Droneshop.nl

Gebruikers over webshop Droneshop.nl

Super service, snelle antwoorden, goed advies!Als absolute beginner die vast liep met de bouw van een eerste quad heb ik via whatsapp hulp gevraagd en informatie over bepaalde artikelen en ben tijdens mijn build ook langs gegaan met al mijn spul om persoonlijk geadviseerd te worden. Er werd helder gecommuniceeed, alle opties werden open gehouden en er werd niet naar hun eigen portemonnee geadviseerd maar naar het beste voor mij!
Super enthausiast personeel daar.
Naast het afhalen ook nog online enkele artikelen besteld en die zijn geleverd conform afgegeven levertijd!

Foto gekregen van de bestelde artikelen voor ze verzonden werden(Nice touch).
Goed verpakt, snel geleverd!

Vooral via whatsapp contact gehad, reageren snel vriendelijk en duidelijk.

Zeer teleurgesteld, kocht een product met Cashback via een Cashback website. Ondanks dat er geadverteerd wordt op deze cashback website heeft DroneShop de cashback afgekeurd.
Zonder, naar mijn mening, goede reden en voel me toch een beetje bekocht. Ik had dan wellicht anders besloten om een betere prijs te krijgen bij een andere toko of waar het retourbeleid ruimer was. JAMMER!

Daarnaast viel mij op dat de betaling niet lekker doorkwam in eerste instantie. (duurde erg lang voordat de order op "betaald" stond.

Order was op de gecommuniceerde dag binnen.

Ik heb goede ervaringen met deze winkel. Artikelen staan duidelijk op de website met levertijd er bij.

Levertijd klopt met de beloofde levertijd.

Ik had met spoed een nieuwe Flightcontroller nodig. Droneshop.nl kon snel leveren wat ik wilde hebben.

Uitgebreide keuze, goede service. Ik ben blij dat je nu gewoon in Nederland kan bestellen. Geen gedoe met douane, en inklaringskosten.
Vandaag besteld volgende dag in huis.

Goede service, snel geleverd. Was een klein mankement, maar direct opgelost door een vriendelijke medewerker.

Een zeer prettige en overzichtelijke webshop. Erg groot assortiment en ook snelle levering van accessoires die andere webshops niet aanbieden. Een besteld artikel was niet op voorraad maar zou de dag erna binnen komen. Ik werd netjes gebeld door een medewerker die mij hierover inlichtte. Dit is iets dat je niet vaak mee maakt bij een webshop! Goede service!

Product zat in een mooie verpakking en zat goed verpakt. Daarnaast kreeg ik er een gratis keycord bij en een folder over de drone regelgeving.

Een van de producten was niet op voorraad maar was wel al besteld door Droneshop. Een medewerker belde me op om mij hierover in te lichten. Terwijl de levering alsnog binnen 3 werkdagen bij me geleverd werd was ik wel blij met het belletje.

Scorekaart voor Droneshop.nl