MobileFun

Gebruikers over webshop MobileFun

Producten komen uit China, daardoor extra import belasting en inklaringskosten kosten. Niet gezien dat dit op de site staat.

Ook is levering stuk later dan op website staat.

Er staat op de site dat producten in 6 à 8 werkdagen wordt geleverd. Na twee weken krijg ik e-mail van Postnl dat ik inklaringskosten moet betalen. Dit zijn extra kosten die ik nu betaald heb, daarna nog 4 à 6 werkdagen voor bezorging...

Product besteld, betaald en na 2 weken nog niet ontvangen. Ik was bericht oop 22-04 dat het verzonden zou zijn, maar geen tracking code gegeven.

Krijg sindsdien alleen identieke geautomatiseerde replies op mijn emails waarin wordt gezegd dat ik moet wachten. Geen andere manier om de shop te bereiken.

Geen levering en geen tracking mogelijkheid. Geen manier om te achterhalen waar de bestelling is en of deze überhaupt is verzonden.

Geen klantenservice, enkel geautomatiseerde reply. Dat lijkt mij de meest waardeloze klantenservice die je kunt verzinnen.

Er is weinig fun aan de website van mobile fun, maar verder weinig op aan te merken.

duurde 6 weken, pakjs was eerst zoek, later vergeten te versturen. en ze gebruiken een goedkope verzendmethode

atftersales is bedroevend, afspreken niet na komen, klant de schuld geven dat ze iets verkeerds bestellen als et product niet werk. niet denken in oplossingen. echt niet meer dan deze tijd. zelfs Aliexprress is nog beter

Oortelefoontjes niet ontvangen. Mobilefun beweert dat wij een onvolledig adres hebben ingevuld? Maar wij hebben nooit een beveatigingsmailtje ontvangen, als je vraagt om een verzendbewijs reageren ze niet op die vraag. En zeggen de oortelefoontjes pas te posten als zij het door hun verzonden pakketje retour hebben ontvangen. Dat gaat dus nooit meer gebeuren.

Product niet ontvangen, beweren dat wij straat zonder huisnummer hebben doorgegeven.

Als je vraagt om track en trace krijg je níets. Kunnen niet aantonen dat ze iets verzonden hebben.

Pakketje is door DHL niet geleverd (waarschijnlijk zoekgeraakt). Mobilefun neemt geen verantwoordelijkheid en verwijst alleen maar naar DHL, en verwachten dat ik het oplost met DHL, terwijl dat hun taak is.
Ze communiceren in 1 regelige mailtjes zonder uitleg.

Pakketjes is niet aangekomen. Onduidelijk wat er mee gebeurd is.

Klantenservice schuift alle verantwoordelijkheid af en communiceert slecht en traag.

Je wordt voor de gek gehouden, door het nederlandse web adres. Bestelling was hierdoor langer onder weg dan ik gewend ben.

Verzending kwam uit Engeland. Duurde gemiddeld langer dan nirmaal. Als ik dit had geweten had ik hier niet besteld

Een dure screenprotector besteld voor mijn telefoon samen met een tweetal andere producten, de screenprotector was tijdens het bestellen voorradig. Paar dagen later mailtje dat het product niet voorradig is en levering twee weken vertraagd is. Geen telefoonnummer waar je naartoe kunt bellen, er wordt binnen 14 dagen gereageerd op de e-mail van de klantenservice. Klinkt vrij nutteloos.

Een populair product als voorradig aangeven op de website, niet voorradig hebben, klinkt als concurrentievervalsing.

Niet binnen een redelijke termijn te bereiken. Ik ga het niet eens proberen, gezien andere reacties.

Het is al enige tijd geleden. Wat ik mij kan herinneren was het prima dus.

De iPad standaard werd netjes en tijdig bezorgd. Prima dus

k heb in februari 2017 een “FLOTE m2 Verstelbare Vloer & Bed Premium Universele Tablet Stand” gekocht. Dat is een luxe standaard voor een iPad, prijs bijna € 300. Binnen 6 maanden was het draaimechanisme defect als gevolg van normaal gebruik. Het rubber in het draaimechanisme dat moet zorgen voor de noodzakelijke weerstand was geheel versleten. Mobile Fun weigert de wettelijke garantie te geven. De correspondentie verloopt erg moeizaam vooral ook omdat ze zeer slecht Nederlands schrijven en verwachten dat in het Engels gecommuniceerd wordt. Kort samengevat: een zeer teleurstellende service.

Hoesje besteld bij deze zaak omdat ze 30% goedkoper waren dan de andere aanbieders (officieel merkhoesje).

Op een maandag bericht dat het product wordt verzonden. In het mailtje stond al dat het drie tot zes werkdagen kon duren. Maandag erop werd het om 8 uur in de ochtend in de bus gepropt. Prima dus.

Scorekaart voor MobileFun