Bax-shop.be | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music

Snelle reactie vlotte afhandeling en verzending. Op alle vragen werden vlot en beleeft afgehandeld zoals het hoort. Verzending gebeurt snel en goed. Goede communicatie.

Bevestigingsmails verzendmails controlemails. Allemaal top geregeld

Bij vragen werden we netjes geholpen met correcte uitleg binnen een zeer korte tijd.

Na het leren bespelen van de ukulele heb ik hier mijn eerste gitaar gekocht om de tijd te verdrijven tijdens de lockdown, dacht al het nodige besteld te hebben maar was snaren en een staander vergeten. Contact opgenomen met bax en ze hebben een extra bestelling voor me aangemaakt zonder verzendingskosten. Leveringsdatum als verwacht en alles werd goed verpakt en in perfecte staat geleverd. Topservice met topartikelen!

Product zeer goed verpakt en snel geleverd!

Bestelling werd door Bax zelf aangemaakt toen ik een kleinigheidje vergeten te bestellen was, en dat zonder extra verzendingskosten!

De betaling was makkelijk en vlot. Ik werd direct doorgestuurd naar mij provider van mijn bank.

De verzending was laat, maar uiteindelijk kwam de bestelling ongeschadigd en goed verpakt toe.

Mijn problemen waren snel opgelost en ik werd tegoed gedaan met een coupon om korting te krijgen.

Vlotte levering, veilig ingepakt en zeer goed materiaal! Binnen de 24u werd mijn pakje geleverd. Daarnaast krijg je echt waar voor je geld. Heel tevreden met de aankoop van mijn ukulele!

Binnen de 24u heb ik mijn pakje ontvangen. Alles was ook nog eens veilig ingepakt.

Zeer duidelijk over wanneer je je pakje kan ontvangen en hoe het zit met garantie en dergelijke.

kon alles direct vinden, beschrijving was duidelijk en overzichtelijk.
Alles kan natuurlijk altijd beter, maar voor is deze site optimaal in gebruik.

goed verpakt en snelle levering.

Bax-Music biedt een zeer ruim aanbod m.b.t. snaarinstrumenten en accessoires (ook voor DJ, drum en toetsinstrumenten) gericht op kwaliteit en betaalbaarheid. Het aanbod in blaasinstrumenten is eerder beperkt tot de standaard exemplaren.
Ze hebben een toegankelijke site met volledige informatie per product. Eenmaal je keuze hebt gemaakt, wordt je eenvoudig en snel doorheen het hele proces tot betaling genavigeerd. Ik heb al meermaals aankopen gedaan bij Bax en zal dit in de toekomst nog zeker doen.

De leveringstijden die vermeld staan op de site worden zeer goed gerespecteerd. Enkel de "voor 23u besteld, morgen in huis" is al tweemaal niet het geval gebleken, al is het moeilijk in te schatten of dit ligt aan Bax of Bpost. Het was dan wel telkens de dag daarna geleverd.
Je producten worden steeds goed beschermd en ingepakt geleverd, ik heb nog geen beschadigde producten ontvangen.

Eenmaal heb ik een muziekstandaard ontvangen die scheef stond, deze heb ik terug kunnen opsturen en niet veel later had ik al een andere. Een snelle en heldere service bij problemen.
Bij bestelling van meerdere producten, kun je kiezen voor deellevering en wordt je steeds op de hoogte gehouden i.v.m. de timing van de andere producten binnen je bestelling.

-Overzichtelijke website
-Voor zover ik weet het grootste algemene aanbod op vlak van audio
-Meestal ook de laagste prijs
-Veel betalingsopties

Af en toe wat later dan de beloofde datum. De laatste keer werkte de track & trace link ook niet. Voor mij niet zo erg maar dit zou voor sommigen vervelend kunnen zijn.
Pakketje komt overigens wel altijd goed toe, met genoeg bescherming in de doos en soms wat extra's (ja, ik draag mijn Bax-shop-sokken wel eens).

Recent geen gebruik van gemaakt maar nooit slechte ervaringen mee gehad.

