Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNette webshop, groot aanbod, duidelijke vormgegeven en goede informatie over productcategoriën zodat je het internet minder moet afspeuren om te weten wat je eigenlijk echt moet kopen. Veel vrijheid bij betalen, vlotte verzending en duidelijke communicatie. Aanrader.
VerzendingKeurig snel verzonden, duidelijke updates, netjes verpakt. Niets op aan te merken.
KlantenserviceDoen goed hun best om je te helpen, zelfs bij problemen of klachten. Hier en daar iets minder duidelijk, of net niet wat je nodig hebt, maar zeker goed te noemen.
AlgemeenNiets aan te merken op hun online winkel.
Voor hun fysieke winkel: tegenwoordig worden er geen prijzen meer getoond in de winkel zelf, en het is vaak ook niet zo evident om een product op te zoeken aangezien er vaak meerdere versies bestaan en het niet altijd duidelijk is welke juist in de winkel staat. Ik bestel daarom ook niet meer bij bax voor alles wat ik eerst moet uitproberen voor te kopen.
Ik heb al een aantal keer iets kleins besteld dat aankwam in een veel te grote doos die dan voor meer dan drie vierde gevuld is met plastiek. Deze keer ging het er gewoon over. Ik had een boek besteld (0,7 cm dik, had perfect in mijn brievenbus gepast) die, aangezien het niet in vooraad was, appart geleverd werd. Deze kwam in een doos van 37x24x27 cm³ die dan zo goed als volledig gevuld was met opvulplastiek die rechtstreeks de vuilniszak in moet.
AlgemeenUitstekende service. Makkelijk te bestellen en altijd in orde met de levering. Slechts één maal een fout weten gebeuren maar was snel in orde. Maarja, fouten zijn nu eenmaal menselijk.
AlgemeenBax Music is the place to go voor al mijn audiophile benodigdheden. Fantastisch user experience en snelle order verwerking. De additionele 60 bedenktijd biedt de consumenten veel meer zekerheid tijdens de aankoop.
VerzendingDe verwerking van de verzending is snel. Dit gebeurt op de dag zelf wanneer de order is betaald. Wegens Corona crisis is mijn pakje twee dagen later aangekomen. Wat zeker acceptabel is in deze speciale periode.
KlantenserviceKlantendienst heeft mijn request op 1 dag kunnen behandelen. Goed gedaan!
AlgemeenDe betaling verloop vlot, geen enkel moment gehad dat er iets aan de hand was.
VerzendingOok met de Corona zever werden mijn drie producten heel snel geleverd! Sneller dan verwacht werd!
AlgemeenHet juiste product vinden ging zeer vlot; de site heeft ook een handige functie om gerelateerde producten te vinden die je vaak nodig hebt; betaling verloopt supervlot. Communicatie ivm vertraging levering zeer duidelijk.
VerzendingVertraging o.w.v. coronamaatregelen, maar zeer goede communicatie en de optie om iets anders te kiezen, een deel van de bestelling toch al te krijgen, enz..
AlgemeenDe Bestelling ging wel vlot. Op de levering ben ik nog steeds aan het wachten
VerzendingNog steeds niets ontvangen. Al meer dan een week geleden
KlantenserviceUiteindelijk toch reactie gekregen. Ze gingen het nakijken maar niets meer van gehoord.
AlgemeenAltijd een goede en snelle service en een zeer ruim aanbod. Ze zijn er ook steeds heel behulpzaam.
Verzendingsteeds een snelle en goed ingepakte verzending.
KlantenserviceBij vragen krijg je snel een correct antwoord, men gaat ook steeds mee op zoek naar wat je zoekt indien je het zelf niet vind.
AlgemeenBestellen ging vlot, geen problemen met de betaling. Site zit goed in elkaar, dus vlot tot betalen geraakt.
VerzendingLaten leveren in een BPost punt. Op tijd aangekomen de doos zelf was wel een beetje beschadigd. Maar dat is hoogstwaarschijnlijk de verantwoordelijkheid van BPost
AlgemeenZe beschikken over een snelle levering, een goede helpdesk en kwaliteit van producten.
Dit merkte ik echter de volgende dag pas op bij het controleren van mijn betalingsbewijs. Ik had vervolgens meteen contact opgenomen met hun helpdesk.
Mijn pakketje was helaas al verzonden waardoor ze deze aankoop niet meer konden annuleren. Ze hebben me om die reden uitgelegd hoe ik wel gratis kan retourneren. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor de goede hulp en de gratis retournering.
Ze beschikken over een uitstekende levering. Het pakketje werd geleverd op de vooraf bepaalde dag.
KlantenserviceIk had bij het bestellen van een setje plectrums, per ongeluk de verkeerde dikte gekozen.
