Gebruikers over webshop Droneshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe webshop is logisch opgebouwd, ik had niet veel nodig, maar alles wel snel gevonden. Geen problemen gehad met de site.
VerzendingBestelling geplaatst en de volgende dag was het al toegekomen. De avond zelf kreeg ik een foto van de bestelling, leuk gedaan.
AlgemeenDeze keer snel wat goede soldeertin nodig. Dan moet ik vanuit de FPV hobby toch meteen aan Droneshop denken. Groot product aanbod en goede service.
VerzendingDit keer gekozen voor verzending ipv afhalen. Dat ging natuurlijk ook prima.
Als ze de tijden van afhalen nog net iets verruimen, is het helemaal perfect en kan je er na je werk nog even langs.
AlgemeenSnel in huis en goed werkende R9M .. Zou er zo weer een kopen.. Op naar de droneshop
AlgemeenThe packages are very good made, shipping is at time, order is always without any missing or problem, I appreciate
AlgemeenI never expected the shop will always show my order at lovely desk as a picture before ships, pretty good!
AlgemeenHalverwege de dag gebeld dat één van de 3 items niet meer beschikbaar was door een foutje in het systeem. Kwam toevallig goed uit aangezien ik iets anders nodig had en het was geen probleem om dat in de plaats hiervan toe te voegen. Daarnaast ook nog eens 2 pennen gehad! Wat een topper ;)!
VerzendingAltijd super snel in huis. Echt top.
KlantenserviceUitstekend geholpen met een belletje
AlgemeenHele goede service. Ik bestelde iets kleins, moest verzendkosten betalen (uiteraard). Later op de dag wilde ik nog wat bij de bestelling toevoegen. Was geen probleem, geen extra verzendkosten. Super. Krijg ik toch twee losse pakketjes binnen. Blijkbaar was de eerste order al verzonden. Ik had het geen probleem gevonden om de verzendkosten alsnog te betalen overigens, daar vroegen ze niet eens om. Super service. Ook prima prijzen trouwens voor de LIPO accu's!
VerzendingIk bestel wel vaker bij deze club. Krijg je altijd een foto van het pakketje toegestuurd zodat de pret al bij verzending kan beginnen :-)
AlgemeenHeel goed advies gekregen wat zefs financieel niet gunstig was voor Droneshop. Ik bestel iedere maand wel iets bij Droneshop, en ook al is het maar 5 euro. Word altijd goed en snel geholpen .. Fijne Shop!!
KlantenserviceKlanten service een paar x nodig gehad, erg goede contact ervaringen mee..
AlgemeenDroneshop geeft niet thuis als iets defect is van DJI en sturen ze je direct door naar de fabrikant. In mijn geval ging het om een Airunit van DJI die defect uit de verpakking kwam. Uiteindelijk heb ik na 6 weken een nieuwe opgestuurd gekregen van DJI maar helaas zonder enige hulp van Droneshop.
KlantenserviceKlantenservice geeft tegenstrijdige antwoorden en is voor verbetering vatbaar. Heb een paar keer het gevoel gehad dat ik mij moest verdedigen.
AlgemeenMakkelijk zoeken als je weet WAAR je moet zoeken in het menu.
Bestellen gaat verder heel makkelijk.
Heel netjes verpakt!
Voor verzending een foto via mail, nooit eerder bij een shop gezien.
AlgemeenDuidelijke website met accurate prijzen en een passend aanbod in producten. Bestellingen worden snel en goed verpakt geleverd. De communicatie met de webshop loopt goed via de mail, snelle en duidelijke respons.
VerzendingProducten zijn goed verpakt, zodat de kans op beschadiging klein is. Tevens worden alle bestelde producten van 1 bestelbon samen verpakt en niet in tig kleine pakketjes verzonden.
KlantenserviceVriendelijke en duidelijke met goed oplossingsmogelijkheden.
AlgemeenDuidelijke webshop, duidelijke prijzen Geen dropshop en ook nog eens eerder dan verwacht geleverd en goed verpakte spullen .Blij mee
AlgemeenVeel op voorraad, kwaliteit spullen. Alles wat je nodig hebt voor het zelf bouwen van een drone. Website werkt goed, je kunt vinden wat je nodig hebt en betalen is eenvoudig. Klein puntje van verbetering zou kunnen zijn dat de totaalprijs van de winkelwagen ook op winkelwagen pagina wordt getoond. En de inhoud van de winkelwagen mag wel wat langer bewaard worden. Soms klik je van alles bij elkaar en wil je de volgende dag door gaan maar moet je opnieuw beginnen.
