Bax-shop.be | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music

makkelijke website met een groot assortiment.
Veel mogelijkheden om te betalen.
En alles was veilig aangekomen en goed verpakt.

Na 10 uur 's avonds nog bestelt en de volgende dag om 10 uur 's ochtends in huis.

Snel en vriendelijk geholpen

Tweemaal besteld bij deze winkel en beide keren een super snelle levering en kwalitatieve producten, verpakking en zending. Absolute aanrader!

Tweemaal besteld tweemaal binnen de drie werkdagen geleverd

Tot en met het betalen gaat het allemaal heel soepel en lijkt het een betrouwbare webshop.

Product werd geleverd in originele doos. Als je terugstuurt in dezelfde doos heb je kans op waardevermindering, want de originele doos mag niet bestickerd zijn en geen beschadigingen hebben.

Verschrikkelijke ervaring met het RMA proces. De telefoonlijn is lukraak gesloten tijdens kantoortijden, en op mails wordt niet of heel laat (na weken) gereageerd. Als de telefoonlijn niet gesloten is sta je al gauw een half uur in de wacht. Ja, door corona kan het allemaal een paar dagen vertraging oplopen. Maar een retourproces moet niet weken hoeven duren.

Het duurde al bijna een maand voor ik het product kon terugsturen en toen het eenmaal teruggestuurd was begon het wachten op m'n geld. Ik heb het geld nog steeds niet terug. Dit is de slechtste online ervaring die ik ooit heb gehad, terwijl het toch echt wel een redelijk bekende, grote shop is.

Ben je niet zeker van je keuze of ben je bang dat je product kapot gaat dan moet je niet bij Bax zijn, want de RMA afdeling zelf heeft ook flinke mankementen.

Een prachtige en duidelijke website voor de prof. als de amateur muziekkant of liefhebber met snelle service.

Zeer snelle service en degelijk verpakt om schade te voorkomen tijdens transport.

Als je iets vraagt en je krijgt snel een correct antwoord, aangevuld met advies, wat wil je dan meer? Deze mensen zijn mee met hun tijd, snelle respons.
BAX Shop : Top!!!

Bax-music is een heel duidelijke en correcte website. Ze hebben een heel groot assortiment. Alles voor de juiste prijs. De bestellingen die al gedaan heb bij bax-music verliepen allemaal vlekkeloos. Tevreden klant!

De levering kwam toe op de afgesproken datum. En het is met zorg gebracht

Als je een vraag hebt kan je altijd terecht blij de klantendienst. Zij staan klaar voor al je vragen.

De levering kwam toe op de afgesproken datum. En het is met zorg gebracht

Goede prijzen, vele betalingsmogelijkheden, ruim aanbod, makkelijke betaling, voorraad indicatie, eerlijke reviews, overzichtelijke productcategoriën, aanrader

Levering met bpost is altijd perfect, afhaalpunten mogelijk, stevige dozen (geen slappe dozen)

klantenservice makkelijk bereikbaar, vriendelijk

Aangename website, voldoende informatie om een goede keuze te maken, en probleemloze levering. Zeer tevreden over de digitale piano Yamaha YDP-144, zeer goede piano voor een scherpe prijs. De suggestie om er een pianostoeltje bij te doen was goed, en we zijn er blij mee. De hoofdtelefoon die werd aangeraden om in het pakket mee op te nemen, de Devine Pro 1000, is echter van bedenkelijke kwaliteit, en daar zijn we minder tevreden mee. Lage prijs, jazeker, maar de klank is niet om aan te horen. Op een normaal geluidsniveau klinken de drivertjes overstuurd, wat zeer onaangenaam is. Die tien Euro had ik beter anders besteed. Kortom: overwegend positief, met een kleine negatieve kanttekening.

Op tijd geleverd, uitstekend verpakt op een palet, en mooi binnen afgeleverd.

Zeer goede uitleg als je een product koopt in de winkel maar ook op de site prijzen zijn ook altijd super. Ik ben een tevreden klant en dat gaat zo blijven denk ik zeker een aanrader om hier te kopen dus.

Volgende dag in huis zoals beloofd ook super goed en veilig verpakt als er iets is met de doos kan je het ook terug opsturen zonder probleem

Altijd goed geholpen

Ik heb de gitaar Ibanez V50NJP gekocht voor mijn kleindochter omdat ze lessen wil volgen. De gitaar heeft een mooie en warme klank. Dit is een prima gitaar om als beginner lessen te volgen. Van de service ben ik uiterst tevreden. Ik was vergeten een korting af te trekken en na een mailtje is er beloofd dat ze het geld terug op mijn rekening storten.

De levering is op de afgesproken dag gebeurd. De verpakking is perfect zodat het product niet beschadigd wordt.

