwe processor, Windows 10 geïnstalleerd, oeps.. geen licentie. Even gezocht naar een snelle oplossing. Voor 9,99 een Windows 10 home licentie aangeschaft op deze website. Erg makkelijk en erg snel!

De licentiecode werd in een e-mail verzonden. Deze direct ingevoerd, en hij werkte meteen.

Het plaatsen van de bestelling was erg makkelijk en ging snel. De key was erg goedkoop, zelfs de goedkoopste die ik tot dan toe had gezien.

De levering was erg snel d.m.v. een e-mail kreeg ik mijn code binnen 5 minuten. De code werkte niet meteen dus heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik had ze een aantal screenshots gestuurd wat het probleem was. Ik had blijkbaar een verkeerde versie van Windows 10 en moest deze opnieuw installeren, waarna de key het meteen deed.

Ik had een probleem met de code, maar door de snelle en duidelijke klantenservice was dit snel verholpen.

Product werd na betaling direct geleverd.
De code gelijk ingevoerd en deze werkte!
Ik ben er super blij mee :)

Werd direct per mail geleverd

De eerste MS Office key gaf de melding dat het een pirated key was. Na bellen met MS bleek dat zij dat ook konden zien.

Van Softkeys kreeg ik te horen dat dat bijna onmogelijk is maar kreeg toch een nieuwe key. Deze is enige tijd later echter ook aangemerkt als pirated.

Ik lees dit meer terug hier en krijg de indruk dat ze of hun administratie van keys niet op orde hebben, of bewust herhaaldelijk keys uitgeven.

Blijkbaar zijn de gekochtte keys maar 1 maand geldig. dit is nergens vermeld op hun site. Wel staat er in de footer van hun site:

Wij raden u aan om de licentie code binnen enkele weken te activeren. Wij kunnen niet kosteloos een vervangende code leveren,
indien u langer dan een maand heeft gewacht met de activatie. ( Dit is van toepassing op alle producten)

Ik heb 2 Windows 10 Pro keys gekocht waarvan ik de eerste na een jaar nodig had. Beide keys werkten niet meer. Volgens Microsoft zelf echter zijn de Windows 10 Pro keys onbeperkt geldig.
Vreemd dat hier zoveel 5 sterren beoordelingen gegeven worden, terwijl het er toch op lijkt dat aardig wat mensen in eerste instantie een gebruikte key toegestuurd krijgen, en dat de houdbaarheid nogal kort is...

verzending per direct per mail

Klantenservice heeft binnen een dag gereageerd met nieuwe keys (die ook maar 1 maand geldig zouden zijn)

12 euro en in 5 min gefixed! Zo snel nog nooit een systeem geactiveerd. Top geregeld.

Windows 10 besteld en meteen de key gekregen, helaas werkte hij niet....na wat mail verkeer een nieuwe key gekregen en nu werkt alles.

Heel snel de key per mail

Na een probleem werd er snel gehandeld om het op te lossen

Scorekaart voor Softkeys