Gebruikers over webshop Deur-bel.nl
Review toevoegenSnelle & Perfecte afhandeling garantiekwestie Skybell 2.0 door Deur-bel.nl. Skybell werkt weer prima naar behoren en is voor mij het belangrijkste en meest functionele stukje domotica bij mij thuis.
VerzendingLevering was stukken sneller dan verwacht. Helemaal niets op aan te merken.
KlantenserviceIk had dus een Skybell 2.0 gekocht. Deur-bel.nl is DE OFFICIELE distributeur van Skybell Technologies in Nederland. Ik kwam bij hen terecht nadat ik zeer vriendelijk en kundig ben doorverwezen door de Customer Service Department van het hoofdkantoor van Skybell zelf in de USA.
Helaas was de deurbelknop van mijn Skybell door (waarschijnlijk?) een fabricagefout kapot gegaan en functioneerde niet meer. De Wifi camera functioneerde nog wel maar de bel ging door de kapotte knop niet meer af als er iemand bij mij aan de deur stond te bellen.
Na een korte email wisseling met de medewerker van Deur-bel.nl werd al snel geconstateerd dat het een mankement betrof aan het product. Vervolgens kreeg ik toestemming van hen om het defecte product aan hen te retourneren. Nadat zij het defecte product van mij hadden ontvangen, kreeg ik direct op diezelfde dag nog een emailtje van ze met de heugelijke mededeling dat zij mij onder garantie een splinternieuwe Skybell van hetzelfde type hadden opgestuurd welke de dag erna kosteloos bij mij thuis werd afgeleverd!
Ik heb mijn Skybell zojuist aangesloten en alles werkt weer als een zonnetje. Net op mn bel gedrukt en ik krijg netjes een smsje op mn iphone dat er iemand voor de deur staat. Wifi camera werkt ook prima naar behoren.
Deze geweldige customer service van Deur-bel.nl kunnen een hoop nederlandse bedrijven nog van leren. Ik kan iig goed begrijpen waarom zij door het hoofdkantoor van Skybell zijn aangewezen als officiele distributeur.
Ik ben zeer tevreden en zal al mijn vrienden en kennissen aanraden om hun Skybell bij deur-bel.nl te kopen. Al was het alleen maar voor de geweldige service, mocht er iets met het produkt gebeuren!
Dure producten ( Skybell ) met zeer slechte kwaliteit. Website wordt mooier voorgehouden en de klant gerichtheid is heel erg ver te zoeken. Inmiddels met het derde product bezig door het bekende probleem van de vastzittende drukknop bezig. Afwachten op de 4e..
VerzendingProduct is goed verpakt en wanneer die defect is krijg je ELKE KEER weer een nieuw product toe gestuurd. Ook al geef je aan dat je geen vertrouwen meer in het product hebt bij elke keer het zelfde gebrek. Retour zendingen kunnen via een retour label die je van ze krijgt, das wel positief! ;-)
KlantenserviceBij elke klacht krijg je een kort mailtje terug zonder antwoord op je vraag. Men neemt je totaal niet serieus en komt niet met andere oplossingen als vervangen product na de zoveelste keer problemen.