Gebruikers over webshop Etrona.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMet veel genoegen mijn aankoop van de Bosch GSR 18-2-LI Plus Professional bij Etrona Nederland gedaan, de goedkoopste aanbieder in Nederland. Product prima in orde. Aanbevolen!
VerzendingNet voor de Kerst mijn bestelling geplaatst, meteen daarna het bericht dat de zending was aangemeld bij DHL en de volgende dag in huis!
KlantenserviceBen met vragen over het exacte type van het artikel prettig, snel en vakkundig geholpen.
AlgemeenBestelling ging allemaal er goed. Fijn contact gehad na levering kapotte kookplaat. Alles werd goed afgehandeld. Kreeg eerst nieuwe kookplaat voor ik hem terug moet sturen. Top ga zo door.
VerzendingEen kookplaat hier besteld. En werd op tijd geleverd door dhl. Hier is het dus mis gegaan en kapot aangekomen. Nieuwe kookplaat kreeg ik een dag eerder dan hun verwachten. Oude kapotte kookplaat kon ik makkelijk terug sturen, kreeg retourtick via de mail voor op de doos. Buiten hun schuld om netjes.
KlantenserviceGoed contact gehad over de kapotte kookplaat en netjes opgelost. Ze dachten zelf mee aan een goed oplossing voor het probleem. Netjes!
Via de website van Bol terechtgekomen bij Etrona waar de producten nog goedkoper zijn dan dat ze via Bol besteld worden.
Opvallend is wel dat de site geen https ondersteuning heeft.
Kwam netjes op de aangegeven dag. Jammer dat er geen mailtjes was met het tijdvak waarop de bezorgdienst langs zou komen.
KlantenserviceReageren erg snel op mailtjes