Gebruikers over webshop Weststrate
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOok zonder kans op een prijsje wil ik deze firma waar ik voor het eerst zaken mee heb gedaan een pluim geven.
Vriendelijk te woord gestaan en goed geregeld en tegen de laagste prijs!
Ik moest snel een printer hebben het was al 14;00 uur) Ze beloofde de printer de volgende dag te bezorgen en dat is 100% gelukt.
Afspraken nakomen dat is mijn ervaring bij dit bedrijf. CHAPEAU!
AlgemeenSnel verzonden en goede communicatie . Heeft de laagste prijs voor deze printer en ook wat andere bureau spullen gekocht
KlantenserviceNiet nodig gehad , perfecte verzending
AlgemeenGratis verzending boven 40 euro , en snelle bezorging . goedkoopste aanbieder van de printer die ik wou kopen .
Verzendingtevreden over het snelle ontvangen , ongeveer 3 werkdagen .
Algemeenna review alsnog opgelost.
Netjes!
Had ook direct gekunt .
Opmerkingen mbt verzending en transporteur blijven.
AlgemeenHelaas niet hele bestelling geleverd en in plaats van het fatsoenlijk op te lossen verstopt bedrijf zich achter transporteur.
Erg zwak!
Niet van tevoren aangemeld, af laten tekenen op blancoschempje geen bon ook niet digitaal daardoor niet correcte weergave en slechts ten dele geleverde goederen.
NIET AAN TE BEVELEN
Zie voorgaande opmerking, wordt niet echt gezocht naar klantvriendelijke oplossing
AlgemeenLaserprinter met extra toner besteld bij deze webshop! Alles liep overzichtelijk en snel, zondags besteld dinsdag in huis! Email afhandeling liep vlot en netjes. Jammer allen dat er geen track en trace code is gemaild!
Niets bijzonders, werkt en simpel. Wat wel opvalt is de keuze voor de bezorgdag, deze wordt op Hemelvaartsdag gezet, hetgeen niet verwacht is. Zelf maar op de dag erna gezet.
VerzendingOp Hemelvaartsdag niets, de dag erna ook niets. Zelfs geen email. Pas maandag volgt op een email van mijn kant wel snel een reactie. De winkel was die donderdag en vrijdag dicht. Toch jammer dat je dit nergens ziet en de site zelfs op de feestdag wil bezorgen. Voelt toch wel wat primitief aan..... Uiteindelijk via de mail aangeven op welke dag er iemand thuis zou zijn en dat ging goed. Alleen wist ik niet wanneer. Dat kan beter, er zijn er zelfs waar je op een routekaart kan zien waar de bezorger zit op weg naar je toe.
KlantenserviceHier geen klachten, er komt snel een reactie, duidelijk en afspraken die via de mail gemaakt worden worden prima nagekomen. Ik hoop niet op een garantiegeval, maar vanuit het bedrijf lijkt dat allemaal goed voor elkaar.
Goede feedback, we gaan hier zeker mee aan de slag.
Fijn weekend namens het gehele Weststrate team!
Goede communicatie, snelle levering, vriendelijke klantenservice, zakelijke site. Het enige dat ontbrak waren automatische mailtjes voor de bestelstatus (in behandeling, betaald, verpakt, verzonden, etc.), maar dit werd netjes opgevangen door de klantenservice, zie hieronder.
Levert ook aan particulieren overigens, dit was me in het begin niet helemaal duidelijk vanwege het zakelijke uiterlijk van de site.
Ik wilde een muis bestellen die ik cadeau wilde doen aan mijn vader. De muis werd verzonden via GLS en werd op de beloofde dag aangeboden (vader was toen helaas niet thuis) en de volgende dag in ontvangst genomen.
KlantenserviceIk zat op een maandag in de situatie dat ik vóór de daarop volgende donderdag een muis besteld wilde hebben als cadeau voor mijn vader. Ik had geen e.dentifier bij me dus ik kon niets overmaken. Omdat ik niet voor een generieke Logitech muis wilde gaan heb ik een zwarte Hama Mirano besteld. Weststrate was de enige die hem op tijd kon leveren, dus ik besloot de gok te wagen bij een winkel met 0 reviews. Het was me niet helemaal duidelijk of Weststrate ook leverde aan particulieren. Verder was het niet mogelijk om bij het factuuradres een andere naam op te geven dan bij het afleveradres (for obvious reasons I guess). Om bovenstaande redenen heb ik onderstaande als opmerking meegegeven bij mijn bestelling:
"Ik, *Mijn naam*, particulier. Bestel deze muis op naam van mijn vader(s bedrijf), *naam vader* ; *Bedrijf vader*. Hij is namelijk jarig op (betreffende donderdag) dus het is een cadeau'tje en ik wil hem verrassen met een pakketje dat hij niet verwacht.
Helaas heb ik momenteel geen E.dentifier op zak dus ik probeer de betaling later vanavond te voldoen en anders wordt het morgenmiddag.
Ik ben op jullie site terecht gekomen via Tweakers.net en ik zie dat jullie daar nog geen rating hebben. Als jullie strak communiceren en de muis op tijd bezorgd wordt, ben ik niet te beroerd daar een goede review achter te laten.
Wat ik overigens niet op kan maken uit jullie site: leveren jullie normaliter ook aan particulieren?"
De volgende ochtend werd ik gebeld door een vriendelijke mevrouw die mijn opmerking had gelezen, een vraag had over de naam van de besteller, mijn verdere vragen beantwoordde en mij de verwachte levertijd aangaf.
Al mijn vragen werden beantwoord en de bestelling werd op de afgesproken dag geleverd, super!