eGlobal Central BE

Gebruikers over webshop eGlobal Central BE

Samsung gear fit 2 besteld in oktober 2016.levertijd ongeveer eer een maand maar prijs is scherp. Communicatie en tracking laat te wensen over. Nu is in augustus het horloge helaas kapot en na rma opgestart te hebben na 4 weken en verschillende mails verder blijkt het onder garantie te vallen. Nu inmiddels november en geen vervanging door zelfde horloge of ander aanbod ontvangen.

Levertijd en afhandeling teruggezonden items is zeer traag. Geen response op vragen maar blijven zelfde bericht opnieuw sturen

Response zeer traag en geen acties op vragen. Krijg steeds zelfde bericht als antwoord

Op 13 september een Google Home besteld. Moeten uit Amerika komen dus realiseer me dat dat wat langer kan duren. Inmiddels bijna 2 maanden verder nog geen enkele zicht op levering. Laatste bericht is dat het nog wel een maand kan duren omdat het product vastzit bij de douane in Frankrijk (of zoiets).

Customer Support reageert snel en vriendelijk maar komt neer op de policy 'pappen en nathouden'. Een zichzelf respecterende winkel zou aanbieden de order te cancellen of een andere op te sturen, maar op dit gebied slechts een totaalweigering.

All in all, doe het niet. Ik heb onlangs een Google Home via iBood gekocht, was goedkoper en die had ik netjes binnen een week.

Zie boven... (ik wist niet dat je bij elke beoordeling een tekstje kon achterlaten)

Via Google op deze site terecht gekomen. Heb via deze website een HTC One A9s gekocht.
De site zelf is slecht vertaald, veel spelfouten en fouten in de zinsopbouw.
Je wordt keurig via de mail op de hoogte gehouden, maar ook in de mail staan veel spelfouten.
Op de site zelf is het niet duidelijk waar je spullen vandaan komen die je besteld. Het hoofdkantoor blijkt in Hong Kong te staan.

Telefoon lijkt echt te zijn, geen namaak. Werkt ook allemaal goed.

Je moet er wel rekening mee houden met de oplader! Je krijgt er geen Europese stekker bij, deze kun je wel extra bestellen!

Het was even wachten op mijn bestelling, ongeveer 2 weken. Alhoewel dat ook nog wel mee valt, maar ja we zijn tegenwoordig ook erg verwend met snelle verzendtijden.

1 keer een mail gestuurd(dit is ook de enige optie om contact te hebben).
Kreeg wel snel antwoord maar wel een antwoord in slecht Nederlands en kreeg geen antwoord op mijn vraag. Wel een vaag lulverhaal.

Staat op de site dat er aan de live chat gewerkt is en online zou moeten zijn maar dit is niet het geval.

Een beetje een rommelige site maar wel een ruim aanbod aan goede prijs. Je krijgt €10 korting bij het inschrijven in de nieuwsbrief maar na het lezen van de kleine lettertjes had ik al een vermoeden dus las ik reviews na het plaatsen van mijn bestelling. daarom hield ik mijn hart wat vast door de vele negatieve reviews die ik las, maar al bij al een ok ervaring.

Aangezien de producten blijkbaar uit Hongkong komen (iets wat bij bestelling niet duidelijk was) en na het lezen van een review heb ik er extra aandachtig op gelet of dit geen naamaak was, maar volgens mij heb ik geen namaak ontvangen

Levertijd aan de lange kant (+/- 6) dagen maar bestelling in orde voor een goede prijs.

Niet mee in aanraking gekomen.

Op 11 september 2017 via Paypal een bluetooth box besteld.
Een link ontvangen om de bestelling te volgen, link werkt niet. Inmiddels 6 keer email contact gehad waar wel een reactie op wordt gegeven maar geen leverdatum voor de bestelling laat staan het geld wat ik heb teruggevraagd.

Mijn advies, bestel niet bij eGlobal Central.

Product is na 5,5 week nog niet geleverd. Na annulering wordt geld niet terugbetaald.

Reageren wel maar zijn niet behulpzaam nog betrouwbaar in berichtgeving. Geld terug en garanties zoals deze staan beschreven in de voorwaarden worden niet nageleefd.

Betaal meer voor een product bij een betrouwbare site dan met deze organisatie in zee te gaan.

