Gebruikers over webshop Gomotica.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDiverse Aeon Labs domotica producten bij ze besteld. Prijzen zijn veelal heel erg scherp. Alles is conform mijn verwachting afgehandeld. Zeer positieve ervaring met deze winkel!
VerzendingZeer snelle levering en prima verpakt. Gratis verzending in mijn geval.
KlantenserviceBij een tweede order mijn kortingscode vergeten. Dit werd zeer netjes opgelost. Communicatie met de klantenservice is prima. Telefonisch helaas niet te pakken gekregen, maar vlotte mailwisseling maakte dat dit geen probleem was.
Kende deze winkel nog niet, maar was scherp geprijsd mbt domotica producten. Na het lezen van de reviews er 2 Fibaro Relay's en een Aeotec sirene gekocht.
De volgende dag kwam het keurig verzorgde pakket binnen met daarin ook 2 zakjes met aansluitbenodigdheden, zoals lasklemmen, kroonsteentjes en stukjes installatiedraad. Hier was ik zeer positief door verrast, dit had ik nog bij geen enkele winkel mee gemaakt. Dus EN goedkoper EN wat extra erbij. Daarnaast zat er nog een tegoedbon bij van 5 euro voor een volgende bestelling omdat ik nieuwe klant ben.
Die volgende bestelling gaat er zeker komen!!!!
Verzending via PostNL incl Track en Trace per mail. Pakket keurig ingepakt met opgeblazen plastic zakjes. Kortom niets te klagen!
Woensdagmiddag een bestelling geplaatst voor een Fibaro switch en een smokesensor, werd netjes de volgende dag afgeleverd bij de Bruna hier in het dorp zodat ik deze na mn werk kon ophalen. Prijzen zijn scherp, bestelling werd snel verstuurd en bij de bestelling zat zelfs een setje lasdoppen, koperdraadjes etc om het geheel aan te sluiten! Super nette service, heb al heel wat domotica hangen zo'n nette levering heb ik nog niet eerder gehad!
Eenvoudig te bestellen, goede prijs en snelle levering. Daarnaast werd er een installatiepakker bijgeleverd! Erg handig!
VerzendingMet zorg verpakt en tevens voorzien van een installatiepakket.
Fibaro smoke sensor hier besteld. Bestellen was makkelijk en vlot. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling per email. Vandaag besteld, Morgen in huis.
VerzendingProduct goed en stevig verpakt. inclusief retour instructies in de doos. Erg handig om te hebben mocht je iets willen retouneren.
Al diverse bestellingen gedaan bij deze firma, gezien ze een van de goedkoopste zijn met fibaro domotica. Zeer tevreden over.
Verzendingbestellingen worden altijd goed verpakt en netjes in het vooraf gekozen tijdvak gezorgt. Had o.a. ee fibaro double switch2 besteld, als extra service zat er netjes een los zakje met aansluitmateriaal bij. 't zijn de kleine dingen die 't m doen hè!
KlantenserviceEen paar keer met wat vragen contact gehad met de klantenservice. Niet altijd dezelfde dag reactie, wat tegenwoordig vaak wel verwacht wordt. In ieder geval wel binnen 48 uur dus dat is nog niet verkeerd. Had wat gedoe met sensoren met half lege batterijen, althans dat gaven de sensoren aan..Dit is uiteindelijk prima opgelost!
Ik was op zoek naar 2 Fibaro Wall pluggen en kwam via de pricewatch bij Gomotica terecht. Ook zag ik daar een Aeotec Smart Switch 6 GEN5 die als voordeel heeft dat er een usb aansluiting zit.
VerzendingAlles zat netjes verpakt in een doos.
KlantenserviceDe Aeotec Smart Switch 6 GEN5 bleek geen succes. Het indrukken van een dunnere stekker zorgde meteen voor knetteren. Deze werd netjes teruggenomen en ik heb het geld daarvan ook snel ontvangen.
Goede overzichtelijke website, maar met beperkte aanbod. Maar had wat ik wou hebben voor een goede prijs (boven 50E zonder verzendkosten).
Kleine tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief voor dat je besteld, niet tijdens. Je ontvangt een waardebon van 5 euro (bij min. besteding van 100E).
Snelle levering (zoals beloofd) in goede verpakking. Met mogelijkheid tot pakjes gemak, zodat ik niet een extra dag hoef te wachten als ik weet dat ik niet thuis ben.
Duidelijke webshop. Eenvoudig bestelling geplaatst en afgerond. Assortiment nog aan de lage kant. Ik heb begrepen dat ze nog niet zo lang op de markt zijn.
KlantenserviceKleine mismatch tussen bestelling en levering vriendelijk en correct afgehandelt
Nette en duidelijke webshop. Tevens waren zij de goedkoopste aanbieder van de Fibaro Dimmer 2 en de Fibaro Wall Plug. Het hieronder beschreven zakje met lasdozen en stukjes draad zat er bij mij niet bij maar hier had ik ook totaal niet op gerekend.
VerzendingMijn planning wat bestellen betreft op vrijdag om 17.00 uur was niet helemaal perfect waardoor het pakketje er pas op dinsdag was. Maar hier kunnen zij verder weinig aan doen en de verzending was gratis.
KlantenserviceDe klantenservice had ik niet beoordeeld omdat ik er geen ervaring mee had. Maar naar aanleiding van mijn initiële review lag er gister alsnog een envelop op de mat met wat stukjes draad en lasklemmen. Met deze spullen kun je dus zonder wat standaard installatiemateriaal in huis te hebben toch direct aan de slag. Bij deze alsnog 5 sterren voor de klantenservice.
Voor zover ik kon zien goed uitgebreid assortiment tegen nette prijzen. Bovendien is de website overzichtelijk en prettig te gebruiken.
VerzendingVerzending duurde, wegens een fout bij PostNL, langer dan verwacht. Zonder hiervoor zelf actie te ondernemen werd dit door Gomotica.nl opgelost. Via de mail kreeg ik te horen dat er al gebeld was met PostNL en dat het pakketje nog bij het postpunt bleek te liggen. Daarna werd het pakket netjes de volgende dag geleverd. Gomotica.nl had ook dit in de gaten houden en liet per e-mail weten dat ze hadden gezien dat mijn pakket bezorgd was. Erg netjes.
KlantenserviceGomotica.nl houdt zelf goed bij of de bestelling naar wens wordt afgehandeld en neemt daarbij een proactieve houding aan.
De site ziet er netjes uit. Duidelijke filter opties. Werkt vlekkeloos. Niks op aan te merken.
VerzendingDeze waren netjes verpakt en inderdaad met de extra aansluit setjes, echt super handig, Top service
KlantenserviceIk heb een multi sensor 6 besteld en 2 Fibaro dimmers. Deze waren het goedkoopst bij Gomotica. De 2 dimmers kon ik helaas niet gebruiken. Ik kon ze gelukkig zonder problemen kosteloos terugsturen.
Ik heb bij Gomotica de Fibaro Dimmer 2 besteld. Ze waren de goedkoopste en konden de volgende werkdag al leveren. Wat leuk was dat bij de inbouwmodule ook een zakje met lasdozen en korte kabels zat, als cadeautje. Zo kon ik direct aan de slag. Het persoonlijke briefje en de fel groene verzenddoos maken het helemaal af. Een aanrader!