VerzendingSnelle levering, foto van de zending wordt per email naar je verstuurd. Kan niet beter eigenlijk. En ook de nodige extra's bij de bestelling, (pen, straps, radio band).
AlgemeenIk bestel hier regelmatig en zeker in de Coronatijd. En aangezien ik nog in mijn leer periode zit van zelfbouw drones maken, gaat er nog wel eens wat verkeerd. Ze zijn niet veel duurder dan banggood, dus ik raad gewoon aan om je drone onderdelen hier te halen. Snelle service, (bijna) alles op voorraad en je krijgt een pen bij elke bestelling (please stop).
VerzendingZe switchen regelmatig tussen verzenders, DPD, PostNL of DHL. Zowel DHL en PostNL zullen het pakketje goed afleveren, maar DPD... "Breekbaar? Hey, hier is je pakketje... VANGEN!". Maar daar kan Droneshop.nl niks aan doen (behalve DPD niet meer te gebruiken). Ze gebruiken ook Trunkrs... en sinds kort ook nog maar 2 euro duurder dan normaal verzenden... Die zijn echt perfect.
KlantenserviceZe emailen is altijd een beetje lastig, heb ze al vaker een email gestuurd met een vraag, maar niet altijd antwoord gekregen, dat is een beetje jammer. Maar als je wat verkeerds besteld of iets werkt niet, kan je het makkelijk terug sturen en krijg je vrij snel reactie/ geld terug.
AlgemeenIk kom hier voornamelijk voor fpv onderdelen, voornamelijk vanwege het assortiment en het op voorraad hebben daarvan. Het enige wat ik mis in de shop is flight controllers voor fixed wing, vooral die van Matek.
VerzendingVerzending met DPD gaat goed en snel, tracking is perfect.
AlgemeenTop snel en denken mee. De drone shop voor Nederland. Hebben altijd je onderdeeltje voor je drone
KlantenserviceHad 2 bestellingen op 1 dag (verloor antenne) netjes order gecombineerd op verzoek en snel levering van gemaakt (2keer lever kosten dekte de kosten) top service
AlgemeenDuidelijke webshop, na de betaling gelijk een mail hoe het verder gaat. Gewoon zeer duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingSnelle levering, vooral de foto van het bestelde was leuk
AlgemeenGoede morgen,
Ik heb de negatieve review weggenomen in de hoop dat na meerdere telefonische & e-mail contacten de bestelling alsnog zal doorkomen zoals deze morgen rond 09:17H telefonisch is afgesproken, shit happens somtimes with software dewelke soms niet werkt zoals het hoort en foutieve gegevens kunnen doorgeven zoals is voorgevallen via PayPall, huis & bus nummer zijn nazicht wel correct ingegeven en alsnog telefonisch + per e-mail doorgegeven dus Droneschop.nl treft hier geen schuld.... Ik hoop dat deze rechtzetting voldoende is om alsnog de bestelling correct toegestuurd te krijgen...In afwachting teken ik met vriendelijke groet..& Sorry voor de misvattingen...Guy Vanhoudt
AlgemeenUitstekende webshop service. Bij sommige producten wel tikkeltje verwarrend voor een totale beginner als ik. Zo bij de GoPro mount zwart staat in groen op voorraad maar daaronder zwart niet op voorraad. Maar dat is slechts een detail want over het algemeen maakt de snelle leveringservice plus dat ik nu een behoorlijke verzameling pennen begin te krijgen dat ik hier graag mijn inkopen wil doen. Ik kan iedere beginner deze webshop aanbevelen.
AlgemeenIk heb hier voornamelijk gekocht door de service die de shop geeft.
Ze zijn iets duurder, maar daar krijg je wel snelle verzending en goeie service voor terug.
Men stuurt ook netjes status updates met zelfs een foto van je bestelling.
Spijtig vind ik het wel dat ze een aantal producten niet in voorraad hebben om maar enkele stuks.
Verzending was heel snel. Op 2 dagen thuis geleverd.
Bij duurdere bestellingen 200 euro plus viel de verzendkost weg.
Vind ik leuk