Ik heb me bij glabal center een phantom 3 standard gekocht dat heeft me 240 euro gescheelt.
Heb vuer weken zitten wachteb want ze zijden dat er iets mis is gegaan. Maar uiteindelijk is de netjes verpakt geleverd
Heb hem nu 3 maand en werkt prima

Moest 4 week wachten maar uiteindelijk goed verpakt

Aanvankelijk werd ik gelokt door de prijs en voor t apparaat wat ik zocht zóú de prijs gekund hebben want er werd meer mee gestunt maar globalcentral.nl had zo'n kale homepage dat ik eerst meer wilde zien maar de site is plat je kunt alleen een berichtje sturen welke link je ook pakt..daar kom je op uit er zit niks achter de links.toen zag ik ipads voor 250€ en andere TE GOEDKOPE MERKRTIKELEN ! Je raadt t al FAKE!!! toen ben ik op reviews over eglobal central gaan zoeken en idd alleemaal: zgn opgestuurd pakket weg en geld weg DIT IS TEGEN DE REGELS MAAR ZE ZIJN NIET TE PAKKEN! Wees GEWAARSCHUWD! Hun mailtjes zitten ook vol spelfouten en nemen geen verantwoordelijkheid!

Je krijgt geen produkt. Het is een fake bedrijf met oplichters

Je wordt of niet beantwoord of afgewimpeld in een heel slecht nederlands

Ik heb een JBL Charge 3 via deze site gekocht voor een zeer redelijke prijs. Het leek een uitstekende deal, maar toen ik mijn pakket na 3 weken nog niet had, begon ik behoorlijk aan de betrouwbaarheid van de site te twijfelen. Vervolgens heeft de "klantenservice" mij verteld dat de koerier het pakket is kwijtgeraakt en dat ik ook mijn geld niet terug zou krijgen. Na verschillende juridische instanties te hebben gecontacteerd blijkt deze site absoluut geen rekening te houden met de europese regelgeving over bezorging. Anders gezegd: als zij jouw pakket kwijtraken, zal je toch moeten betalen voor het pakket, iets wat tegen alle principes ingaat van een normale omgang met een klant. Ik ben simpelweg belazerd door dit bedrijf. Ik raad iedereen aan om gewoon wat meer uit te geven bij een redelijke webshop en vooral geen bestellingen te doen bij dit frauduleuze bedrijf.

Het pakket is niet eens bezorgd, dus de verzending is van geen kwaliteit.

De klantenservice is nauwelijks een service te noemen. Er staan meer spelfouten in de mails dan een kleine kleuter schrijven kan, en ze ontwijken elke vraag of klacht die je meldt.

oplichting pur sang. Defecte telefoon opgestuurd gekregen, na retour aan het lijntje gehouden met niks

Het product (een Google Nexus 5x) werd tijdig geleverd, begin april 2017 besteld. De camera van de telefoon was direct al defect. Diverse hard resets haalden niets uit. Na opnemen van een filmpje van het defect en toezenden zoals gevraagd door eglobal central, zie het filmpje op https://drive.google.com/...CRjJyMnc/view?usp=sharing, kon de telefoon retour worden gezonden. Dat proces verliep vlot. Daarna werd aangegeven dat het defect niet zonder gebruikersnaam gecontroleerd kon worden. Voordat het retour gezonden werd moest er nog een harde reset worden uitgevoerd, dit heb ik keurig gedaan. Het is complete onzin dat het toestel zogenaamd niet ontgrendeld kan worden zonder het google account. Nadat ik de gebruikersnaam dan ook nog eens had gemaild gebeurde er vervolgens niets. Het toestel kan nu retour worden gezonden als er nog eens 50 euro wordt betaald. Ik wacht nog op de bevestiging, het is inmiddels september.

Je wordt aan het lijntje gehouden met complete onzin. Men kan zogenaamd de telefoon niet ontgrendelen zonder het google account. Ik vermoed dat ze dezelfde defecte telefoon naar meerdere mensen verzenden. Ik ondervind dit echt als een geval van oplichting.

Het bestellen ging prima, en de levering duurt even maar kwam ook goed. Alleen vanaf het moment dat de nieuw bestelde Xperia telefoon niet meer goed functioneerde, en dat nog binnen de 10 dagen retour periode was, begon de ellende. Nadat ik de telefoon retouneerde, stuurde ze een foto waarop een kras te zien was in het scherm. En dat valt buiten de voorwaarden, dus geen vergoeding. Dit is oplichterij. Er zat geen kras, de telefoon had softwarematige problemen. Ik voelde me echt bedrogen en kreeg vervolgens geen fatsoenlijk contact hierover. Advies: koop hier geen dure spullen, want het risico is te groot.

