Gebruikers over webshop Campusshop.be
Review toevoegenBestellen ging vlot, er moest wel een account bij hen aangemaakt worden voor de bestelling kon afgerond worden, maar dit was ook zo gebeurd. De bestelling was, zoals beloofd, de volgende morgen geleverd, zeer goed verpakt. Een aanrader gezien ze vaak een stuk goedkoper zijn dan andere webshops.
Goede prijzen en gedetailleerde info op de website om de juiste keuze te maken, gepaard met een snelle levering.
De betaling verliep snel en vlot. Er waren voldoende opties om mee te kunnen betalen en ik heb niet het gevoel gehad niet te weten waar ik mee bezig was.
VerzendingBij de bestelling gaf de site aan dat de levering de volgende week zou zijn, maar uiteindeljk kwam die de volgende dag aan. Dat was verassend leuk, maar vervelend omdat PostNL het pakket bij de buren leverde en het gaat hier wel over een laptop.
KlantenserviceEr zijn genoeg voorzieningen om er zeker van te zijn dat je ten volle kan genieten van een aantal jaar op je laptop te tokkelen. De site is ook volledig gericht op studenten wat het aangenaam maakt om hier doorheen te scrollen.
Vriendelijke klantenservice, product binnen één werkdag geleverd.
Garantievoorwaarden zijn bovendien ook top. Prijs was bovendien de goedkoopste van alle e-stores.
Verpakking degelijk maar niet uitstekend. Gezien het om een laptop ging misschien iets degelijker materiaal gebruiken.
KlantenserviceMedewerker van klantendienst antwoordde snel en nauwkeurig op mijn vragen.
zeer makkelijk om alles te vinden wat je nodig hebt en om nadien te betalen.
Verzendinghet product kwam 2 dagen later aan dan bedoelt.
Klantenserviceenige minpuntje is dat ik steeds nieuwe wachtwoorden krijg toegemaild.
Ik heb een laptop bij hun besteld, samen met hun studenten service pakket en een laptop sleeve die nog eens veel goedkoper was dan bij andere webshops. Dit alles is diezelfde dag nog aan de post overhandigd, waardoor ik het de dag erna zou aankrijgen. Dit is spijtig genoeg niet gebeurd maar dit was gewoon een foutje van postnl zelf, normaal gezien zou het zaterdag aangekomen moeten zijn. Hier kan campusshop dus niets aan doen en normaal zou het ook wel op tijd aankomen.
Ik heb alles aangekregen in één grote doos van hun, zat ook goed ingepakt zodat er zeker geen schade is. Over de producten zelf ben ik ook heel tevreden. Ik heb ze ook nog een aantal vragen gesteld langs hun klantenservice waar ik zeer snel een antwoord op kreeg. Op het moment ben ik zeer tevreden!
Alles is de dag van bestelling overhandigd aan de post, maar door een foutje van hun kreeg ik het toch nog later aan. Hier kan campusshop niets aan doen en normaal zou het dus wel op tijd zijn.
KlantenserviceHeb een aantal vragen gesteld en hier werd altijd zeer snel op geantwoord.
De reden waarom ik bij Campusshop gekocht heb, is omdat het gewoon het goedkoopste was.
Ook krijg je gratis een studenten service en dat is altijd een pluspunt.
Levering was mooi op tijd.
Bedankt!
Zoals vermeld de dag na bestelling geleverd.
Ook krijg je gratis een studenten service en dat is altijd een pluspunt.
Levering was mooi op tijd.
Bedankt!
Zoals vermeld de dag na bestelling geleverd
snelle levering, overzichtelijke site. snel geleverd is altijd een voordeel! Genoeg keuze aanbod. per school andere aanbiedingen.
Verzendingsnelle levereing
Bestelling makkelijk te plaatsen, betaling via overschrijving snel verwerkt. Snelle bezorging per post van volledig conform product.
VerzendingVolledig conforme levering. Niets op aan te merken.
Overzichtelijke site, met de mogelijkheid om nuttige opties te bestellen. Opties waten trouwens veel goedkoper dan elders. Snelle levering.
Vlotte en overzichtelijke site, dit met goeie prijzen (dan toch voor de producten die ik zocht).
VerzendingSnel!
Snelle levering, dit binnen de 1-2 dagen. Goede service en overal ben ik wel tevreden.
Via Tweakers zelf vond ik het product en campusshop.be was een van de goedkoopste webwinkels voor dit product, een voordeel om een student te zijn. De prijs die op de website aangegeven staat is inclusief verzending naar België, in mijn geval vertrok de verzending vanuit Nederland. Betaling ging gemakkelijk en snel. Over een eventuele retourservice kan ik mij nog niet uitspreken, maar ik verwacht met een product dat 3 jaar garantie verschaft niet al te veel problemen te krijgen.
VerzendingBij de verzending zelf was iets fout gelopen met de behandeling door PostNL. Intern was de bestelling blijkbaar niet goed doorgegeven. Eventjes bellen en dat was in orde. Een probleem dat je enerzijds niet echt verwacht maar het zal niet vaak voorkomen, daarvoor ga ik mijn beoordeling niet doen kelderen.
Ik vond het een zeer aangename shopervaring. Ik heb totaal geen problemen gehad. Makkelijk te betalen.
VerzendingHet pakketje werd de dag nadat ik het bestelde al geleverd, perfect op tijd.
KlantenserviceTop!
duidelijke technische informatie van het aangekochte toestel en een heel vlot verloop van betaling via internet
Verzendingop tijd geleverd /goed verpakt/alles in pakket
Algemeen genomen een waardeloze webshop. Ik heb 5 dagen moeten wachten op mijn bestelling, terwijl levering op de volgende dag gegarandeerd wordt. Daar bovenop zaten in de doos nog niet eens alle artikelen die ik besteld had. De klantenservice was in dit alles helemaal niet behulpzaam. Zogezegd zou ik voor deze tekortkomingen 5 euro terugbetaling ontvangen, maar ook daar is nog niets van terecht gekomen.
VerzendingZeer laattijdge levering terwijl er een garantie van levering binnen de 24u op de website te vinden is.
KlantenserviceHelemaal niet behulpzaam. Je krijgt wel iemand aan de lijn, maar deze persoon beweert niets te weten of kunnen doen voor jou...
Zeer gebruiksvriendelijke site, alles stond zeer goed en correct vermeld. Ook makkelijk in omgang, duidelijke prijzen en info.
VerzendingVlotte service, binnen 24 uur in huis. Het product was ook mooi verpakt en werd zorgvuldig geleverd. Kortom niets op aan te merken.
Op de site stond alles duidelijk vermeld. Zeer studentvriendelijke prijzen en goede kwaliteit. De site was ook handig in gebruik en de producten konden vlot besteld worden.
VerzendingEr was een zeer snelle service. De dag nadat ik het besteld had, was hij al in huis. Het product was zorgvuldig verpakt en en werd met veel zorg gebracht.
Op de website stond een duidelijk beschrijving van het product. Bij de aankoop van het product werden er ook optionele producten bij aangeboden de geschikt waren bij het aangekochte product. Er waren heel wat betaalmogelijkheden en de verzending verliep heel snel. Ik ben zeer tevreden over de service.
VerzendingVanaf de betaling ontvangen was, werd het product direct verzonden. De dag na de bevestiging dat het verzonden was, heb ik het product al ontvangen.