eGlobal Central BE

Gebruikers over webshop eGlobal Central BE

Wegens omstandigheden mijn bestelling willen annuleren, iets wat volgens de website nog gewoon zou kunnen zolamg de status 'in verwerking' is, maar ze negeren net zolang al je berichten zodat het product vanzelf wel verzondem wordt (retourneren houdt in €18 administratiekosten + retourkosten voor rekening van klant). Inmiddels bezig met een claim bij mijn laatste hoop paypal. Wat is dit een ontzettend slecht bedrijf. Liever wat meer betalen voor een prettige service, dit nooit meer.

Graag had ik de bestelling geannuleerd dit blijkt onmogelijk helaas.

Ik vraag me af of er uberhaupt een klantenservice is? 0,0 reactie op je vragen.

Had een telefoon besteld, na meer dan 10 dagen kreeg ik onderstaande mail:
We sturen u deze email om u te informeren dat we uw terugbetaling aan het verwerken zijn vanwege een van de onderstaande redenen.
1) Omdat u dit heeft verzocht – We begrijpen uw bezwaren, maar hopen u snel terug te zien.
2) Onvoldoende voorraad – We willen u niet langer laten wachten.
3) Niet in staat om de veiligheids verificatie te voltooien binnen 5 werkdagen.
4) Geen reactie op onze emails – We zouden graag een tegenbericht van u ontvangen!

Ik heb toen terug gemaild en gevraagd welke van de 4 nu de reden is en gevraagd hoe groot de kans is dat als ik opnieuw een product bestel dit opnieuw gebeurd.
Toen kreeg ik als antwoord: Er was geen beschikbare voorraad tegen de oude inkoopprijs meer aanwezig. Na contact te hebben gehad met de leveranciers voor nieuwe voorraad bleek de nieuwe inkoopprijs te hoog om de bestelling te kunnen verwerken.
Op mijn tweede vraag hoe groot de kans was dat dit opnieuw zou gebeuren als ik opnieuw een product zou bestellen kreeg ik geen antwoord, ook niet toen ik nog een keer een tweede mail met alleen die vraag gestuurd had.

Het product werd nooit geleverd omdat de bestelling geannuleerd is door eglobalcentral

Ik wacht nog steeds op een antwoord op een vraag die ik twee keer gesteld heb.

Naar aanleiding van de reviews hier heb ik een GoPro Hero 5 Black besteld, welke €130,00 goedkoper is. Ik was enigszins terughoudend, maar verzekerd verzenden en Paypal gaven mij enig vertrouwen.

Al met al een prima ervaring.

Ik wist dat de levering niet binnen 24 uur zou plaats vinden, maar ik had geen haast en heeft uiteindelijk 15 dagen geduurd, maar dat is het prijsverschil zeker waard. Alles goed te volgen met de Track and Trace.

Nadat ik de bestelling geplaatst had heb ik een week niets gehoord. Mail gestuurd met verzoek om meer informatie. Na een half uur al een mail terug met de mededeling dat mijn bestelling op dat moment werd ingepakt, wat voor mij voldoende was en mij toch wat meer gerust stelde.

28 april 2017 Samsung gear S3 smartwatch besteld. Betaald met Paypal. bevetsigingsmail ontvangen en deliverystatus mooi kunnen volgen via track&trace code. 04 mei goed verpakt pakketje met de Gear S3 ontvangen. Kortom: bestelling en levering prima gegaan.

Prima te volgen via track&trace en snelle levering

Lens ter waarde van 350,- kwijt geraakt tijdens transport, dit is ook toegegeven door de vervoerder, eGlobal houdt zich niet aan de Nederlandse wet en verwijst naar hun algemene voorwaarden waarin staat dat dit mijn probleem is. Ze weigeren ook geld terug te storten of nieuw product te leveren.

Zoals hierboven al beschreven is het bestelde product nooit aangekomen.

Je krijgt uitsluitend standaard antwoorden verwijzend naar hun algemene voorwaarden.

Slechtste shop waar ik ooit wat besteld heb. Verzending is gigantisch traag, duurt enkele weken. Tot overmaat van ramp moest ik een beroep doen op de garantie. Ik moest een pakketje sturen naar de UK (duur) en ze weigerden in de verzending tegemoet te komen. Maar nog erger: ik heb in de eerste week van Januari mijn telefoon naar ze toegezonden en heb hem nog steeds niet terug. (3 maanden later). Ik moet elke keer zelf achter een statusupdate aan, en krijg dan niet meer terug als "sorry, we zijn nog bezig". Zeer klantonvriendelijk.

