Bax-shop.be | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music

Bax music werd mij door Google voorgesteld als eerste resultaat. Voor het product dat ik zocht hadden zij ook de scherpste prijs, dus dat was welkom.
Bestelling verliep zonder problemen.

Product werd snel afgeleverd zoals vermeld (zelfs tijdens de kerstperiode).

Product was heel goed verpakt.

Veel keuze. Grote stock in voorraad met voldoende uitleg bij.
Ook makkelijk vergelijken met andere instrumenten.

Snelle levering en goede verpakking.

Website met veel keuze en zeer overzichtelijk. Betalen gaat makkelijk en het werd snel geleverd.

Levering was heel snel.

Het is een makkelijke website (user friendly). De goederen werden snel geleverd. Prijs/kwaliteit-verhouding ligt goed in balans.

Als muzikant bestel ik zeer regelmatig materiaal bij Bax. De prijs is steeds zeer gunstig en op de levertermijnen valt niets aan te merken.
Bax is erg vlot in de communicatie. Ook bij problemen krijg je snel antwoord en wordt een oplossing aangeboden.

Levering volgens afspraak

Prima communicatie ivm levering ...

vlugge levering maar boven alles staat toch de verpaking die is bij vellen niet zo goed als bij bax , met andere woorden een van de beste in bestel levering tijd en de beste verpaking waar niets kan stuk gaan top top en nog eens top

Prima service! Grote voorraad. Alles correct en vlot afgehandeld. Tijdige levering zoals afgesproken. Ideaal voor handelszaken die onverwachts met audioproblemen te kampen krijgen en snel geholpen willen zijn.

Snelle levering, duidelijke website, eerlijke prijzen. Support en terugbetalingen kan soms wel nog directer en beter, maar is al verbetert tegenover paar jaar geleden, toen was het een ramp.
Beetje jammer wel dat de verzendkost voor kleine bedragen sterk gestegen is. In dagen van gratis verzending toch wel belangrijk, als je een kleine bestelling doet die in de brievenbus past.

Goeie china 2e lijnsproducten ook. Ayra lichten zijn aanrader en Devine is ok voor de prijs die je betaald.

Veel keuze, vlotte afhandeling via de webshop, met fysieke winkel waar je vriendelijk wordt geholpen.

Mogelijkheid om te kiezen op welke dag je producten worden geleverd, is een handige extra.

Goede service, betaling was ergens misgelopen en helpdesk was vlot bereikbaar en behulpzaam.
Vlotte verzending, product naar wens aan competitieve prijs

Als ik iets bestel op een website ga ik eerst het product vergelijken op andere websites om te iijken naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Bax hanteert steeds de laagste prijs.'

Volgende dag in huis!

Zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen, alles word snel geleverd en alles is ook goed verpakt.

de verzending verloopt zonder problemen als je thuis bent op het moment dat ze aan je deur staan.

Had toch een dag of 2 moete nwachten voor ik ee nantwoord kreeg op mijn vraag.

Goede service, snel geleverd. Wat je besteld, krijg je ook. Je vind er alles voor licht en geluid.

Goed ingepakt en op tijd geleverd

Ik vind bax shop een prachtige website die de bestelling van muziek gear snel en leuk maakt.

Op weekdagen morgen in huis is zeer fijn en hoef ik niet meer te wachten om met mijn nieuwe gear te spelen

Snelle en aardige klantenservice

Altijd al zeer tevreden geweest van Bax-shop. Scherpe prijzen, mooi assortiment en en topservice! Groetjes, Arne.

Bax-shop belooft bij bestelling voor 22u dat de bestelling de dag erna al arriveert. Dit is bij mij nog maar één keer niet gebeurd. (Al wil ik niet graag in de plaats zijn van de orderpickers die dit snachts nog moeten verzenden).

Ook de service na verkoop (ook bij terugsturen) is uitstekend.

Zeer makkelijk om iets te bestellen en een zeer snelle service. Alles werd mooi tijdig gebracht.

Zeer snel.

Het bestellen ging zeer vlot, het was een vlotte verzending, makkelijk betalen, retour is handig.

Vlotte verzending, verzendingsmail is niet binnengekomen. Ik heb via debklantendienst moeten gaan om te weten dat mijn pakketje afgeleverd was.

Snelle en correcte (begripvol) antwoorden. Ondanks dat enkele mails niet goed doorgekomen zijn.

Easy to order,fast delivery, client friendly. The products I ordered were in time delivered and from good quality.

Elke bestelling bij Bax is steeds vlot verlopen. Hun productengamma is uitgebreid en prima gedetailleerd. Bestellen zelf gaat vlot en levering is snel en correct. Qua prijzen vind je doorgaans nergens beter.

Bax levert producten bijzonder snel. Zelfs wanneer je 's avonds iets bestelt, kan het de dag erna al worden geleverd. Op de staat van de levering valt niets aan te merken, uitstekend.

Bestelling verliep zeer vlot. Pakketje was volgende dag geleverd. En de klantendienst antwoord spoedig. Kortom, ik ben al 3 jaar een zeer tevreden klant!

Alles was netjes verpakt. De dop van de Hazevloeistof was ofgeplakt als extra beveiliging. En er zat "fragile" tape rond de doos.

Snelle antwoorden en zeer behulpzaam

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music