Great stock, fair prices, outstanding service, lighting speed free shipping, good support, long warranty, 30 days cash back and up to 120 in some cases. We cannot ask for more ;-)

Products were delivered within 24 to 48 hours even in these hard pandemic times. They kept a big stock. Other big shops in Europe could not.

Everytime I needed them, they were friendly and available.

Everytime I needed them, they were friendly and available.

Bij Bax music hebben ze altijd een correcte prijs. De kwaliteit van de producten is ook uitstekend, ik bestel alleen nog hier voor al mijn ukelele en Gitaarbenodigdheden!

De verzending komt op tijd. Ze doen hun best om alles zo snel mogelijk te verzenden.

De klantendienst heeft mij goed geholpen om mijn pakketje terug te sturen nadat deze verkeerd geleverd was.

Winkel bij mij in de buurt, altijd vriendelijk en nu ik online moet bestellen door Corona ook via de website altijd vlot bediend. Super winkel!

Al jaren klant. Bax heeft een brede selectie aan producten. Over het algemeen altijd vrij positief over deze winkel geweest. Echter, In der loop der tijd is de klantenservice flink achteruit gegaan. Problemen met kortingscodes. Problemen met verzenden en ontvangen (DHL anyone?). Beloftes worden gemaakt maar niet nagekomen. Al met al ontevreden.

Bax kiest ervoor om te verzenden middels DHL. DHL staat in mijn boekje niet bepaald hoog aangeschreven. Pakketten worden vrijwel structureel te laat afgeleverd. Feitelijk kun je weinig met de track & trace code die ze meesturen. Daarnaast is het retourneren van een product een ware hel. Vooral als je een grote speaker wilt retourneren omdat deze defect (met een deuk in de doos) wordt afgeleverd, en geen auto hebt.

De service van Bax is niet meer wat het geweest is.

De telefonische helpdesk wachttijden zijn gigantisch en je krijgt na 30 minuten iemand van de receptie te spreken die simpelweg nergens wat vanaf weet en ook niets kan betekenen (neem dan niet op?).

Er worden beloftes gemaakt maar vervolgens niet nagekomen. Zoals bijvoorbeeld de belofte om mij tegemoet te komen in het retour process. Ik had een B-stock model gekocht (10 euro korting op de nieuwe variant) en die was defect afgeleverd. Deze moest dus retour. Door (Corona) omstandigheden weigerde het DHL filiaal mijn retourpakket aan te nemen. Er was geen ander in de buurt. Ik moest dus op eigen kosten (20e) de doos via PostNL opsturen. De tegemoetkoming vanuit Bax was dan ook om mij een nieuw model toe te sturen. Dat is niet gebeurd en de gehele aankoop werd gewoon eenzijdig ontbonden. Netto was ik 20 euro kwijt, maar belangrijker enorm veel tijd en moeite. Ik was inmiddels 2 uur bellen met de Bax helpdesk verder. Frustrerend.

Verder is het natuurlijk opvallend dat een B-stock model defect wordt afgeleverd. Wellicht heeft de vorige eigenaar om diezelfde reden het model dus geretourneerd. Ik zet dus mijn vraagtekens bij de technische controle inzake retourproducten.

Ander voorbeeld waarbij ik een kortingscode vergeten was toe te passen bij een bestelling. De klantenservice zou dit rechttrekken. Ook hier werd na een dag de hele order gewoon ontbonden en de kortingscode/actie was niet meer geldig. Fijn!

Werkelijk slechte service, kan er niks anders over zeggen

prima service, snel besteld in de online shop en makkelijk afgerekend. De levering verliep tevens ook supergoed en niet lang hoeven wachten! ik ben een tevreden klant.

Ik zal zeker weer bij BaxMusic kopen. Zeer goede communicatie te allen tijde en gezien de omstandigheden waarin we leven (quarantaine), kom ik verrassend genoeg zeer punctueel, goed verpakt en in perfecte staat aan.

Ik raad het 100% aan.

BaxMusic you are the best!

Superaanbevolen en ongelooflijke levering en aandacht van BaxMusic. Ik heb mijn bestelling op maandag om 16.00 uur geplaatst en de volgende dag om 10.00 uur was het voor mijn deur.

Zeer goede communicatie.

Bax vindt zijn klantentevredenheid belangrijk, in het algemeen komt helpdesk snel tussen, 24/7, spijtig werkt men met bpost in Belgie voor de leveringen, wat wil zeggen dat je vaak zelf toch nog naar het postkantoor moet als je niet thuis bent.

helaas werkt men met bpost dus je moet nog zelf naar postkantoor bij afwezigheid

dag en nacht (zo ongeveer) zoekt men naar een oplossing

Top zoals altijd!! Nooit problemen gehad en altijd top service. Ik ben een vaste klant bij Bax om deze redenen.

Zeer snel.

Altijd op de hoogte gehouden met e-mails.

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music