AlgemeenGebruiksvriendelijke site met realistisiche prijzen en het komt heel snel toe. Niets op aan te merken.
VerzendingIk heb al veel besteld en komt zo goed als altijd de dag erna toe.
KlantenserviceBij een foute bestelling wordt het zo snel mogelijk opgelost.
AlgemeenDe website werkt heel gemakkelijk, ik heb er alles op kunnen vinden wat ik nodig heb en nog meer voor de toekomst wat ik wil, de hele afhandeling van zoeken tot ontvangen van pakketje aan huis is gewoon zoals het hoort Zeker aan te raden aan familie en vrienden
VerzendingDe levering was goed op tijd zelfs in deze periode, Pakket ook goed verpakt en in een mooie doos van Bax Music. Zeker aan te raden
KlantenserviceAls je vragen hebt over producten je wordt goed geholpen en er zijn ook product reviews of andere informatieve videos.
Algemeenduidelijke website met uitgebreid keuzemenu waardoor je makkelijk het product vindt dat je zoekt (+ enkele alternatieven). De uitleg die bij de producten staat, is meestal wel erg 'algemeen' waar je niet altijd echt wijzer van wordt. De afhandeling + levering was erg accuraat en correct.
VerzendingZoals beloofd bij aankoop van je product op de Bax Music website, werd het stipt geleverd.
AlgemeenZoals altijd is Bax shop een top winkel. Top producten, snelle levering, en super klanten service!
AlgemeenBax-shop is een top webwinkel voor ieder wat wils met goede kwaliteit bedankt voor al jullie top prestaties
VerzendingAlles word snel en veilig Geleverd altijd top kwaliteit recht uit de doos als je het mij vraagt bestel gewoon bij www.bax-shop.be en bestel je product je zal er geen spijt van hebben
KlantenserviceHad een storing op een lamp ik Contacteerde hun ze zorgden voor een nieuwe lamp en kon deze gewoon retouren super service
AlgemeenVreselijke service!
Bijna 2 weken wachten op je pakket..
Omdat je niets krijgt bel je klantendienst.. meer als half uur wachten..
Dan weet je nog niet meer als toen je niet gebeld had..
Ze gaan je mail sturen.. niets dus bellen terug weer wachten wachten wachten . ze weten niets..kunnen niets doen.. ze zwijgen gewoon aan de andere kant van de lijn als je iets vraagt.. 2 dagen na eerste telefoon weten we nog iets meer en zij ook niet..dat is niet handelen..dat is geen service! Je vraagt om te annuleren dat gaat niet..je vraagt om de manager te spreken ze leggen telefoon gewoon dicht.. wat een rotte service is dit!!!!!
Leer omgaan met klanten.. boos of niet.. leer handelen.. de bedoeling is dat de klanten tevreden zijn en bij u blijven komen.. niet dat ze overal hun slechte ervaring delen.. en NOOIT meer iets willen kopen bij jullie..mijn vriend is DJ dus heeft dikwijls iets nodig..wij gaan wel naar de concurrent.. Bax Music is ons geld niet waard!!! Nog nooit ergens zo slechte service gehad..!!
Zeeeer slecht!!! Mails antwoorden ze niet... bellen dan moet je telkens meer als half uur wachten.. ze helpen je niet verder.. en als je manager wil spreken leggen ze telefoon dicht! Klantenservice 0,0!!!!
Onderneem actie en handel!! Hou klanten tevreden ipv razend te maken!!
AlgemeenBax-shop.be heeft een goede en snelle service! Personeel is steeds zeer vriendelijk en super behulpzaam.
AlgemeenHet was zeer makkelijk om te vinden en te bestellen wat ik zocht. Daarna ging de betaling vlot en was mijn bestelling aan huis binnen de twee dagen. Bedankt hiervoor, ik zal zeker nog bestelling doen bij jullie!
VerzendingEén dagje later dan aangegeven, maar dat neem ik niemand kwalijk in deze tijden. Het was nog steeds zeer snel en in perfecte staat!
AlgemeenHeel tevreden over de service en de kwaliteit van de producten en ondanks het corona virus nog een snelle levering.
VerzendingDe levering was goed want ondanks het coronavirus was het nog redelijk snel geleverd
KlantenserviceDuidelijke informatie via mails.
AlgemeenSnelle reactie vlotte afhandeling en verzending. Op alle vragen werden vlot en beleeft afgehandeld zoals het hoort. Verzending gebeurt snel en goed. Goede communicatie.
VerzendingBevestigingsmails verzendmails controlemails. Allemaal top geregeld
KlantenserviceBij vragen werden we netjes geholpen met correcte uitleg binnen een zeer korte tijd.