Ik wens dit bedrijf een snel faillissement toe, nadat ik mijn telefoon terug heb natuurlijk. :)

Tip: Lees de website goed door. Ze doen op het eerste gezicht alsof ze lokaal ook vestigingen hebben maar in werkelijkheid komt alles uit China. Het duurt een week voordat ze überhaupt verzenden en voordat het binnen is ben je nog 2 weken verder.

Zie mijn algemene beoordeling. De klantenservice zal nooit zelf contact met je opnemen, je moet er altijd achteraan. De inhoud van het bericht is nooit anders dan "we zijn bezig", dat hoor ik nu al 3 maanden.

Met enige huivering toch een camera en objectief besteld bij egolbal central.eu, ondanks alle onheilspellende berichten op internet.
Wel heb ik de bestelling voldaan met PayPal, voor het geval dat!
Na 5 dagen het bestelproces in de gaten gehouden te hebben leek er weinig schot in te zitten, totdat ineens het pakket bij DPD in engeland op de radar verscheen. Dag later was het pakket in goede staat ontvangen. Al met al 450 euro voordeel t.o.v. coolblue.
Hoe ze het doen, weet ik niet, maar ook hier geen spoor van douane of importheffingen. Het pakket wordt pas na 5 dagen in Engeland bij de courier aangeleverd.

ik heb een LG v10 willen kopen. uiteindelijk eglobal central tegengekomen die het 100 a 150 euro goedkoper aan bood en nog met betere specificatie (het was een chinees model dus).
Na dagen lang hard twijvelen zag ik de de kleur die ik wou niet meer. hierna klanten service gecontacteerd en die gaven aan dat de witte variant niet meer zou terug komen.
Hierna weer gaan twijvelen of ik de zwarte de risco waard vond.

MOMENT OF TRUTH mensen. ik heb met paypal (aankoop bescherming) mijn bestelling geplaatst. wat is er toen gebeurd?

1. te laat geleverd
2. gaven geen antwoord op de vele emails die ik stuurde
3. ze zijn dus echt gevestigd in hong kong (leugenaars! lijkt wel alsof ze in nederland zaten!)

Nou ik heb mijn pijn door geslikt en raad een nu 2/2/2017 staat opeens de witte variant erop! de kleur de ik wilde hebben. dit terwijl de klanten service aangaf dat ze hem niet meer zouden krijgen.

IK VERACHT DEZE MENSEN EN ZAL DUS OOK NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER BIJ ZE KOPEN. ALS ZIJN ZE 500 EURO GOEDKOPER!

adverteren dat het binnen 24 uur wordt verzonden en het maar 6 a 7 dagen duurt.
ALLEMAAL LEUGENS! ik heb veel langer moeten wachten plus ze hadden het niet op voorraad.

1 woord: BAGGER!
klanten service is erg kill in het helpen van klanten. ook al dreig je met het terug sturen van het pakket. het boeit ze geen ene moer.

het mooiste? waar is hun chatfunctie? adverteren dat je een chat functie hebt maar dan geen enkel optie laten zien dat je een chat kan beginnen. EEN CHAT HEB JE DUS NIET!

OPLICHTERS!! Zowel mijn vriendin (Huawei Watch) als een vriend van mij (Huawei P9 light) hebben hun product niet gekregen. Die vriend van mij heeft nog geeneens zijn geld terug..

Ik heb hier een Samsung S3 Gear besteld, à EUR 337. De website, zowel de Belgische als de Nederlandse lijken op een lokaal bedrijf, op het misleidende af. Pas als je de algemene voorwaarden leest staat er ergens aan het eind vermeld dat het bedrijf in Hongkong gevestigd is en dat dus chinees recht van toepassing is. Garantie tot de deur dus. Een factuur krijg je niet, alleen een orderbevestiging. Er wordt hierin geen enkele vermelding van BTW gemaakt, ook niet als deze verlegd is. Afspraken worden niet nagekomen, bestelling werd te laat verstuurd. Nadat je de bestelling hebt geaccepteerd en de order via e-mail bevestigd is wordt het lang stil. Nadat je geïnformeerd hebt via het contact formulier, wordt je pas verteld dat het product niet op voorraad is. Ik had het zakelijk besteld, kan de eventuele buitenlandse BTW dus niet aftrekken. Hierdoor was het toch weer minder goedkoop dan in eerste instantie leek. De chat functie waar ze mee adverteren werkt totaal niet, ik heb het meerdere keren geprobeerd, vergeet het maar. Eerlijk is eerlijk, producten worden wel goedkoper aangeboden dan hier. Maar ik betaal toch liever iets meer voor een product bij een bedrijf waar ik wel terecht kan. Al met al, geen aanrader.

Laat het verzekerd verzenden, anders is het zeer twijfelachtig of het ooit geleverd gaat worden. Indien het niet voorradig is wordt het zonder bericht gewoon te laat verstuurd.

