Bax-shop.be | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music

alles verloopt vlotjes. Ik kan betalen zoals ik wil, je krijgt direct de bevestiging hiervan en kort daarop worden alle betreffen gegevens gemaild

Prima verpakt, geen mogelijkheid tot schade

snel, accuraat, vriendelijk, ....

Veel product keuze en meeste items worden in enkele dagen geleverd.Soms extra korting via nieuwsbrief als je kan wachten.

Snelle en correcte levering. Goederen waren stevig verpakt

het product was makelijk te vinden en de prijs ook, betallen ging ook vlot
maar de boodschap dat als je het voor 23 uur besteld morgen in huis
klopte niet helemaal

Bestellen, betalen, allemaal lekker vlot bij Bax.
Snel en goed, en zeker voor herhaling vatbaar

Verzending is super snel.
Bestellen is de dag nadien in huis, wat wil je meer?
Ik heb nooit geduld om te wachten op iets wat besteld is, maar daar wordt voor gezorgd dat je niet te lang moet wachten

Ik kocht onlangs een ukelele bij Bax shop omdat ze een heel groot aanbod hebben. Het model dat ik bestelde bleek lange tijd uit voorraad. Er werd via de helpdesk samen met mij gezocht naar een alternatief. Dat verliep erg vlot. De volgende dag reeds werd mijn ukelele geleverd. Een top service!

De vorige dag besteld de volgende dag al geleverd.

Een hele vlotte helpdesk. Verliep correct en snel.

IK heb op 14/09 een versterker gekregen van Bax. Het product is defect. We zijn een week verder nog steeds geen retourformulier gekregen om hem terug te sturen. 6 mails gestuurd naar hun klantendienst en 4x een aanvraag ingediend voor retour. Geen enkele rectie. Slechtste ervaring ooit met een online aankoop.

De levering was op tijd.

De slechtste service die je kan inbeelden. Telefonisch raak je nooit binnen. 4x een aanvraag tot retourneren ingediend en 65 mails verstuurd naar hun klantendienst. Geen enkele reactie gekregen.

14/09 een defecte versterker gekregen en we zijn een week verder en nog steeds geen retourformulier.

Eeen defecte versterker gekregen. Niet tevreden over de versterker. Correct ingeplugd en geen signaal.

4x aangemeld, 6 mails gestuurd. 1 week verder, geen enkele reactie.

Alles, van bestelling tot levering is perfect verlopen.
Totaal niets aan op te merken
Thx Bax

Overzichtelijk website. Filter maken het je gemakkelijk om het product te vinden dat het best bij je past. Uiteindelijk kwam ik bij de Casio CT-X700 terecht. De gebundelde aankoop met een statief en hoes maakt het plaatje compleet. Zeer tevreden ook over de snelle levering

Vlotte levering van alle bestelde producten.

het bestellen was makkelijk. het vinden van producten is makkelijk. de producten zijn goede kwaliteit en betalen was ook simpel.

levering was snel en niet beschadigd.

werknemers zijn zeer vriendelijk en hulpzaam.

Gemakkelijk en snel online te betalen. Verschillende mogelijkheden. . . . . . . .

Zeer snelle en correcte levering. Een absolute aanrader!

Niet nodig gehad. NVT.

Verkeerde versterker met defect geleverd. 0 op naservice!
Klant Nr: 2959232
factuur Nr: 8277095
Vermeld op de site koop ik eind december 2020 bij Bax de Acus 10AD. Volgens de review van deze versterker is de versterker goed voor optredens tot 150 man! Ik krijg door corona de kans niet om op te treden en gebruikte deze niet intensief. Eind april krijg ik mijn eerste boekingen binnen en blijkt al snel dat het toestel een krakend geluid geeft. Ik contacteer Bax, zij zeggen “stuur maar op wij leveren u een vervang versterker om op te treden”! Met alle goede moed en motivatie doe ik dit. Een week na dat mijn toestel is opgestuurd krijg ik de melding dat ze geen vervangtoestel opsturen, bij mijn vraag waarom? Uw toestel gaat op korte termijn terug bij u zijn. +- 4 weken.
Intussen tijd kom ik er ook achter dat Bax mij de Acus wood heeft geleverd (terwijl mijn bestelling en op de factuur Acus 10 AD staat). De versterkers lijken op elkaar, waardoor ik het niet door had! Maar dit is een totaal andere versterker als besteld, en als op mijn factuur vermeld staat! Ik eis hier mijn geld terug en er wordt niet op gereageerd!
Bax we zijn ondertussen 13/08!
- Verkeerde versterker werd geleverd!
- Vervang versterker zou bezorgd worden: afspraak niet nagekomen!
- Op een termijn van 4 weken zou ik mijn versterker terug krijgen: afspraak niet nagekomen!
- Ik heb al 3 facturen van huurmateriaal voor optreden, 4X130 euro, wie gaat mij deze vergoeden? 22/8 is mijn volgend optreden!
- 13/08 stuur ik de mail dat ik dit geen service vind! Ik vraag mijn geld van mijn aankoop terug! Tot op heden nog altijd geen antwoord. De policy van jullie klantenservice is dat binnen de 48u een antwoord wordt geleverd!: afspraak niet nagekomen!