wat een drama! inderdaad, als je iets besteld gaat alles prima. Oke, het bezorgen is al een voorbode dat het niet goed kan gaan, ze verzenden via TNT EXPRESS en dat is een B2B bedrijf dus werken alleen overdag. Ik had een huawei besteld, en na een week was deze kapot. Huawei heeft blijkbaar een paar gsm's die steeds uitvallen, en daar had ik er één van. Nadat ik contact opgenomen had met het bedrijf, hebben ze een afhaalopdracht gedaan. Dat hele proces alleen al heeft bijna drie weken geduurd omdat ik namelijk ook werk overdag en hun alleen maar overdag op kunnen halen. Heel handig!! vervolgens krijg ik dan eindelijk na een veel te lange periode bericht (LET OP: TELEFONISCH CONTACT IS NIET MOGELIJK, EN DE LIVE CHAT BESTAAT NIET!!!)bericht dat de GSM helemaal niet kapot is, dus dat het eigenlijk allemaal tussen mijn oren zat dat de GSM steeds uit viel. Maw: je hebt gelogen want er is niks aan de hand. Nee, dat is inderdaad de reden waarom ik ondertussen opnieuw geld uitgegeven heb aan een nieuwe gsm, omdat ik toch genoeg geld heb!!!! en al die moeite gedaan heb om een deze gsm terug te sturen. Omdat ik toch niks beters te doen heb!

Mensen, alsjeblieft denk 100x na voor je hier iets besteld. Als het niet kapot gaat heb je mazzel, anders ben je echt de sjaak!!!

ze verzenden via TNT express en dat is een B2B bedrijf die tot 16.00 werkt. Als je dus zelf ook werkt, en niet de mogelijkheid hebt om het bij je eigen werk af te geven, ben je de sjaak. Ergens afhalen kan namelijk niet (ja in Zwolle) dus je moet heel veel geduld hebben. Zo ook met terugsturen wanneer iets kapot is!!

ze hebben geen telefonische klantenservice, en de zogenaamde live chat bestaat ook niet. Alles gaat dus per mail, en dat duurt soms wel 2 dagen voor je antwoord hebt en dat wil je niet als iets kapot is.

Vorige week een product op hun website gekocht met grote korting. Betaald via paypal, om er zeker van te zijn dat ik mijn geld kon terugvorderen bij complicaties. Duidelijke mail gekregen ivm de bestelling en ook het verdere contact omtrent de levering en de tracering van mijn pakket was prima!
Niks mis mee. Een paar extra dagen geduld, maar bij ons kwam alles "op zijn pootjes terecht".

Ik vond het spannend of er wel/niet invoerbelasting moest worden afgetikt, maar de verzending was (volgens DPD tracking) vanuit UK. Daardoor een mooie 50 EUR bespaard ten opzichte van NL-se webshops op een Garmin VivoActive HR. Uiteraard een ingecalculeerd risico genomen mbt garantieafhandeling e.d.

Levering duurde 7 dagen, waarvan het pakket 3 dagen door Nederland zwierf (Best -> R'dam -> Ede en toen pas bezorgd in Utrecht). Het duurde vier dagen voordat de tracking code werkte. DPD tracking is echt waardeloos, incorrecte en summiere info. Volgende keer ga ik voor premium verzending. Pakket is wel netjes aangekomen, verzegelde verpakking.

Drie dagen gewacht op antwoord wat betreft niet werkende tracking code. Correct antwoord ontvangen.

Ik heb een perfect product ontvangen tegen veel lagere Nederlandse prijs maar relatief lange levertijd.

Ik was geïnteresseerd in een horloge welke €110,00 prijsverschil had met e-shops in Nederland. Ik was in de veronderstelling dat het om een uitloop model zou gaan. Nadat ik de site had bekeken en beoordeeld heb ik het horloge besteld en betaald via I-deal. Na een paar dagen kreeg ik netjes een bevestiging dat de levering uit HongKong (?!) zou komen. Het track en trace nummer bracht op me terug op de site. Ik las de site nog eens door en zag wegens orkaan kantoor en magazijn gesloten. Ik werd een beetje onrustig. Daarom via tweakers recensies gelezen en ik werd nog onrustiger. Afgelopen maandag opnieuw een track en trace van B-post ontvangen en die gaf aan status Belgie. Afleveradres alleen woonplaats en postcode. Een dag later nog een keer gekeken en inmiddels status Nederland. Het spijt me voor mensen die gedupeerd zijn, maar ik heb gisteren een prachtig horloge ontvangen. Origineel zo ver ik kan beoordelen, zonder beschadigingen en goed verpakt.