Chat functie werkt niet, geen directe e-mail, behalve met sales. Je wordt overigens wel in het Nederlands te woord gestaan.

ER zijn meerdere vormen van betalen mogelijk, Ik heb met Paypal betaald waarbij de zending verzekerd was. Ik was huiverig om via eglobal te bestellen omdat ze zo gruwelijk goedkoop zijn, De lens van 70 euro goedkoper dan de goedkoopste uit e pricewatch

Ik heb 8 euro extra betaald voor verzekerde verzending, het product kwam na 8 dagen binnen en keurig verpakt vanuit Londen via DPD-UK

De verzending liet op zich wachten, Ik kreeg direct een antwoord op mijn email.

Samsung Galaxy s7 besteld en geleverd bij verwachte termijn. Ontevreden over (waarschijnlijk) Chinese lader die erbij zit. Als oplossing wordt dan wel een wereldstekker bij geleverd. Dit werkt goed, echter wordt de lader qua grootte wel een onding. Contact hierover gehad met klantenservice die aangeeft dat ze geen Nederlandse laders hebben en bij de producten wordt vermeld dat ze worden "ingevoerd". Op laatste email geen antwoord meer gekregen.
Kortom tevreden over telefoon, ontevreden over lader, klantenservice maar mwah.

Geen antwoord op laatste email gekregen. Maken zich er heel makkelijk vanaf.

Ik kon de bestelling makkelijk plaatsen, prijzen waren goed aangegeven, geen verrassingen achteraf. Ik heb betaald met Paypal. Ik was niet bang voor naheffing aangezien ik bestel bij een Nederlandse website.

De levering van de lens duurde 4 dagen, de camera body duurde bijna 3 weken maar zeker de moeite waard gezien het grote prijsverschil van 170 euro! Betrof de D3400.

Goede communicatie over de levering.

3 weken geleden een horloge besteld. In de track en trace bleef het pakket na 2 dagen hangen. Na contact met dpd.nl bleek het pakket leeg te zijn. Geprobeerd contact tekrijgen met eglobal. Herhaaldelijk verzocht om contact, totaal geen reactie. Wel 300 eu afgeschreven van cc. BE AWARE!!!!
Oplichters

Leek snel te gaan, vanuit amsterdam verzonden, pakket leeg bij dpd.nl

Geen reactie op contactverzoeken ondanks herhaaldelijk mailen, chatfunctie werkt niet

Bestelling geplaatst en met Credit Card betaald omdat ik dan verzekerd ben. Krijg ik melding dat mijn bestelling geannuleerd is met 5 mogelijke redenen. Via de eChat van de .com site (omdat NL niet reageert op eChat) wordt NL aangestuurd en krijg ik per email als reden, dat ik niet door de verificatie ben gekomen en dat ze geen details weten waarom, maar op mijn Credit Card is wel een bedrag van 1900 euro gereserveerd (dus niet afgeschreven). Nogmaals geprobeerd en weer is de bestelling geannuleerd. Wat doorgevraagd maar een goede reden wordt nog steeds niet gegeven. Mastercard gevraagd en niks mis met mijn kaart. In het kort beetje vaag allemaal. Ideal werkt misschien wel, maar dan ben ik minder beschermd.

eChat via de .NL stie reageert niet dus vai de .com site gegaan en die hebben NL getriggerd. Vervolgens geen reden waarom ik niet door de verificatie ben gekomen.

Met enige argwaan toch een Objectief besteld voor mijn Fujifilm camera. Het prijsverschil van bijna 90€ ten opzichte van Amazon, en de goede reviews over eGlobal op Tweakers hebben me overhaald. Ik heb geen spijt van mijn bestelling. Goede communicatie via email over bestelstatus. Je hebt enkele keren de mogelijkheid om een kortingcode te verkrijgen (aanmelden nieuwsbrief, aanbevelen eGlobal aan vrienden), goed voor een korting van 6€. Factuur staat op een adres in Hong Kong. Objectief was in de originele verpakking, dus geen bulk item. Kan eigenlijk niets negatief vertellen over mijn bestelling. Ga zeker nog een keertje iets bestellen!

Zondag besteld, vrijdag geleverd. 5 werkdagen dus. Het is niet duidelijk vanwaar het product verzonden is, maar met deze levertijd kan ik wel leven. Tracking via GLS werd maandag al aangeboden. Startpunt van de tracking was blijkbaar in Nederland. Het heeft tot donderdag avond geduurd eer er beweging kwam in de tracking status. Levering op vrijdagmiddag. Item keurig verpakt en geen spoor van eventuele importkosten (douane).