In 2016 heb ik een bekraste toonzaal Boss RC30 van jullie gehad, het was geen Bstock aankoop, en bedoeld als verjaardagcadeau. Dat was al een heel gedoe zonder service. Ik dacht dat dit toeval was!
Mijn saldo aanschaf bij jullie gaat boven de 3 nullen en dit is jullie dank!
Service 0

Verkeerde versterker met defect geleverd. 0 op naservice!
Klant Nr: 2959232
factuur Nr: 8277095
Bax we zijn ondertussen 13/08!
- Verkeerde versterker werd geleverd!
- Vervang versterker zou bezorgd worden: afspraak niet nagekomen!

Mijn saldo aanschaf bij jullie gaat boven de 3 nullen en dit is jullie dank!
Service 0

Je krijgt telkens iemand anders aan de lijn. En uiteindelijk reageren ze zelf niet meer!

Duidelijke website, heel wat betalingsmogelijkheden en snelle service! Goed materiaal voor een degelijke prijs en veel informatie beschikbaar om goede keuzes te kunnen maken.

Snelle levering en alles perfect verpakt

Bax music heeft een uitgebreid assortiment, voor ieder zeker wat wils.
Naast het uigebreid assortiment wordt alles ook gewoon tijdig en netjes geleverd.
Ik heb hier reeds al enkele producten besteld en was altijd zeer tevreden.

Zeker een aanrader om hier te bestellen!

De levering is altijd tijdig en netjes ingepakt.

Na een vraag te hebben gesteld over een product die achter kwam in de levering heb ik dus kennis kunnen maken met de klantenservice.
Ik kan je zeggen die is zeer goed.
Vriendelijke mensen van bax music die altijd voor je klaar staan om je te helpen.

Over de producten, geen klachten, de verzending loopt ook altijd goed. Maar wat me opvalt zijn de weinige stocks van gebruikelijke producten. En dan ook niet snel leverbaar zijn, dit is zo sinds de eerste maanden toen de pandemie een feit was. Ook in de Antwerpse winkel was het zoeken en bestellen van bvb Neutrik pluggen. Iets dat je toch in huis zou moeten hebben.

Bax is een relatief goedkope online winkel voor muziekliefhebbers. De bestelling ging heel vlot en de producten zijn perfect in orde en snel aangekomen.

Snel geleverd, ik bestelde het product 's avonds en de volgende morgen werd het al bezorgd. Verpakking was ook in orde. Product was in orde. In de toekomst zal ik hier zeker nog andere muziekgerelateerde artikelen kopen.

Gemakkelijk te bestellen en werd tijdig, zoals vermeld op website, geleverd.
Bax heeft zeer vakkundig personeel en ze zijn steeds zeer vriendelijk.
Zijn heel geduldig en hebben steeds tijd voor de klanten.

Heel correct volgens website.

Steeds vakkundige uitleg en vriendelijk, hebben steeds tijd voor de klant.

Ik gebruik Bax Music altijd om gitaarspullen te kopen.
Bax Music voor mij:
- Zeer goede kwaliteit
- Levering altijd op afgesproken datum
- Eerlijke prijzen
- Handige website

Het product kwam toe op de afgesproken datum. Het was natuurlijk nog in zeer goede staat.

Ze helpen je altijd als je een vraag hebt.

Gebruiksvriendelijke site en goeie opties met betrekking tot betaling. In het algemeen altijd al tevreden geweest.

Leveringen zijn steeds goed op tijd. Als er eens een kleine vertraging op zit is dat nooit zonder goede reden geweest.

Als er toch eens eens iets misgaat of als ik vragen heb word ik steeds professioneel en efficiënt gehopen.

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music