Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe website is overzichtelijk opgebouwd en maakt bestellen gemakkelijk. De producten hebben een faire prijs. Ik ben zeer tevreden over Bax.
VerzendingDe producten waren goed en degelijk verpakt. Op tijd geleverd.
AlgemeenDuidelijke Homepage, snelle en vriendelijke reactie bij vragen en supersnel en betrouwbare levertijden. Bedankt Bax-Shop.
Verzendingsupersnel en betrouwbare levertijden
AlgemeenSnel en correcte service staat bekend voor zijn goede kwaliteit en men kan steeds contact opnemen voor verdere vragen
Verzendingsnel bezord en verpakt
AlgemeenSnel in het aanbod gevonden wat ik nodig had voor een voordeligere prijs dan bij concurrenten. Verzending verliep vlekkeloos. product voldeed aan de verwachtingen. Voelt persoonlijker dan bij ketens (in het buitenland) bestellen.
VerzendingProducten zaten op tijd en in goede staat in de brievenbus.
AlgemeenZeer snelle online hulp. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Correcte leveringstermijn! Goede prijs tov concurrentie. Veel keuze
AlgemeenIk heb al een paar keer mijn artikelen bij Bax Besteld, over het algemeen, top.
Uitstekend assortiment, en topservice en top levering, De site is super gebruiksvriendelijk, en bij sommige artikelen zijn de combinatievoordelen niet te weerstaan, Wat ik helemaal top vind is dat als je producten in je winkelmandje laat liggen, dat deze voor jou worden gereserveerd, nogmaals deze topservice.
Bax, topbedrijf, blijf zo verder doen, ik zal altijd blijven bestellen bij jullie!
DJJO
Ik heb nog maar 1 keer gehad dat mijn product een dag later was dan vermeld, maar dit probleem lag bij de post zelf, en daar kan Bax dus niets aan doen.
KlantenserviceIk ben 1x mijn wachtwoord vergeten, en ik heb deze binnen het uur kunnen herstellen met de handige link die je krijgt per mail.
AlgemeenVlotte en overzichtelijke website, toont naast alle productinfo ook eventuele alternatieven om een goeie keuze te maken. Prijzen zijn meestal ook de scherpste.
AlgemeenHele vriendelijk medewerkers pakketje kwam precies op tijd aan alles zat er bij kreeg ook een leuke sticker en pen die ik goed kan gebruiken voor school schrijft lekker veder de gitaar en polish die ik had gekocht zijn zeker een aanrader alles is tip en top
VerzendingAlles kwam goed beschermd aan geen beschadigingen aan het product dus nog maal helemaal top
KlantenserviceZijn hele vriendelijke mensen alles wat je vraagt hebben ze precies antwoord op ze zijn bescheiden je hebt 1 van de beste hulp die je kan hebbe in zo een groten prachtige muziek winkel
AlgemeenBax shop = stiptheid & service!!!
Ik heb al meerdere aankopen bij Bax achter de rug, en telkens opnieuw handelt Bax dit af met de grootste zorg en stiptheid. Zeer betrouwbare service en een mega groot aanbod aan DJ spullen...
Steeds met de grootste zorg verpakt en stipt geleverd volgens afspraak
KlantenserviceBax is zeer goed bereikbaar voor vragen en antwoord zeer snel
AlgemeenTijdens deze toch wel vreemde tijden nog steeds heel tevreden over de service van Bax! Het pakket werd binnen de beloofde tijd geleverd en de producten zaten goed en veilig verpakt. De producten zelf zijn ook wat ik ervan verwachtte. De site en filmpjes geven een eerlijk beeld over hun producten!
Algemeeneen gigantische keuze in een overzichtelijke site. met een top service, en topproducten aan topprijzen
Verzendingperfect afgeleverd de deur zoals het zelfs in deze coronatijden is voorgeschreven
AlgemeenAlles werd perfect uitgelegd, stap per stap makkelijk te volgen zonder wantrouw of verdachte stappen
VerzendingMijn item stond de volgende dag al voor mijn deur
AlgemeenBaxshop is al lang mijn go to shop voor alles wat met muziek te maken heeft. Er is een zeer breed assortiment aan producten. Ook de levering is zeer snel. Als je vragen of problemen hebt is de klantenservice ook zeer behulpzaam.
VerzendingDe levering is een van de snelste die ik heb gezien voor online muziekwinkels. Er wordt altijd duidelijk weergeven hoe lang de levering zal duren.