Berichtgeving omtrent de bestelling was adequaat en correct.

Twee maal een bestelling gedaan,sigma 150-600 nikon 24-120mm levertijd 6 tot 8 dagen,dat heb je er wel voor over.Was stukken goedkoper dan in nederland.Wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt.
Was natuurlijk wel wat onzeker door sommige negatieve beoordelingen maar toch de stap genomen en 100% tevreden.

Moto 360 sport besteld (omdat deze ruim de goedkoopste was) en werd binnen 2 weken geleverd.

Prima verpakt, helaas wel met een andere stekker met een verloop maar dat geeft niet.

Ik heb een JBL charge 3 besteld op deze website, op 6 juni.
Nu heb ik een mail gekregen met trackandtrace code enzo.
Alleen hoe kan ik nu mijn pakket traceren?
Wat is de levertijd ongeveer?
Als ik op de code klik kom ik alleen op de website
Kan iemand mij helpen?!?!

Heb een sigma 18-35mm lens voor Canon besteld omdat deze hier 220 euro goedkoper was. Uit de mail van bevestiging bleek dat het product helemaal uit Hongkong moest komen. Na veel negatieve reviews gelezen te hebben ben ik geschrokken, maar heb het toch door laten gaan. Het is een gok, en bij mij pakte het goed uit. Maar ik weet niet of ik hier vaker zal bestellen in de toekomst.

De schatting was 6-8 dagen, uiteindelijk ontving ik het product op dag 10.

Ik werd duidelijk up to date gehouden over de status van m'n bestelling via de mail.

I purchased a DJI Phantom 3 advanced drone in June of 2016. Initially I even left a positive review about this shop. This all changed later. I’ve flown with it for a few months, then went abroad for a while and when I returned I discovered the drone would no longer fly due to some hardware sensor error. After consulting with the manufacturer, DJI, it was likely this was a hardware issue, so I contacted Eglobalcentral to ship it to them.

The first issue was that they refused to pay for the shipping costs. In my experience, if a defect is indeed covered by warranty shops at least pay you back the shipping costs at a later moment. Eglobalcentral refuses to do so.

I shipped the drone in early march of this year. The whole process has been incredibly slow and frustrating. Numerous times I requested an update as to the status of the repair. They kept saying that it would take additional time and they would report back to me when they had news.

Early may, I still had not received any update, more than 2 months after shipping it to them. I contacted them and said it was unacceptable.
Then, one day later suddenly they messaged me saying that the hardware defect could not be repaired, and the offered me a new Phantom 3 Advanced drone.
It is very weird that I have to contact THEM to receive updates, other than the other way around.

Unfortunately, this isn’t where it ends. Early may they told me it would ship in a few days. A week later I still didn’t receive any confirmation.
I contacted them again, telling me the shipment was being processed. Again, the next few days the only thing that remained was silence. 10 days after that I received a message it would be dispatched in 1-2 days. Later on that same day I received an additional message in which they informed me the Phantom 3 Advanced was out of stock.
Their "solution" was to ship a Phantom 3 standard instead. Of course I refused as this model is much cheaper than the one I purchased originally. I told them to ship me the slightly more expensive Phantom 3 Professional at their expense, as It’s not my problem they don’t have sufficient stock.

Their next offer was even worse in monetary value. They offered an in-store credit of 400 EUR. Again I refused to accept this, as I paid 686 euro’s for the drone less than a year ago. Then, they started offering me the replacement for a Standard model again, as they did before. Of course, I declined again since this was the same offer as made earlier.

Their policy is that my drone is 10 months old, therefore the 'market value’ is about 400 EUR so that’s wat they are willing to compensate.
Now anyone having ever dealt with warranty knows that this is not how warranty is supposed to work.

The cheaper prices in this store do not make up for the total lack of warranty and service received at this store. I strongly recommend avoiding this shop at all costs. It is not worth your time to deal with issues like this that any other store would make no fuzz about. Currently I’ve had to sent more than 20 messages to them and after 3 months the issue is still not solved! Each message I send takes days if not weeks to be replied to. I’ve never encountered any webshop like this, that doesn’t understand the general concept of warranty as offered by any other store.
Instead of buying from these scammers, just purchase your gear from a reputable store even if that’s slightly more expensive. It will be worth it in the long run.

Shipment status unclear til the shipment arrives in the Netherlands.

Slow, makes an offer to replace your drone then because it is out of stock retracts this offer and makes a much worse offer.

Scorekaart voor eGlobal Central BE