Normaal gezien schrijf ik niet snel reviews, maar over dit product ben ik zo tevreden dat ik haast niet anders kan. Voor mijn zomervakantie had ik graag een zoomlens SEL 55-210 aangeschaft voor mijn SONY NEX-5R. Ik was op zoek naar de goedkoopste aanbieder en kwam bij eglobalcentral uit. Aangezien de andere reviews positief waren met uitzondering van de levering, heb ik toch de gok gewaagd. Ik vertrek pas in juli, dus tijd genoeg. Ik kan echter met plezier melden dat ik na nog geen week wachten de zoomlens heb ontvangen in de originele doos, mét veiligheidszegel intact. De lens werkt perfect. Ik ben een zeer tevreden klant!

Ik heb op donderdag de bestelling geplaatst. Op vrijdag heb ik een mail ontvangen waarin gemeld werd dat de bestelling werd ingepakt en dat ik een mail met volgnummer zou ontvangen zodra het pakket hun magazijn verliet. Op maandag heb ik vervolgens een mail ontvangen met een track & trace nummer van GLS dat 24-48u na ontvangst van de mail actief zou zijn. Sinds dinsdag kon ik dus mijn pakket perfect volgen en vandaag - woensdag - is het al afgeleverd! Perfect met noppenfolie ingepakt.

THE FIRST MIN POINT IS THAT THE WEBSITE SEEMS TO BE BELGIAN ONE BUT THEIR ACTUAL SHOP IS IN HONG KONG. AND I CAME TO KNOW THAT AFTER PLACING THE ORDER ON MY INVOICE.

The client service is of least quality. I haven't been able get a response for my emails whatsoever. The product is after 20 days still not packaged from the store. So overall experience: it's the least pleasant I've ever had with a webshop.

THE PRODUCT WAS NEVER DISPATCHED!
After 18 days of placing the order I got an email from the webshop saying that additional controlling is needed for the transaction. But after 20 days the product is still not dispatched.

THEY SAY THE LIVE CHAT IS AVAILABLE DURING WORKING HOURS BUT IT'S A MYTH. THE WEBSHOP DOESN'T EVEN HAVE A TELEPHONE NUMBER.
There was only one way I could email the client service and that was the contact-us form on their website eglobalcentral.be. It said that I will get response in 1-2 working days but after 10 days I still haven't heard from them.

Ik heb een Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens besteld bij eglobal. Deze bleek €150 goedkoper te zijn dan bij de concurrentie. Na wat opzoek werk bleek dat het om een "white box" lens ging, die normaal als kit verkocht wordt bij een body. Zelfde lens dus, zelfde garantie, maar door de opsplitsing van de kit kan de leverancier deze goedkoper aanbieden.

Niet meer getwijfeld en bestelling geplaatst. Door een kortingscode die tijdens het bestellen verscheen, kreeg ik nog eens €5 extra korting. De geschatte levertijd was 8-9 dagen, maar gezien het enorme prijsverschil, vond ik dat niet zo erg.

De dag van bestelling kreeg ik een bericht dat de bestelling goed ontvangen was, en iets later dat de bestelling "binnenkort opgestuurd zou worden". 2 werkdagen later kreeg ik dan de melding dat de zending vertrokken was. Nog eens 2 dagen later werd de lens geleverd.

Alles was keurig verpakt in een plastic zak met noppenfolie. Daarin zat de (witte) doos met de lens, die nogmaals in 2 afzonderlijke noppenfolies zat gewikkeld. de doos was nog heel, en de lens erin uiteraard ook.

Prima ervaring. Ik zou hier gerust nog zaken bestellen, zeker als je er €150 (ruim 20% van de prijs) mee uitspaart.

Trager dan de meeste webshops, maar daarom niet minder goed. De lens was mooi verpakt en is zonder enige schade door GLS geleverd.

De beste prijzen, maar waarom?
Ik heb de Nexus 6p 64Gb besteld aan 551.99€ + 11.04€ verzekerde verzending, betaald met paypal (om zeker te zijn dat ik mijn geld kon terug vragen zou het een scam zijn). Dat is 147€ goedkoper dan van de andere winkels. Het is aangekomen! Nieuw, in originele doos en al!!!

Ik moet toegeven, 150€ goedkoper, maar snail mail.. Een week na bestelling nog geen andere mail dan de bestelling gekregen. Na 9 dagen kreeg ik een verzend tracking nummer, en die kwam uit Manchester (De winkel is Frans) Klinkt raar, maar na 11 dagen was het thuis geleverd!

Ik had een email verstuurd om te vragen hoe de staat van mijn levering was, het duurde 2 dagen om een antwoord te krijgen, die vertelden me dat het pakketje bij CNT klaar voor levering was, ik krijg dan een DHL tracking code, maar vertrok pas 2 dagen later.

Scorekaart voor eGlobal Central BE