KlantenserviceDe klantenservice is zeer goed, zelfs na het product al een hele tijd te hebben helpen ze je nog met vragen.
AlgemeenDe webshop werkt goed voor mij. Door de grote verscheidenheid van de artikelen die je kunt kopen is het even zoeken. Door de filters kun je toch telkens de goede selectie krijgen.
VerzendingAlles werd op tijd geleverd en was netjes in orde
KlantenserviceIk heb al meerdere keren besteld via het internet. Hiervan was de levering altijd volgens afspraak. Ik heb ook de winkel in Antwerpen bezocht. De verkopers namen uitgebreid de tijd om de instrumenten door te lopen. Het was heel aangenaam dat ze zoeken naar het best passende instrument en niet steeds naar duurdere modellen proberen over te stappen. Ze gaven ook uitleg over het onderhouden van de basgitaar en tips voor live spelen. Ik was kortom heel tevreden van de service.
AlgemeenIk ben even aan het zoeken geweest wat voor mij de beste oplossing is om dj te combineren met live elementen. Ik heb vervolgens de NI traktor F1, X1 controllers gekocht bij BAX Music. Ik heb mijn bestelling (zaterdag) online gedaan, en 2 dagen later heb ik alles netjes ontvangen. Ik ben heel tevreden over het product, net als de super snelle/kwalitatieve levering!
KlantenserviceHeel duidelijk in mailing, en vragen worden direct beantwoord
AlgemeenBax heeft een aangename wijd gamma. Ik zelf was op zoek naar een gitaar. In tegenstelling tot andere sites, kon ik hier veel informatie terugvinden die niet op elke muziek winkel duidelijk worden toegelicht. De specificaties van de gitaren waren tot in de kleinste details weergegeven. Het zijn net details waar we het voor doen, toch?
De producten toonden ook een schatting van hoe snel het er zou kunnen zijn, afhankelijk van waar dit product zich bevindt. In het algemeen zeer tevreden van deze optie.
Door de huidige epidemie-crisis heeft Bax de retour voorwaarden verlengd. Normaal zou ik nooit een gitaar online kopen, maar door de flexibiliteit van Bax Music koos ik dit toch te doen en geen spijt van. Met een gerust hart kan ik op zoek gaan naar de gitaar die écht bij me past.
De levering gebeurde in de tijdspanne als beloofd werd op de site. Het product werd zorgvuldig ingepakt met een goede bescherming van de inhoud. Dit vond ik zeer belangrijk en biedt vertrouwen aan de klant dat alles met de nodige zorg wordt geleverd.
KlantenserviceHet geleverde product had bij de eerste levering spijtig genoeg een fabricagefout. Ondanks dit probleem kreeg ik onmiddellijke respons van de klantendienst die me hierbij vriendelijk assisteerden. Zowel op Facebook als telefonisch wist het personeel me verder te helpen met de retour en zorgden voor een nieuw product.
AlgemeenGemakkelijk te bestellen maar ik wist niet dat je 1 ding moest aanduiden om het te kunnen betalen uiteindelijk heb ik het wel gevonden. Voor de rest goede levering en service. Alleen door deze corona duurde het iets langer voor dat b-post geleverd had.
VerzendingAlles was goed verpakt, levering duurde iets langer door corona dus daar kunnen zij niets aan doen.
KlantenserviceZe helpen je altijd zo snel mogelijk en ook genoeg informatie wat je misschien kan gebruiken of niet.
AlgemeenBax music heeft een zeer uitgebreid assortiment, een zeer goede klantenservice en een enorm snelle levering. Ook de uitleg die bij de producten staat is altijd zeer duidelijk. Simpelweg de go to site voor al mijn gear.
VerzendingSuper snelle levering, niets aders op aan te merken
KlantenserviceElke keer dat ik de klantenservice gebeld had, heb ik goede en duidelijke hulp gekregen.
VerzendingSuper snelle levering, niets aders op aan te merken
AlgemeenIk heb een heel goede ervaring met Bax-shop. Er is ten eerste al een groot assortiment vergeleken met veel andere muziek webstores. Ook al de rest van betaling tot levering liep als gegoten. Dikke duim omhoog!
VerzendingNa het bestellen worden de producten die in stock zijn meteen verzonden, de producten die niet in stock zijn worden meteen verzonden wanneer ze aankomen.
KlantenserviceIk had bij de klantenservice een vraag gesteld, daar is vriendelijk en correct op geantwoord.