Digitale Fotolijst Winkel

Gebruikers over webshop Digitale Fotolijst Winkel

kortgeleden een mooi digitaal fotolijstje besteld! Snel geleverd en goede prijs kwaliteit! Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar digitaal fotolijstje ze hebben een groot assortiment dus veel keus.

Ik was op zoek naar een fotolijstje en kwam uiteindelijk op fotolijst.info terecht. Ik ben zelf altijd voorzichtig met online bestellen en zoek altijd even online of ik ervaringen van anderen over de betreffende winkel kan vinden. Over deze shop kon ik vrij weinig vinden online. Na enig twijfelen heb ik toch maar besteld aangezien:
- het niet om een ontzettend hoog bedrag ging
- ik er een beetje op gokte dat als het niet pluis was dat er vast wel iemand anders over zou hebben geklaagd
- het mogelijk is om te betalen met Paypal of credit card, waarbij je als consument iets meer bescherming hebt

Alle informatie over verzending en betaling is duidelijk terug te vinden op de site. Het bestelproces zelf verliep ook gewoon soepel. Enig puntje dat me opviel is dat de shop geen SSL gebruikt voor de website, vandaar 1 ster aftrek.

Geen bijzonderheden. Het product was degelijk verpakt. Ik had op een vrijdag besteld en kreeg dezelfde dag nog een verzendmededeling. Op de maandag daarop was het product afgeleverd.

Helaas was de adapter van de bestelde fotolijst defect. Ik heb daar een mailtje over gestuurd naar fotolijst.info. De volgende dag kreeg ik een mailtje terug waarin stond dat ze wel even een nieuwe adapter opsturen. Zonder verdere vragen of gedoe. De vervangende adapter heb ik zojuist binnengekregen en moet ik nog even uitproberen. Maar ik ga ervan uit dat die wel goed zal zijn. Al met al wat mij betreft een positieve ervaring.

Scorekaart voor Digitale Fotolijst Winkel