Foto Jans

Gebruikers over webshop Foto Jans

Mijn bestelling, Fujifilm Instax mini films, had ik net iets na 17.00 uur gedaan. Toch werd dit netjes al de volgende dag bezorgd. Straks en netjes verpakt en zelfs een bedank-kaartje erbij. Ik heb bij deze winkel mijn bestelling gedaan omdat ze goede reviews krijgen en echte winkels hebben.

De Instax mini films doosjes waren netjes verpakt en er zat ook een kaartje bij met "Bedankt voor je bestelling" met hierop weer korting voor mijn volgende bestelling. Het werd de volgende dag bezorgd met Postnl.

Het proces van bestellen tot en met levering op zich verliep uitstekend. Echter de foto op de site klopt niet met het product dat wordt geleverd. Er is geen origineel geleverd (zoals afgebeeld) doch een chinees vervangingsonderdeel. Daardoor verandert ook de vergelijking met andere aanbieders van dit produkt.

Prima levering. Echter minder snel dan beloofd op de site. Niet de volgende werkdag geleverd maar 1 dag daarna.

Het bestellen ging probleemloos en het betalen verliep ook uitstekend.
De verzend kosten zijn redelijk.

bestelling plaatsen was zo gepiept, bezorging was snel en goed verpakt.
Bewust gekozen voor deze winkel omdat de afstand acceptabel is, en vooral met zaken als garantie en service een fysieke winkel de betere keuze is.

alles wat je wenst op gebied van fotoartikelen is aanwezig. Zelfs een oogschelp een voor oculair van een Sony camera!

om 17.00 uur besteld. Daags daarna in huis!

heb nog geen contact gehad maar gezien de prijs en levering zal dit ook wel in orde zijn

Bestelling ging prima. Over de telefoon wat vragen gesteld en die werden vakkundig en prompt beantwoord. Wat afspraken gemaakt en die werden bij de bestelling probleemloos doorgevoerd, en had de volgende dag netjes mijn bestelling binnen. Would order again.

Bedrijf was via de zoekmachine makkelijk te vinden, bestellen gaat makkelijk en snel, de afhandeling van de bestelling is snel, snelle levering en goede prijzen!

De service was goed. Ben blij dat ik hierheen gegaan ben en niet naar media markt. Ik had specifieke wensen waarmee we echt bij een camera terecht zijn gekomen die bij mij past. Wel vond ik het erg jammer dat ik de camera's niet in de winkel kon testen en zo te vergelijken. Ik twijfelde namelijk erg tussen 2 modellen en aan de hand van de technische eigenschappen vond ik het zeer lastig een keuze te maken.
Ik kwam een kwartier voor sluitingstijd en werd niet stipt sluitingstijd de winkel uit gezwaaid. Ze namen de tijd om mij te helpen

Als er iets is mag ik er altijd mee terug komen. Als kers op de taart kreeg ik een fotocursus bij mijn nieuwe camera.

Zeer goede en fijne begeleiding van de medewerkers. Service is zeer goed, een belofte wordt nagekomen ook al staat deze niet op papier!!

Een gekocht product kan zonder meer worden teruggebracht, hiervoor gekozen voor een tegoedbon met onbeperkte inlevertermijn. Top!

Super service, enorm vriendelijk personeel. Heel veel uitleg en ze nemen echt de tijd om je verder te helpen.

Foto Jans is een grote fotozaak met een zeer uitgebreid assortiment. het vriendelijke en zeer kundige personeel zorgt ervoor dat kopen via internet (wat bij Foto Jans uiteraard ook kan) overbodig wordt. het ligt in het midden van Noord Brabant en je kunt er voor de deur parkeren

of je een goedkoop of duur product koopt maakt niet uit, je wordt in beide gevallen zeer vriendelijk geholpen. staan voor kwaliteit en service en als een product niet naar wens is dan mag je altijd terugkomen.

Mooie en zeer goed bereikbare winkels in Tilburg met een groot assortiment aan fotoartikelen voor de hobbyist maar zeker ook de professional.

Deskundig personeel die altijd bereid zijn om de tijd te nemen om een goed advies of uitleg te geven.

Geweldige uitleg gehad vandaag in de winkel. Perfect statief gekocht. Ook voor mij draagbaar. Helemaal niet duur. Ben extreem tevreden over deze winkel en het personeel.

Fijne winkel, Besterdring Tilburg. Online uitgezocht, maar toch naar de winkel gegaan voor advies. Heel goed advies, kundig personeel. En tot koop overgegaan. Ik heb een Sony A7rii 4k fullframe systeemcamera gekocht.
Goede service. Prettig geholpen. En enthousiast. Super.

Prima winkel, scherp geprijsd, goed bereikbaar, zeer kundig personeel, snelle levering, onderbouwd advies verkregen. Top!

Ben in de Besterdring geholpen door ene "John". Kundig, luisterend oor, rustig, goed advies, voor en tegens ruim afgewogen. Inhoudelijk zeer bekend met de diverse product mogelijkheden. Heeft ruim de tijd genomen om de aankoop te begeleiden.

vriendelijk deskundig personeel. goed advies mbt printer. ook aandacht voor canon actie, waardoor de printer betaalbaar werd

snel geleverd

prima advies, goede service

De enige opmerking is de bereikbaarheid van de winkel in de Besterdring. Verder was alles prima.

Het proces van het aanschaffen van een fullframe camera heeft tijd nodig. De medewerkers van Foto Jans snappen dat proces prima, stellen goede vragen maar hebben ook duidelijke adviezen die helpen om de juiste keuze te maken.

De camera was op voorraad en ook direct gebruiksklaar. De basisonstellingen zijn ter plekke gedaan. Fijn dat de display en het venster boven op de camera van een beschermlaag zijn voorzien. De meeste functies van de camera waren voor mij bekend. De Nikon D750 met een nikon 85 mm 1.8 is een fantastische combinatie.

Kom hier (Foto Jans op Heyhoefpromenade) altijd voor hulp over mijn camera. Of andere vragen, top service en altijd goed geholpen. En erg leuk spontaan personeel!

Service is altijd goed. Doen altijd hun best om je tot het uiterste te helpen.

Ben in de Shop geweest op de Heyhoef. Goed geholpen, deskundig advies en een leuke sfeer.

Scorekaart voor Foto Jans