Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk vond BAX music via het internet omdat ik op zoek was naar betaalbaar, maar kwaliteitsvol materiaal. Dankzij de tips op de website van BAX heb ik mij enkele microfoons en een mixer aangeschaft en kan ik aan de slag. Binnenkort mag je dus een podcast van mij verwachten ;-).
VerzendingHet bestellen was echt vlot en het leveren nog bijna vlotter. De dag erop werd het materiaal geleverd op zaterdag in de perfecte staat.
Algemeensnelle service, grote voorraad, goede kwaliteit, ruim aanbod. Voor alle audiobenodigdheden biedt Bax een oplossing op maat die betaalbaar is.
VerzendingZelfde dag nog verpakt en dag later aangekomen zoals beloofd.
AlgemeenHet was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen
En de Levering tijd was snel
Bax music lever verzorgd werk
Bijvoorbeeld ik had een flight case besteld en er was tijdens het transport beschadiging op het product gekomen en bax heeft een nieuwe en propere opgestuurd
En de levering tijd is ook heel snel
Tot zover heb ik goede ervaringen met bax music
Voor mijn bestelling al was aan gekomen had bax al laten weten dat het product beschadigd was een heeft een nieuwe opgestuurd
AlgemeenVery good quality and very proffesionist services. I buy a lot off times from this shops and i really like everthing.
VerzendingVery fast delevery. I don't have a problems with delevery. Best services
KlantenserviceThey have a very good services. I recomand with all my heart
AlgemeenSnelle en vlotte levering met kwaliteitsvolle producten. Zeker en vast een aanrader voor je muzikale aankopen
VerzendingSnelle levering en correct verpakt. Zeker en vast aan te raden
AlgemeenTop online website! Top klantenservice! Top levering!
Niets dan lovende woorden dus voor deze service.
Mijn bestelling is één dag na de bestelling al toegekomen, zalig!
KlantenserviceDe klantenservice is heel goed. Alleen maar lovende woorden voor!
AlgemeenTopservice, keuze en prijzen!! Een geweldige winkelervaring!! Goede raad en snelle hulp. Hoede klantenservice en vriendelijke hulp.
VerzendingSnelle en correcte levering!
KlantenserviceSchitterende service. Telefonisch makkelijk bereikbaar en zeer goede hulp!
Algemeende webshop van Bax is heel handig in gebruik. Er zijn heel wat gerichte filters die je kan gebruiken om een product te vinden met bepaalde eigenschappen. Zo ging ik van 1000 naar 10 zoekresultaten waardoor het aangenamer was en je niet ontmoedigd geraakt. De bestelling en betaling is eenvoudig, snel en heel gemakkelijk want zelfs mijn grootmoeder slaagde erin om iets te bestellen en die is normaal niet zo goed met computers. Als je vragen hebt over een product kan je hen ook altijd contacteren en geven ze met veel plezier een goede uitleg vooraleer je online besteld.
VerzendingDe levering was snel, er was enkele dagen vertraging maar dat lag aan het feit dat de postdienst die het pakketje ging leveren vertraging had (wat begrijpelijk is rond de feestdagen). het pakketje was heel goed ingepakt.
AlgemeenDuidelijke site met een goed aanboden goede prijzen. Ik vond er snel wat ik zocht.
VerzendingIk heb mijn bestelling opgehaald in de winkel. Zeer gemakkelijk. Alles verliep zeer vlot.
AlgemeenGoede service, snelle levering, goede prijzen, spullen van echte kwaliteit. Zeker een aanrader voor anderen. Geen problemen gehad. Goede communicatie van waar producten bleven.
VerzendingGoede communicatie van waar producten bleven, was snel geleverd en alles was nog intact.
KlantenserviceGoede service. Geen problemen gehad wat dan ook. Erg vriendelijk personeel als je vragen hebt over producten, en snelle antwoorden.
AlgemeenBax Music heeft een erg gebruikersvriendelijke website waar je snel vindt wat je zoekt, met links naar ervaringen van andere gebruikers, video demo's e.d.m.
VerzendingAl verschillende malen producten besteld bij Bax en steeds snel geleverd in goede conditie.
