Gebruikers over webshop Cameranu België
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede service bij Cameranu. Ik nam eerst contact op met de winkel voor bijkomende informatie; de volgende dag ontving ik reeds een antwoord. Gebaseerd op dit antwoord heb ik dan de Sigma 105mm f2.8 macro lens aangekocht via de website; dit verliep vlot via een aantal klikken. De lens werd ook snel verstuurd zodat ik die nu kan gebruiken. Tevreden over de hele lijn.
VerzendingCameranu verstuurde het product op tijd, maar het postorderbedrijf had een dag vertraging. Dus, geen probleem met Cameranu.
KlantenserviceEen vraag die ik had over het product werd snel beantwoord zodat ik zeker was dat ik het juiste product bestelde.
AlgemeenGemakkelijk besteld, bijzonder fijn. Was mijn eerste ervaring met deze website. Geloof dat ik er vaker zal bestellen.
VerzendingPrecies op tijd geleverd, wat mooi was, want ik had er haast bij. Beter had dit niet kunnen verlopen.
KlantenserviceKristalheldere communicatie. Niet meer, niet minder dan je verwacht. Precies wat het hoort te zijn.
Algemeensnel antwoord op je vragen , bij bestelling snelle levering , redelijk veel aanbod.Bestelde hier al een video camera , 2 panasonic lumix dcfz82 en vorig weekend een professioneel statief op vrijdag avond en zaterdag afgeleverd ...dus wat wil je nog meer .Top winkel.
Verzendinglevering is supersnel als het item op voorraad is ...zelfs op een vrijdag avond bestellen en op zaterdag afgeleverd en goed verpakt wat ook belangrijk is .
Klantenservicesnel antwoord op mijn vragen aangaande een produkt.De garantie die ze bieden op een heel groot gamma is goed ,weinig winkels geven deze garantie periode
AlgemeenPrachtige online service bij het stellen van vragen. Zeer vlotte reply. Ondertussen steeds mijn beide bestellingen de dag nadien ontvangen. Telkens perfect verpakt om schade te vermijden. Los van het feit of het nu om een duur of minder duur artikel gaat.
Inruilwaarden kunnen misschien iets beter t.o.v. de prijs van het nieuwe of tweedehands artikel dat wordt aangekocht. Op de ontvangen inruilwaarde, die nadien tweedehands online wordt geplaatst met 50% winst op een ingeruild artikel, lijkt me wat veel.
Perfecte en vlotte levering. In tegenstelling tot de ontvangen mail werd door de chauffeur niet verzocht om te tekenen voor ontvangst.
KlantenservicePrachtige online klantenservice. Ook bij herhaaldelijk vragen stellen, is er altijd wel iemand die klaar staat voor een antwoord.
AlgemeenCameranu is mijn to-go winkel voor mijn camera gear en ik ben steeds erg tevreden over de service en producten.
VerzendingHet pakketje is meestal de dag na je bestelling al afgeleverd en de verpakking is steeds goed en onbeschadigd.
KlantenserviceZowel online als in de winkel zelf is het team zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je naar iets zoekt voor een bepaald budget kunnen ze jou altijd verder helpen naar het beste oroduct.
AlgemeenVlotte service en ruim aanbod. Goed geprijsd en mooie acties. Altijd ion vergelijking met de concurrentie.
VerzendingSnel geleverd of een goede uitleg met voorziene leverdatum. Goede, stevige verpakking en vlotte afhandeling.
KlantenserviceLens vlot teruggestuurd voor FW update en snel afgehandeld. Goede communicatie en updates rond het hele proces
Calumet is opzeker het aanraden waard. De website is overzichtelijk en ze hebben veel (studio) producten. Prijzen zijn goed en betalen gaat overzichtelijk.
VerzendingHet product op dinsdag besteld en woensdag stond UPS al voor de deur. Alles netjes verpakt. (geen piepschuim) Tof!