Vlotte levering in 2 dagen
We kochten een set Roland fp10 piano met draagtas, X-stand, Pianostoel, pedaal en koptelefoon.
Voor de piano had ik heel veel recessies gelezen, inclusief die op de Bax website De andere producten waren ook correct beschreven op de website. De informatie was correct waardoor de verwachtingen die we van de producten hadden ook voldeden. Dat geld tevens ook voor de andere producten.

Vlotte levering in 2 dagen
Het eerste deel van de bestelling werd mooi op de eerstvolgende werkdag afgeleverd voor de rest volgde de volgende dag. De leverbon die werd doorgestuurd per mail bevatte wel een aanduiding van een volledige levering, dus ik veronderstel dat de levering in 2 delen te maken had met de distributeur.
De goederen waren degelijk verpakt en dus vlot geleverd.

Mooi overzicht op de website, goede service na bestelling, snelle levering en vaak de mooiste promoties.

Levering gebeurde snel en alle pakketjes komen mooi onbeschadigd aan.

Klanten service is 24/7 bereikbaar. En bij mail antwoorden ze binnen de 24u.

Ik ben al in de winkel geweest en heb ook al online besteld en bij beide ben ik meer dan tevreden van de werking! In de winkel krijg je altijd met veel zin en passie de hulp die je nodig hebt en uitleg over producten. De bestellingen gaan ook altijd heel snel en vlekkeloos.

De levering was enorm snel en er ontbrak niets.

Ze zijn altijd vriendelijk als ik naar de winkel ga.

Ordering process is normal, normal as it would be not very smart to hinder in any way their ordering or paying process

Bad is an understatement. NON responsive AT ALL, takes them over 2 days to answer a simple email

De levering verliep vrij vlot in die zin dat er iets misliep bij de betaling. Hé ‘twas ook erg druk op’t moment. De hoeveelheid bij de levering heb’k kunnen aanpassen waarvoor dank. Ik zal jullie nog vaker contacteren.

De verzending ging uitstekend. Van de moment dat het pakket vertrokken was ging dat vanzelf.

Ik had nog een vraag over de hoeveelheid in het pakket,en dat was geen probleem. Hoewel ze zeiden dat’t erg druk was hebben ze dat probleemloos opgelost. Chapeau!

Overzichtelijke website. Snelle levering en uitstekend verpakt. Goede communicatie over de status van de bestelling. Zeer tevreden!

De artikels zijn fair geprijsd en de site is overzichtelijk. Grote kortingen op bepaalde produkten.

Snelle levering, goed verpakt

Goede webshop. Groot en ruim assortiment. Alles wat je nodig hebt wat met muziek te maken heeft vind je daar!

De verzending is altijd goed verlopen. 1 keer is het is te laat gekomen. Alles wat ze verzenden is goed verpakt en veilig geleverd door B-post. Als dat ene pakje nu op tijd was geweest hadden ze 5 sterren gekregen!

Nee, en dit wil ik zo ook willen houden. Ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden geweest.

Gewoon goed, producten, snelle reacties van het personeel, snelle levering, goede beschrijvingen bij de producten..nogmaals, gewoon goed.

Niks op aan te merken, gewoon goed! ; )

Tot nu toe nog steeds een correcte service en snelle levering door Bax Music. Ook steeds tevreden met de aangekochte goederen zoals de laatste: de DGX-660 van Yamaha. Prachtig instrument voor die prijs.

Aangegeven dat de levering de volgende dag mocht plaatsvinden. Ook zo bevestigd gekregen mits de betaling in orde zou zijn. Met visa betaald. Zending kwam toch een dag later. Heeft dit met visa te maken? Geen idee. Maar voor mij helemaal niet erg. Twee dagen is voor mij nog steeds snel geleverd.

Zeer toegankelijk, kwaliteitsvol en snelle service, alsook zeer betaalbare goederen. Ik zal er zeker nog dingen bestellen.

De volgende dag al geleverd.

Ik heb veel producten gekocht en elk product dat ik kocht werkte perfect.
Bax Music is een geweldige site, ik raad het iedereen aan die een passie voor muziek heeft.

Het kwam precies op tijd aan en ik ben zeer tevreden.

Als er een probleem is, neemt de klantenservice rechtstreeks contact op en ze lossen het probleem op.

Ik heb veel producten gekocht en elk product dat ik kocht werkte perfect.

Het kwam precies op tijd aan en ik ben zeer tevreden.

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music