KlantenserviceSlechts zelden gebruik moeten maken van de klantendienst. Ooit was een onderdeel van de bestelling achterwege gebleven: geen probleem, onmiddellijk zonder kosten nagestuurd.
AlgemeenOnlangs een drummat besteld en wat toebehoren. Door de drukte van de feestdagen was de bestelling later toegekomen dan gepland. Er ontbrak ook een artikel, maar dit werd eenvoudig rechtgezet door de klantendienst.
Ik koop waarschijnlijk nog terug bij Bax.
Ik had graag mijn bestelling sneller gehad, aangezien op de website staat: "voor 23u besteld, de volgende dag geleverd". Uiteindelijk was het drie werkdagen later.
KlantenserviceDe klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn berichten. Er was een foutje gebeurd, maar dat hebben ze vlot rechtgezet.
AlgemeenIk heb een electronische piano met toebehoren besteld.
Mijn bestelling werd vlot afgehandeld. Niets aan te merken
AlgemeenDe kwaliteit van de levering is zoals verwacht (=uitstekend). Ik heb met Bax zeer goede ervaringen.
VerzendingDeze bestelling heeft enkele dagen langer op zich laten wachten, maar door covid situatie zijn pakjesdiensten overbelast, mogelijk had Bax daar weinig impact op.
Algemeenal jaren erg tevreden van bax, oorspronkelijk ging ik altijd naar de winkel omdat je heel veel synths ter plekke kan uitproberen. nu met de pandemie vooral online, en dat valt even goed mee
Verzendingeen product uit de bestelling van 3 stond in backorder, ik krijg van bax een email met de geschatte leverdatum.
Klantenserviceenkel nog maar nodig gehad voor wat vragen en soms duurt het een paar dagen maar ik krijg wel steeds een goed antwoord
AlgemeenIk heb een starters gitaarset besteld voor mijn dochter en alles was al na drie dagen thuis.
De instrument en accessoires waren goed ingepakt met de juiste beschermende verpakkingsmateriaal.
Prijs en kwaliteit zijn in perfecte verhouding.
Bax music jullie zijn de Baas !!!
Producten waren in een perfecte staat gekomen.
Ik ben heel erg tevreden.
AlgemeenIk kocht er een aantal waren online en alles verliep van een leien dakje. Bestelling en betalings was zo gepiept en de levering (ondanks corona enz...) was snel en uitstekend. Ik zal deze winkel zeker nogmaals bezoeken/bestellen. Aldus wat mij betreft: zeer tevreden
VerzendingDe levering kwam goed en veilig verpakt aan.
KlantenserviceNog geen persoonlijk contakt gehad daar in online gekocht heb maar als ik zie dat de waren onmiddellijk werden klaargemaakt en verzonden zegt mij dat toch wel iets over de werknemers aldaar, ik heb daar dan toch al enig positief gevoel bij.
AlgemeenSnelle levering, producten van goede kwaliteit en goed verpakt + gratis handige startgids om te beginnen met spelen. Top!
VerzendingSnelle levering, producten van goede kwaliteit en goed verpakt + gratis handige startgids om te beginnen met spelen. Top!
AlgemeenGoede producten, een propere en duidelijke webshop, producten in elke prijsklasse,..
Snelle verzending en service van bax-shop. Altijd op tijd, nog nooit problemen mee gehad.
Zoals altijd snel verzonden en snel afgeleverd aan de deur.
KlantenserviceAltijd een snelle, vriendelijke en nuttige reactie van bax-shop.
Algemeengoed verlopend bestelproces, automatische verwerking van BTW nummer, redelijk vlotte verwerking/ verzending. Het filteren van producten in een productcategorie kan hier en daar beter.
VerzendingGoede verpakking, allowel wat overdreven grote dozen soms. vulling met enkel wat opblaasplastiek verhindert dan niet dat de inhoud heen en schud/ schuift tijdens transport.
Klantenservicegoed, , niet iedereen weet alles van elk product maar dat kan men ook niet verwachten, soms is een bezoek aan de winkel aangewezen, helpdesk telefonisch som moeilijk bereikbaar wegens drukte