Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDuidelijke website, goede zoekfunctie en gestructureerde opdeling in verschillende categorieën en sub categorieën. Daarnaast genoeg filteropties om exact te vinden wat je zoekt.
VerzendingVlotte levering en duidelijke communicatie over de status van je bestelling.
AlgemeenHeel goede service! onlangs ook constant opgenomen met klantendienst voor informatie, heel vriendelijk en duidelijke informatie gekregen en qua materiaal heel mooi, veel keuze en waardig voor je geld. Ik blijf bij enkel deze winkel ons materiaal bestellen.
VerzendingHeel goede service! onlangs ook constant opgenomen met klantendienst voor informatie, heel vriendelijk en duidelijke informatie gekregen en qua materiaal heel mooi, veel keuze en waardig voor je geld. Ik blijf bij enkel deze winkel ons materiaal bestellen.
KlantenserviceHeel hulpzame informatie gekregen en heel vriendelijke klantendienst
AlgemeenIk heb een USB-microfoon besteld bij Bax-shop. De winkel heeft de meest competitieve prijzen op de markt en de levering is uitstekend. Ik heb ook nog eens een combodeal gekocht omdat de accessoires zo goedkoop zijn tegenover de normale prijzen. Echt de beste winkel voor audio-apparaten. Dit is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat ik er bestel.
VerzendingZe leverden op tijd. Ik kreeg zoals tegenwoordig bijna overal een handige track & trace link.
AlgemeenGoede webshop met veel informatie en foto's. Snelle service, correcte levering en altijd snelle response bij vragen. Toppers!
AlgemeenWhen i ordered something (price (500€ on the website), it was written "it will be delivered in 1 to 2 weeks"; some days after i received an invoice in dutch (that i could barely understand and even if i asked them to send it to me in english) that itwillbe delivered in october 2021 ( so 8 months after). Without communication, asking my consent or any commercial gestuire. Today i'm still waiting my refund.
VerzendingThe other part of the package ( around 200€). i asked a delivery ina point that is open everyday from çam to 7pm. the delivery man didn't show up and said that nobody was there at 1pm. LOL. When i went to grab the package at bpost Bruxelles , the package was open. i have pictures.
Again no excuses , no commercial gestuires, nothing.
i'm really deeply chocked by there service .
Nobody picks up the phone. Never.
You ask emails and invoice in english, they send everything in dutch.
So you can't be treated as a customer if you're english speaker i guess.
No personnal email ( automatic unpersonnal answer).
No commercal gestuires for there mistakes and bad service.
i'm waiting a refund since a week that usually take 24h hours ( bank in the same country)
NEVER ORDER THERE!!
AlgemeenNa enige tijd zoeken kwam ik uit op Bax, vooral de laagste prijs voor het product dat ik wou kopen gaf de doorslag. Mooie website waar alles makkelijk terug te vinden is en gedetaileerde uitleg bij elk product. Het bestellen zelf verliep zeer vlot met genoeg mogelijkheden om te betalen. Ik raad Bax zeker aan en zal in de toekomst nog bij hun bestellen.
VerzendingMijn aankoop was zowel een product als software. Ik heb namiddag besteld, en het product was de volgende dag in de voormiddag al afgeleverd. Top! De registratie code voor de software heb ik de dag zelf nog ontvangen (6-tal uurtjes na mijn bestelling) dus ook hier geen opmerking over te geven.
AlgemeenGroot aanbod aan muziekinstrumenten. Je vind er meestal de laagste prijzen en het instrumentenarsenaal is up to date. De toestellen die in voorraad zijn, worden snel geleverd. Bax- music geeft ook gerichte reclame.
VerzendingDe toestellen zijn meestal in voorraad. Soms duurt het wel wat lang vandaar net geen uitstekend.
KlantenserviceIk krijg steeds een antwoord op mijn vragen...
AlgemeenDe betaling ging zeer vlot, je had keuze uit verschillende betaal mogelijkheden wat ook zeer handig was!
VerzendingDe levering ging echt zo vlot, de postbode heeft volgens mij nog nooit iemand zo gelukkig gezien met haar pakketje
Het was zo handig om hier iets te bestellen! Deze website werd mij aangeraden door een goede vriendin en ik ben zo blij dat ik haar advies gevolgd heb!
