Campusshop.be

Gebruikers over webshop Campusshop.be

Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Goede en duidelijke info over de verschillende laptops. FIjn dat je kan vergelijken.
Verschillende betaalopties mogelijk. Ging vlot.

Heel snelle levering. Volgende dag al geleverd!

De bestelling verliep vlot, gemakkelijk, snelle levering zoals voorzien en het product heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De bestelling Vlot, overzichtelijk, gemakkelijk, goede prijs, snelle levering, kwaliteit, tevreden, prijs-kwaliteit, sterk, goed geluid

Eigenlijk de ideale shop voor de student die een degelijke laptop nodig heeft, maar niet over een groot budget beschikt.
Het aanbod voor laptops is gelimiteerd,maar dat maakt het makkelijker om te kiezen. Het zijn overigens allemaal laptops die in het bedrijfsleven worden gebruikt. In een notendop: voordelige prijzen en goede service!

De levering was goed ingepakt en werd de volgende dag al geleverd

Duidelijk site, snelle verzending, goed ingepakt. Vorig jaar ook een pakketje besteld, ging altijd goed.

Per ongeluk de verkeerde laptop besteld (qwerty klavier ipv azerty). Geen problemen gehad met het omruilen. Top service!

Ik kocht onlangs een laptop via campusshop en ik was hier erg tevreden over. De website was duidelijk en de levering was op tijd. Toen ik mijn laptop opstartte ondervond ik even problemen omdat mijn internet niet wou verbinden en toen ik hiervoor belde was de klantenservice ook erg goed. Ik kreeg meteen reactie en daarop een handleiding doorgestuurd om mijn probleem op te lossen. Een echte aanrader dus!

De prijs kwam overeen met de prijs die je op het eerste zicht op de website kon zien. Het betalen zelf ging vlot en gemakkelijk.

Het product is zoals geschreven op de website één dag na bestelling aangekomen.

Ik had naar de klantenservice gebeld voor wat extra info. Na enkele minuten gewacht te hebben kreeg ik de info die ik nodig had.

Campusshop.be heeft een mooie duidelijke site die erg gebruiksvriendelijk is. Geen ontzettend groot assortiment maar wel alles wat je nodig hebt voor een goede prijzen.

Geen problemen gehad met bestellen. Op een woensdag besteld en de volgende dag in huis.

Een keer de klantenservice moeten bellen vanwege een klein probleempje met het bestellen. De klantenservice was behulpzaam en erg vriendelijk.

Gemakkelijk betaling met bankkaart. Goede website met een heel duidelijke doorverwijzing naar de verschillende financiële voorzieningen

Perfecte levering, binnen de vooropgestelde periode

Zeer goede helplijn met bevestiging per mail.
Zeer snelle service en duidelijke uitleg.
Snelle levering en verzorgde verpakking.

Makkelijke site om producten te bestellen met veel keuze, goede producten en zeer snelle leveringen

Ik had eerst enkele problemen om het product te bestellen, het wou maar niet i jet winkelwagentje. Na enkele keren proberen is het dan toch gelukt, na dat probleem was opgelost was het zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.

De levering is super! 1 dag besteld en de volgende dag al in huis! Top!

Het product was zeer gemakkelijk te vinden en er waren een heleboel extra's die je kon aanduiden die wel handig kunnen zijn bij het gebruik van je product. voor de rest ging het heel vlot.

Het product was in één dag geleverd, dus optimaal als je snel iets nodig hebt.

De bestelling was zeer makkelijk te plaatsen en snel geleverd. Maar ik ben nog aan het wachten op 1 ding dat ik had besteld en toen niet in het magazijn beschikbaar was.

De volgende dag zat het al in de bus. Het was er veel sneller dan verwacht.

De betaling liep vlot via pc banking, nadien kreeg ik meteen een bevestigingsmail! Ook kon ik tussen mijn bestellingen kijken of de betaling correct gebeurde!

Op de site stond nu betsellen, volgense dag in huis! Dit klopte! Ook handig dat ik mijn bestelling kon volgen!

De betaling werd via een overschrijving geregeld. Dit verliep enorm vlot en zonder enige fouten. We waren hiermee zeer tevreden.

Er wordt samen met jouw gezocht naar het geschikte product aan de hand van enkele eenvoudige vragen. Het verdere verloop van bestellen is eveneens eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je product zal arriveren.

Het product wordt thuis geleverd binnen een korte termijn. Het is handig dat men online de vooruitgang van de levering kan volgen.

Zeer snelle levering en toen mijn internet niet werkte en ik hen oopbelde waren ze erg vlot bereikbaar en hebben ze direct een handleiding doorgestuurd

In enkele klikken is de bestelling geplaatst en betaald. Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijke site !

Levering gebeurd binnen het vermelde tijdsbestek. Goed verpakt.

Bestelproces is gebruiksvriendelijke en zeer eenvoudig. Voldoende info over de producten. Zinvolle suggesties voor "randbenodigdheden". Overzichtelijk bestelproces. Betaling verliep vlot.

Sneller geleverd dan aangekondigd. Product is goed verpakt en in prima staat afgeleverd. Tracking module van PostNL is echter onbetrouwbaar; Er wordt een leveringsdatum vermeld, en dan staan ze plots toch een dag vroeger aan je deur.

Scorekaart voor Campusshop.be