Mini-Android.com

Gebruikers over webshop Mini-Android.com

Heb een minix neo x6 aangeschaft. Volgende dag geleverd. Telefonische ondersteuning is prima bij vragen. daarna service waardeloos

Heb een minix neo x6 aangeschaft. Volgende dag geleverd. Telefonische ondersteuning prima bij vragen.

Helaas na drie weken de afstandsbediening kapot. Na telefonisch afgesproken overleg die opgestuurd en indien kapot zou worden vervangen. na 3 weken gebeld naar status. Afstandsbediening was ontvangen en idd kapot, 2 weken geleden zou een andere naar mij zijn verzonden. zou worden uitgezocht. nu weer twee weken verder een mail gestuurd maar geen reactie....

Beste Ruud,

Dat de vervangende afstandsbediening niet bij u is aangekomen is voor ons een mysterie.

Uw mail die wij gister hebben ontvangen is natuurlijk niet aan onze aandacht onsnapt.
Wij gaan uiteraard weer een afstandsbediening toesturen.

Al moeten wij nog 100 afstandsbedieningen toesturen, wij houden vol tot u een afstandsbediening in bezit heeft! ;)

Tai Baas.

Niets op aan te merken. Vlot kunnen bestellen en vlot geleverd. Voor de goede service lees lager

Had een probleem met afspelen Video ISO (DVD) bestanden. Werd perfect opgelost door Sven van Baas Online Shopping. Eerst via mailcontact, toen dat niet lukte middels hulp op afstand met de QuickSupport App. Ruim een uur inclusief uitgebreide uitleg (vaak nodig bij mensen van 70 jaar). Dit bedrijf is een aanrader als je service nodig hebt.

Bij deze firma een Minix Neo X6 besteld.
Bestelling netjes geleverd, helaas was het niet wat ik had verwacht en heb het retour gezonden.
Uiteraard alles netjes en onbeschadigd.
Helaas gaat bij dit bedrijf dan de grote trukendoos open.
Vervolgens wordt er beweerd dat je de doos nodeloos kapot hebt gemaakt en dat er 20% gekort wordt.
Als bewijs worden er dan foto’s gestuurd, alleen het slaat nergens op want het was niet de doos die ik had opgestuurd.
Kortom, als je wat wil bestellen bij dit bedrijf, prima. Echter stuur het niet terug, dan naaien ze je een oor aan.

Beste Ed,

Bedankt voor je feedback.

Wij garanderen al onze klanten een nieuw en ongeschonden product. Onze producten zijn dus altijd ongebruikt en in orginele verpakking. Hier betalen onze klanten immers voor. Dat betekent ook dat we, bij retour, mogen verwachten dat uw zorg voor onze producten net zo groot als de onze is.

Naar aanleiding van onze ervaring met u hebben we de uitleg hierover op onze website iets verbeterd.

Met vriendelijke groeten,

Mini-Android Support
support@mini-android.com
079-5000321

De bestelde kabel (lightning 1 meter) blijkt niet origineel te zijn. Kabel is veel dunner dan de originele en het karton wat de kabel vast houd is ook duidelijk met minder zorg vastgelijmd. Tevens een test met een lightning kabel tester laat blijken dat de kabel niet origineel is.

Verzending zonder track en trace via PostNL, wel volgende dag in huis.

Klantenservice zou meteen de kabel van tweakers afhalen maar dat is tot nu toe niet gebeurd.

Reactie van de klantenservice is wel snel.

Beste Jeroen van Apple Discount Center,

Ik begrijp dat, na het doormeten, de kabel niet origeneel blijkt te zijn. Dat is niet de bedoeling! Onze excuses voor het leveren van een verkeerde kabel.

We zijn met jouw tip naar onze leverancier gestapt en direct de verkoop opgeschort.
Ook hebben we reeds contact opgenomen met de klanten die geleverd zijn uit deze batch kabels. Deze klanten zullen we crediteren of alsnog een originele kabel nasturen.

Gezien jij zelf als "Apple Discount Center" reseller bent van Apple kabels zullen we jou sowieso direct crediteren, we verwachten dat het aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) binnen een aantal dagen op je rekening teruggestort zal zijn.

We hopen dat we, ondanks deze grove fout, onze klanten alsnog tevreden hebben kunnen stellen.

Nogmaals, bedankt voor de tip en excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Mini-Android Support