AlgemeenVlotte afhandeling. Pakket was op ieder moment traceerbaar. Levering binnen de vooropgestelde tijd. Heel tevreden, geen problemen ondervonden
AlgemeenPrima en snelle levering. Een echte aanrader. Producten zijn van goede kwaliteit. Zeer degelijk verpakt. Duidelijke communicatie.
VerzendingPrima prijs-kwaliteit.
AlgemeenAlles gemakkelijk af te rekenen via bax shop en heel vertrouwbaar met bancontact app voldaan en extra bescherming met het bank kastje.
VerzendingNa betaling de dag erna al geleverd gewoon weg super service
KlantenserviceBij problemen helpen ze jou onmiddellijk ook telefonisch met raad en hulp
AlgemeenHet is echt frustrerend als je een paar jaar niet alle mogelijkheden van uw piano kan benutten en Bax Music daar voor enkele euro's de oplossing voor heeft!
Ik heb een oude Roland HP330 piano, tweedehands gekocht, maar ik speel gewoon wat liedjes die ik graag hoor. Maar daar was één lamme toets. Dat beperkt natuurlijk wat je kan spelen. Tot ik op YouTube een filmpje zag hoe eenvoudig zo'n herstelling is.
Tot mijn verbazing had Bax Music dan ook de nodige wisselstukken daarvoor in stock.
Is dat dan niet fijn, voor weinig geld, zo'n service!
De dag na mijn bestelling was alles reeds thuis geleverd en een half uur later kon ik weer volop genieten van mijn hobby!
KlantenserviceEr was een probleempje met de betaling. Ik weet niet of ik iets fouts gedaan had, of dat er op de site een probleem was. Ik heb even gebeld met hun eigen helpdesk en binnen de minuut was het probleem opgelost. Ik kon dan vlot de betaling uitvoeren en mijn producten bestellen. Mochten alle helpdesks zo behulpzaam zijn!
AlgemeenWat een service! De avond ervoor besteld en in de ochtend al in huis. De prijs was bij Bax ook opvallend goedkoper dan bij de concurrenten! Ik weet waar ik vanaf nu mijn audio materiaal koop Echt een aanrader!
AlgemeenMakkelijk een bestelling plaatsen, vlot betalen en een zeer snelle bezorging, volgende dag al meteen in huis!
AlgemeenGoede telefonische uitleg gekregen - online besteld
Duidelijke procedures worden via mail verstuurd
Snelle en correcte levering
Producten om 22 u besteld. Werden volgende dag om 10 u aangeboden.
Allemaal begeleid van mails met duidelijke - en correcte informatie.
Zeer solide verpakking van luidsprekers en DJ-set.
Top service.
Voor aankoop contact opgenomen met BAX en daar heeft men mij een duidelijke en 'op maat' uitleg gegeven.
(Dit was bij andere online leveranciers niet het geval ... daar leest men voor wat er op de webshop staat)
AlgemeenAls je een betrouwbare winkel nodig hebt die niet alleen alles snel verzendt, maar ook alles heel zorgvuldig verpakt zodat het pakket zonder schade bij je aankomt, kies dan voor Bax Music!
Algemeenoverzichtelijk site, goede uitleg, goede prijs, snel geleverd, zeer goed verpakt, mooi op tijd geleverd
AlgemeenBestelling plaatsen verliep vlot. Je krijgt geen betalingsbevestiging in je mailbox wat verwarrend kan zijn.
VerzendingKreeg telkens mail over de status van mijn bestelling. Ingepakt, verzonden en wie zou leveren op welke dag.
KlantenserviceMijn vraag werd gehoord en opgeschreven. Ik werd nadien terug tekefonisch gecontacteerd door de klantendienst. Ik kon niet opnemen en kreeg een mail dat ze me nog 2 keer zouden proberen te contacteren om me verder te helpen. Ik vond het fijn dag ik wist dat ze me echt verder wilden helpen.
AlgemeenBax music heeft een overzichtelijke website, zorgt voor een snelle en verzorgde levering, kortom: een goede service!
AlgemeenBax shop biedt een uitgebreide keuze aan muziek materiaal. Een overzichtelijke website en ruime winkels.
VerzendingBestellingen komen op zich vrij snel, niet altijd op de geplande datum, maar gezien de covid19 situatie is dit ook te begrijpen.
KlantenserviceDe helpdesk reageert snelen daarbovenop doen ze telkens al het mogelijke op aan je wensen tegemoet te komen.