Droneshop.nl

Gebruikers over webshop Droneshop.nl

Ik heb in het verleden een DJI FPV remote controller gekocht. Online was er niks te vinden over de voorwaarden die gesteld worden aan het retourneren van het product. Uiteraard probeer je als consument het product uit en bleek dat het product niet werkte met mijn MacBookPro. Derhalve wilde ik het product terugsturen, maar werd deze geweigerd, omdat het product opgeladen was voor gebruik en dat de batterij kwaliteit zou hebben verminderd. Ik heb werkelijk in heel mijn leven nog nooit meegemaakt dat dit een reden is dat een retour niet geaccepteerd wordt. Ik had überhaupt pas na 3 weken reactie na ontvangst (aangetekend verstuurd) en de service verder was ronduit brutaal. Ik zal hier niet snel meer iets iets kopen.

Product werd snel geleverd, maar een dag later dan het afgesproken moment. Verder niet een heel groot probleem, maar het lag wel aan hun en niet aan PostNL.

+ Goede service vooraf via de email. Snelle reacties en goed en uitgebreid advies.
+ Uiteindelijk bestelling gedaan en levering was snel en goed.
- het viel me op dat best veel items in de webshop niet op voorraad zijn. Daardoor was de keuze een beetje beperkt. Dat was jammer.

verzending en levering was snel en correct. Leuk dat ik bij de verzendbevestiging een foto kreeg van mijn bestelling zoals die klaar lag.

vooraf enkele keren via email contact gehad omdat ik wat vragen had. Elke keer kreeg ik snel een reactie en uitgebreid advies. Heel tevreden mee.

Koop hier al een tijdje FPV gerelateerde onderdelen, zoals lipo's, crossfire spul, camera's, etc. Hebben veel op voorraad tegen normale prijzen. Shop is qua onderdelen op quads gericht, Ik zt nu meer in fixed wing FPV wat een flinke overlap met quads heeft, maar het aanbod flight controllers specifiek voor fixed wing valt nog wat tegen bij deze shop. Verder hoop ik dat ze analoog FPV nog niet uit het assortiment halen, zijn nog zat mensen die daar prima mee kunnen vliegen.

Kan niet echt een tijd noemen maar het lijkt erop dat eigenlijk altijd pas de volgende dag verzonden wordt ongeacht het besteltijdstip. Niets mis mee als je het weet maar als je vrijdagmiddag nog effe snel iets besteld dan wordt dat pas maandag verzonden en heb je het dus dinsdag.

Altijd snel. Goede service bij vragen.Prijzen vaak lager dan bij BG of AE. Assortiment is goed.

Hebben echt voorraad als het op de site staat. Volgende dag bezorgd. lijkt me een net bedrijf en de prijzen zijn goed.

Volgende dag in huis, prima verpakt. Jammer dat ze niet met PostNL verzenden

Ze hebben een ruim assortiment en goeie prijzen. Nadat ik mijn weg op de site gevonden had vind ik nu snel wat ik zoek. De bestel status is zichtbaar in het bestel overzicht.

De verzending is zeer snel (zeker als je het met een bestelling van Bangood vergelijkt). De verpakking is degelijk maar niet in overdreven grote dozen.

Ik heb tot nu toe één keer gebruik gemaakt van de kanten service. Het betrof een stekkertje die defect was. Ik kreeg binnen een dag een nieuwe toegestuurd.

Deze keer de DigiDapter besteld zodat ik mn Analoge RX kan connecten in mn DJI v2 Goggles.
Wederom snel geleverd en goeie service.
vind ook de bestelling mailtjes met foto van je producten die worden verzonden super netjes

DHL Next Day as usual gewoon goed en snel

Goeie prijzen en snelle levering via DHL.
Droneshop heeft een goed gevulde Webshop en normale prijzen.
Zeer tevrede

Via DHL next Day TOP!

Groot aanbod, normale prijzen, super snelle levering,overzichtelijke site, vriendelijk personeel, enige nadeel is ze zitten in DenBosch en ik woon in Rijswijk.
Is eigenlijk een voordeel voor mn portomonee want ik had er heel vaak geweest :)

Next Business day met DHL.
Super!!

Miste 2 stikkers bij sticker set voorTeranis, kreeg tegoed voor zelfde bedrag en mocht ze houden, zonder moeilijke vragen direct de korings code.

Super!!

Kwalitatieve producten voor een nette prijs. Het assortiment is groot met een wijde reeks aan merken.

Snelle levering binnen 1 tot 2 dagen.

Verzending makkelijk kunnen omzetten van ophalen naar verzenden na een zelf deze fout gemaakt te hebben

Al een aantal keer besteld bij Droneshop.nl. Duidelijke site, goede communicatie bij verzending en zeer netjes ingepakt. Ik bestel hier de volgende keer weer.

Naast een track en trace code, zelfs een foto van alle spullen van je verzending.

Alles wat je nodig hebt. Aliexpress of Banggood zijn vaak zelfs duurder. Voor cinematic, racing etc.

En je hebt het de volgende dag in huis.

Was wat vergeten in te pakken, dankzij de pakket foto konden zij dat ook zien, zelfde dag nog het ontbrekende item toegestuurd.

Droneshop.nl heeft een ruim assortiment en een snelle levering.
Het zou fijn zijn als er een Wishlist aan de webshop zou worden toegevoegd.
De zoekfilters zijn niet altijd even bruikbaar en specs bij de producten mogen wel iets completer.

De levering is tot nu toe snel en correct.
Tot nu toe heb ik alle bestellingen via DHL gekregen; dat vind ik een voordeel t.o.v. post-nl.

Electronica die ik normaal via Ali-E of Banggood bestel is hier gelijk of beter geprijsd en erg snel geleverd! (Foto van je bestelling vóor het inpakken is een grappige gimmick)

Een paar lensfilters voor op een DJI mini 2 gekocht, goede informatie op de site. Nette prijs en hele vlotte levering!

zoals beloofd op de website binnen een werkdag geleverd. Alles in goede verpakking.

Fijne winkel, voorraad status goed te volgen. Snelle verzending. In geval van problemen wordt er adeqaat gereageerd en wordt met de klant meegedacht.

Altijd blij met Droneshop ! Soms voldoen producten niet aan de verwachting, wat ook wel een beetje hoort bij deze hobby (FPV), Droneshop doet er dan alles aan om zaken naar tevredenheid op te lossen.

Wat ze schrijven doen ze en hebben het ook op voorraad.
Uitstekende webwinkel met een fysieke afhaal locatie.

ToolkitRC P200 Power Supply, top voeding (GaN) met stroom beveiliging.
Goed en met aandacht verpakt. Op de juiste momenten wordt je op de hoogte gehouden (en klopt ook).

Top shop en goede service, bestel er zeker vaker. Ze verpakken het goed en krijg een handige pen er bij 😋

Was goed verpakt en snel hier

Toppers helpen je snel na email contact

Een prima website en assortiment, met goede prijzen. Ik zou hier de volgende keer, weer bestellen.

De informatievoorziening is top. Je krijgt netjes statusupdates en als je bestelling de deur uit gaat, krijg je zelfs een foto van je bestelling.

Scorekaart voor Droneshop.nl