Bax-shop.be | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music

Niet volledige levering, trage levering ondanks beloftes en klantendienst moeilijk of niet bereikbaar.

top service!
Altijd op tijd nooit een probleem
De producten zelf zijn altijd perfect!
Genoeg keuze ook

De dag erna altijd in huis!

Nooit een probleem mee gehad. Top service

Al jaren klant bij Bax-Music. Altijd een topservice. Vriendelijk personeel en een heel overzichtelijke website. Levertijden zijn ook perfect.

Levering altijd op tijd en zeer netjes alsook veilig verpakt.

Heel goede klantenservice. Altijd geholpen en kunnen antwoorden op mijn vragen.

Zelf een instrument gekocht bij Bax. Alles volgens afspraak en product volledig in orde. Aanrader!

Volledig zoals afgesproken.

mooi ogend zowel buiten als binnen, vintage stijl kleur, beetje hapering bij het inleggen van mijn telecaster, maar zit er toch goed in. Is zijn prijs zeker waard.

Zoals steeds wordt heel véél zorg besteed bij het inpakken, en geschiedt de levering in mijn gekozen b-postpunt.

Het is niet de 1ste keer dat ik bij Bax-Shop koop (zowel in Goes als in België) Het was telkens weer een fijne ervaring.

3 stuks betaalbare lichteffecten gekocht en ze zijn alle 3 top.

Je kan bij de klantenservice terecht voor een probleem of een advies en je wordt er steeds naar behoren geholpen

Site is super overzichtelijk, alles is duidelijk. Er zijn meerdere verzend opties, ik koos goedkoop maar snel.
Was dan ook de volgende dag in huis!

Meerdere verzend opties, alles duidelijk. Top verzending

Had zelf klantenservice niet nodig gehad, voor mij was alles duidelijk. Ik denk dat spreekt voor zich!

Top bedrijf, snelle levering en bij problemen dadelijk een goede uitleg. Ze helpen u ook met alle vragen over hoe en wat je moet hebben om alles perfect te laten werken.

Snelle levering van de juiste bestelde goederen, ook goed verpakt

Zeer tevreden over het grote assortiment en vooral de betrouwbarheid in de website. Vrijwel de meest betrouwbare muziekwinkel van België en Nederland.

---

Klantenservice nog nooit nodig gehad door de uitstekende leveringen. Er staan genoeg gegevens gemeld als dit niet het geval was.

Verzending was op tijd geleverd en in uitstekende kwaliteit. De verzending was ook echter gratis door het betaalde bedrag.

Snelle levering, product in perfecte staat. Website duidelijk en overzichtelijk, prijzen zijn concurrentieel en correct.

Alle producten mooi gesorteed op categorie.
Ik vind meteen wat ik nodig heb en wat ik zoek.
Betaling verloop super vlot.
Wat ik goed vind dat in ingelicht word en alle info krijg over mijn bestelling op mail.

Goede staat aangekregen en paar dingens ook opgehaald. Soms ga ik er naartoe om da het er gewoon te aangenaam is.

Meer info en hulp gekregen dan gevraagd.
Uitstekend! Top!

De site van Bax-shop vulde zelf meermaals mijn oud adres in. Uiteindelijk heb ik daardoor wel betaald voor mijn bestelling maar ze nooit ontvangen.

Aangezien de site een onbestaand huisnummer invulde werd de bestelling nooit bij mij geleverd.

Er is nooit een reactie geweest op mijn klachtenmail. Er is dus geen sprake van service.

snelle levering van heel goede producten alsook snel antwoord bij het stellen van vragen of info.

Snelle levering

Snel antwoord op alle vragen en info

Cascha HH 2027 NL Premium Mahogany sopraan ukelele set
Prachtig instrument. Zeker de prijs-kwaliteitverhouding zijn noemenswaardig. Een zeer zuiver geluid en snel te leren bespelen! Zeer degelijke transportverpakking en levering binnen gestelde termijn. Bijbesteld draagriem bleek niet aanwezig, maar één mailtje aan de klantenservice en enkele dagen later had ik deze ook in mijn bezit, met excuses en zonder problemen! Bedankt mensen bij Bax music, jullie zijn top en ik ga jullie zeker aanbevelen!

Goede en degelijke verpakking, snelle levering binnen de vooraf gestelde termijn!

Naservice top! Snelle afhandeling van probleem en zonder enige vorm van "tegenpruttelen"

Online bestelling van een B-stock gitaar geplaatst, bleek bij levering dat de topkam beschadigd was, dus even gebeld naar Bax.
Ongeloofelijk, de beschadiging was niet te zien op de foto, ik kreeg niet alleen een nieuwe topkam toegestuurd maar tevens een kortingsbon omdat de gitaar niet direct bespeelbaar was.
Service bij Bax is echt TOP.

Bax verstuurde zoals beloofd, een beetje vertraging door Bpost, maar dit kan je Bax moeilijk kwalijk nemen.

Soms lang in de wachtrij voor je telefonisch aan de beurt komt, maar eens de verbinding er is, krijg je wel alle mogelijke service. Keuze uit verschillende opties hoe een probleem kan opgelost worden met voor- en nadelen van elke voorgestelde oplossing. Vlot, volledig en altijd gewonnen met Bax.

Super prijs online voor de Katana 110 Bass en Bloutooth interface voor deze versterker. Super compleet en goed product voor een schitterende prijs!

Levering na enkele dagen, niettegenstaande op de site 2-3 weken stond. Super service!

Problemen bij de online betaling en plots was mijn winkelkarretje leeg. Dubbele bestelling gemeld aan de klantendienst en zeer snel/correct opgelost.

Mooie gitaar voor die prijs. Werd snel en goed geleverd. Er is ruime keuze om uit te kiezen voor dat geld. Vooral voor een beginner die nog niet te veel wil uitgeven.

Het is prima verpakt en snel geleverd binnen een paar dagen tijd.

Van de klanten service heb ik geen gebruik hoeven maken maar die is op de website makkelijk te bereiken.

Onlangs een keyboard B-stock van Medeli en statief gekocht. Eerst toch wat bang afwachten of het product wel zou werken aangezien de hoge korting. Moet zeggen, beste koop in geruime tijd! Van aankoop tot levering zeer goed geïnformeerd. Zeer tevreden van de aankoop, binnenkort nog enkele accessoires te zoeken :)

correcte snelle levering, pakket was goed ingepakt en beschermd. Voldoende info via klantendienst

van op de moment na betaling tot effectieve levering voldoende info gekregen over het pakket en waat het zich bevind

Geen problemen mee om te betalen via de site, is altijd in orde op de site

Tevreden het is goed toegekomen, dus geen problemen mee hoor

2 Setjes oordopjes besteld. De dag later in de bus. Wel in een (te) grote doos verpakt, dus daarom geen 5 sterren. Dit zou efficiënter moeten in feite.

Sturen overigens redelijk veel mails, wel snelle levering.

Zoals vermeld was de doos een factor 20 te groot voor het herbergen van 2 setjes oordopjes, beetje belachelijk.

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music