Gebruikers over webshop Bax-shop.be | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDuidelijke website waarop je de gezochte producten snel terug vind. Ook snelle levering en goede kwaliteit.
VerzendingDegelijk product voor de prijs die je betaald
AlgemeenHet verliep wat stroef met de verzending maar over het algemeen wel zeer content van de service die ze bieden. Ben met mijn vraag over de verzending goed geholpen en een alternatief aangeboden.
Verder hebben ze scherpe prijzen en met de acties die ze aanbieden maakt het dat nog interessanter
AlgemeenAl jaren klant bij BAX shop, talloze keren probleemloos besteld en goed geholpen... Maar nog nooit te maken gekregen met hun rampzalige reparatieservice.
Eind juli, na lang overwegen, een synth gekocht (Prophet Rev2, 16 voice), eind oktober deed hij ineens niets meer. Ik begrijp heel goed dat BAX hiervoor niet verantwoordelijk is, ik mocht hem terugsturen voor reparatie. Vrijdag 27 november kreeg ik hem na 5 weken terug. Hij werkte weer, maar dat was blijkbaar het enige wat de reparateur iets kon schelen. Het voorpaneel zat er niet goed op, LEDjes die normaal gezien door het paneel steken waren helemaal weggedrukt onder het paneel. Een van de knoppen die normaal gezien een 'click' geeft als feedback zit helemaal ingedrukt en werkt niet meer zoals het moet. Tot overmaat van ramp werken de pitch en mod wheels niet zoals het zou moeten. Als je het mij vraagt heeft hier een prutser aan gewerkt en ervoor gezorgd dat ik er al lang spijt van heb een investering van 2000EUR bij BAX shop gedaan te hebben.
Update 7/12/20
Na 6 keer proberen iemand aan de lijn gekregen die ervoor gezorgd heeft dat ik een nieuwe toegestuurd zou krijgen (dit werd bevestigd per email!). Dat was de enige voorwaarde waaronder ik het toestel nogmaals op zou sturen, want ik wou die prutsers er niet nog eens aan laten werken. Eenmaal bij hen aangekomen blijkt nu dat ze het toestel TOCH zelf weer gaan repareren.
Had ik dat geweten had ik hem zeker niet terug gestuurd, maar hem naar een reparateur met verstand van zaken gestuurd. Het is trouwens onbegrijpelijk dat zij hier zelf aan gaan zitten prullen in plaats van de reparatie door de fabrikant te laten uitvoeren.
Schandalig hoe er met de klanten wordt omgegaan.
Mij zien ze niet meer terug bij BAX!!!
Contact met de klantendienst haalt niets uit, al tot 6 maal toe mijn probleem met de situatie uitgelegd aan een andere receptionist, maar zonder gevolg. Het kan gewoon niet dat klanten simpelweg bedrogen worden!
AlgemeenAl weken wachtend op de aankomende 'Black Friday' deals, was het eindelijk zover! Ik heb een heleboel nieuw materiaal besteld en zoals beloofd werd dit ondanks de drukke periode snel geleverd.
Eén van de bestelde producten had een kleine beschadiging opgelopen, maar na melding werd al snel een nieuw exemplaar bezorgd. Dit omruilproces verliep enorm vlot.
Enorm fijne service bij Bax Music en ze hebben er ongetwijfeld een vaste klant bij!
AlgemeenDe site vond ik een beetje ongemakkelijk te gebruiken, maar buiten dit kleine probleempje vond ik alles vlot verlopen
VerzendingIk vond de optionele zaterdaglevering heel fijn, de bestelling was 3 dagen na bestellen aangekomen en was volledig in orde. Zeer aangenaam
AlgemeenNa het vergelijken op andere websites kan ik alleen maar besluiten dat ze degelijke producten aanbieden aan correcte en scherpe prijzen.
Ook is er op de website genoeg correcte informatie te vinden over alle producten.
Zoals beloofd, de volgende dag in huis.
AlgemeenAltijd zeer betrouwbaar en zeer tijdig met het leveren van de producten!
De kwaliteit van mijn bestellingen zijn altijd uitstekend!
Zelfs in een pandemie moest ik niet lang wachten op mijn bestelling. De producten waren met zorg ingepakt.
KlantenserviceZe staan altijd klaar voor je te helpen. Wanneer ik een vraag heb krijg ik steeds antwood binnen de 24u! Ook in de winkel zelf zijn ze zeer vriendelijk.
AlgemeenEen winkel waar u kan op vertrouwen.
Tijdens deze drukke periode een gitaar en toebehoren besteld online.alles werd keurig en netjes op tijd afgeleverd.
Na de vele revieuws te hebben gezien op het you tube kanaal van Bax-music toch een uitstekende keuze kunnen maken.
Zeer tevreden van mijn Fazley gitaar.
Ik zou besluiten dat Bax-music een uitstekende Winkel is zowel online als offline
Bpost had deze periode grote vertraging .
Maar Bax slaagde er in om op het aangeduide tijdstip te leveren.
Mooi ingepakt en beschermd.
E-mail verkeer verloopt vlotjes en beleefd.
AlgemeenSUPER leuke webshop! Veel keuze en gebruiksvriendelijk
Kortom TOP , hier komen we zeker terug
Wij hadden besteld voor een verjaardag die in Corona tijden moest doorgaan, wat hadden we bang dat het niet op tijd ging zijn! Maar alles ging zo vlot, het bestellen, betaling, klaarmaken, verzending, allemaal SUPER vlot!
KlantenserviceNiet nodig gehad! dus voordeel van de twijfel :-)
AlgemeenMijn bestelling kwam snel aan als 1 zending in 1 doos. Producten kwamen volledig in goede staat aan.
AlgemeenDe bestelling was perfect in orde. De informatie ivm de de producten en de levering ook. Gewoon toppie
VerzendingDe levering was een paar dagen later dan voorzien maar daar kon Bax Music niks aan doen. Door de lockdown kon Bpost de verzendingen niet bijhouden.
KlantenserviceGoede informatie over de producten en de levering.
AlgemeenHet was een heel snelle levering. De materialen die toegekomen zijn zijn super in orde.
VerzendingJe kon zelf een datum kiezen wanneer het werd geleverd dus ideaal als je dan de dag kan kiezen dat je thuis bent.
AlgemeenRuime keuze, eenvoudige bestelling & betaling; zonder al te veel ingewikkelde formaliteiten: net wat ik zocht!
Dankjewel
Dietrich
Zoals gehoopt: netjes in orde en wat ik gehoopt had.
AlgemeenGeen problemen, alles vlot zoals het hoort! Betalen kon voor mij (Belg) gemakkelijk via de app van Bancontact, dat is altijd een pluspunt.
VerzendingDe verzending zelf was prima in orde en op tijd, de producten waren degelijk verpakt. Alleen de bevestigingsmail met factuur van mijn aankoop kwam aan met een paar uur vertraging.
KlantenserviceIk had een mailtje gestuurd i.v.m. mijn bevestigingsmail die ik nog niet had gekregen. De volgende dag kreeg ik snel en beleefd antwoord.
AlgemeenWinkel/webshop met zowat alles wat je nodig hebt, van plectrums voor een gitaar tot professioneel materiaal voor op stage los te gaan.
VerzendingDe dingen die ik had bestelt werden netjes afgeleverd zoals het hoort. Er stond dat de levering 2 dagen bedroeg en ondanks de drukte bij bpost alles netjes optijd geleverd. Zondag avond nog bestelt, dinsdag al in huis. Niets op aan te merken dus.
Klantenservicesuper service. De meeste uitleg staat op de site zelf. Zit je met vragen kan je altijd terecht bij hun klantensevice die perfect handelt. Alles zoals het moet.
AlgemeenProduct dat ik toekreeg was op zich zeer goed. De levering was slecht! voor 23:00 bestelt, morgen in huis. Ik heb mijn bestelling donderdag gedaan, en in plaats van vrijdag kreeg ik het pas vollgende maandag binnen. Volgens bax was eer een vergissing gebeurt bij de post....
VerzendingLeveringw as niet zoals beloofd op de volgende dag geleverd, echter pas na 4 dagen
KlantenserviceIk kreeg als antwoord dat ze een vergissing hadden gemaakt en niet konden recht zetten
AlgemeenOp zich is alles duidelijk, jammer genoeg door een fout bij bancontact liep mijn betaling mis. De bestelling werd dubbel geplaatst maar bax loste dit meteen op
VerzendingVolgende dag netjes ontvangen
KlantenserviceDirecte hulp om bestelling aan te passen
Algemeenlivraison rapide et service correct la livraison s est effectue dans les temps et aucune autre reproche
AlgemeenZe maken reclame voor kortingen, die op heel weinig producten kunnen gebruikt worden, maar dat is pure muggenzifterij. mijn grootste probleem is dat ik al twee maal iets bestel en het twee maal naar een fout adres wordt opgestuurd. de klantendienst is enorm vriendelijk, maar kan nooit hun fout recht zetten. al de rest ging heel vlot
Verzendingik heb mijn adres altijd juist ingevoerd, en twee maal werd het pakketje naar een fout adres gestuurd. ik heb moeten rondbellen naar bpost, die ook niets konden doen en meerdere malen naar het foute adres gaan om te zeggen dat mijn pakketje bij hun toekomt. dat was ook het enige advies dat bax me kon geven.
'' zou u het erg vinden om zelf eens langs te gaan?"
Enorm vriendelijk, niets op aan te merken, ze doen wat ze kunnen.
AlgemeenVan zodra je bestelling betaald is, heb binnen de 48u je besteeling aan huis geleverd!
VerzendingAltijd super, snelle levering.
KlantenserviceNog nooit problemen gekend