Gebruikers over webshop Campusshop.be
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoed en vriendelijk geholpen. Zeer lange wachttijd aan de telefoon, ook al had ik klokslag op het openingsuren gebeld.
AlgemeenNa één maand was mijn aangekochte laptop al stuk. Retourneerproces was o.k. maar sindsdien blijft het stil bij campusshop.be. Normaal gezien moest ik vandaag de herstelde laptop of een vervangtoestel ontvangen (owv 'snelle studentenservice') maar het blijft stil. Beschamende 20ste-eeuwse manier van klantenbehandeling.
KlantenserviceNa één maand was mijn aangekochte laptop al stuk. Retourneerproces was o.k. maar sindsdien blijft het stil bij campusshop.be. Normaal gezien moest ik vandaag de herstelde laptop of een vervangtoestel ontvangen (owv 'snelle studentenservice') maar het blijft stil. Beschamende 20ste-eeuwse manier van klantenbehandeling.
AlgemeenHet was heel makkelijk om een bestelling te kiezen. De site is heel overzichtelijk waardoor ik alles makkelijk kon terugvinden.
KlantenserviceIk vind het heel jammer dat mijn bestelling vertraging heeft. Campusshop heeft onze mail eindelijk behandeld, ze waren heel vriendelijk en boden ons een gratis TP-LINK Archer T1U aan. We wachten nu nog op onze bestelling hopelijk komt het snel bij ons maar we vonden het heel erg vriendelijk dat ze ons dit hebben aangeboden. Dankjewel!
AlgemeenIk ben zeer blij dat ik deze site heb gevonden! Het is zeer duidelijk. Ik heb de prijzen vergeleken met andere en deze was inderdaad de goedkoopste.
VerzendingDe levering gebeurde zeer snel. Ik kon niet geloven dat het echt zo was.
KlantenserviceIk had per ongeluk een qwerty ipv een azerty besteld. Daarvoor heb ik eens gebeld en ze maakte er helemaal geen probleem van!
AlgemeenWou eerst een laptop kopen bij jullie op mijn vaders naam maar de site nam zijn creditcard niet aan, toen probeerde ik mijn bankkaart en dat werkte ook niet.. Uiteindelijk heb ik de laptop dan op bol.com besteld (30 euro goedkoper zelfs!!) waar mijn vaders creditcard WEL geaccepteerd werd. Ik dacht dat je door laptops op deze site te bestellen als student een dikke korting kreeg maar op bol.com waren ze goedkoper?? Goed dat jullie site een foutje had want anders had ik veel te veel betaald.. Hoe dan ook, de boekentassen hier waren wel veel goedkoper dan op bol.com, dus als ik ooit nog een tas nodig heb kom ik het zeker op deze site kopen!
AlgemeenDe bestelling bij Campusshop zijn heel goed te vinden en zijn eerlijk geprijsd. Alles is zeer makkelijk en duidelijk om te bestellen.
AlgemeenAlles is goed overlopen, de telefonische hulp voor problemen is zeker hulpvol. Campus shop helpt direct. Ook de bestellingen worden snel geleverd.
VerzendingAlles was zeer snel en zonder schade geleverd.
De transactie ging vlot, eenvoudig, en zonder probleem. Ook de klaantenservice was duidelijk, vriendelijk en makkelijk bereikbaar.
Lang wachten maar zeer klantvriendelijk. Wachttoontje dat je hoort wanneer ze je doorschakelen lijkt op signaal van verbinding verbroken
zeer eenvoudig om bestelling te plaatsen
snelle levering, ongeveer na 12u
eenvoudig in gebruik
voldoet aan de verwachtingen
In de webshop is alles te vinden aan een zeer competitieve prijs. Alles zeer duidelijk alhoewel soms de info niet echt klopt
Over het algemeen ben ik helemaal niet tevreden van CampusShop. Ik zou het aan niemand aanraden en de enige reden waarom ik er zelf heb gekocht is omdat ze wel heel goede deals bieden die mij geld uitsparen.
Ik vind de site niet zo goed. Bepaalde producten geraak je slechts aan via bepaalde links en niet via andere. Ik zag pas dat exact dezelfde laptop verkocht werd met qwerty toetsenbord (en wél nog in stock was) toen iemand van de klantenservice mij de link doorstuurde. Dan had ik een muis van Rapoo gevonden op de site en kon ik die toch niet selecteren in de fase tussen het kiezen van je laptop en het betalen.
Het proces over het algemeen verliep redelijk vlot. 's Avonds besteld, de volgende dag geleverd. Ik zou liefst nog een optie zien om je laptop niet te laten leveren bij je thuis, maar bijvoorbeeld op het postkantoor in je buurt, zodat je niet heel de dag thuis moet blijven wachten maar hem kan gaan ophalen wanneer je zelf wilt.
Ik heb een laptop besteld en hij was defect. Ik heb hem correct geretourneerd en dan duurde het wel lang tegen dat ik mijn geld terug gestort kreeg. Campusshop was er blijkbaar vanuit gegaan dat ik een vervangproduct wou, terwijl ik meermaals duidelijk gezegd had dat ik hem gewoon wou retourneren.
KlantenserviceSlecht. Ik heb heel veel mails moeten sturen. Ik kreeg vaak een mail terug met antwoord op vragen die ik niet gesteld had, en andere keren kreeg ik gewoon geen antwoord. Dan stuurde ik een kwade mail, waarna ik dezelfde dag plots toch nog een antwoord kreeg. Als ik dan daarop antwoordde, kreeg ik terug geen reactive meer. Dan heb ik gebeld naar de klantenservice, waar de support ook heel moeizaam verliep. Daarna weer gemaild, weer geen antwoord. Heel dit verhaal heeft meer dan een maand geduurd en het is pas in de laatste halve week dat ik mensen aan de lijn leek te krijgen die competent waren en mij konden helpen. De laatste dagen hebben veel goed gemaakt maar over het algemeen vond ik de klantenservice heel slecht.
Het hele proces ging zoals gewenst, er deed zich niets moeilijks voor. Momenteel ben ik tevreden.
Verzendingwas op tijd!
Klantenserviceniets op aan te merken
Ik had een laptop gekocht bij campusshop.be. Ik vond deze kwalitatief goed, de prijs was in verhouding met de kwaliteit ook in orde.
Het bestellen is heel snel en vlot gegaan. Het was ook aangenaam. Het is ook fijn om te zien wat andere mensen nog kochten bij hun aankoop van de laptop.
Makkelijk gebruik, goede service. Laptop kwam wel kapot aan, maar klantenservice heeft meteen uitgelegd hoe ik hem gratis kon laten repareren.
VerzendingSnelle levering, dag erna al aangekomen.
KlantenserviceVriendelijke, duidelijke mensen.
Goeie service, de laptop die ik wou was niet beschikbaar. Ik heb dan mijn geld teruggekregen.
probleemloos afgehandeld, betaling verliep vlot (online via bancontact) en er werden ook geen verzendingskosten aangerekend
Verzendinggoed op tijd, handtekening vereist bij levering, pakket was goed ingepakt en de lader was inbegrepen
KlantenserviceLaptop had een defect maar de klantenservice heeft me goed proberen te helpen, wordt teruggestuurd via UPS
Goede website, scherpe prijzen en snelle levering.
Website was makkelijk te navigeren en betaling verliep feilloos.
Ik heb mijn laptop vrijdagavond avond gekocht en zaterdag namiddag had ik hem al. De betaling was perfect gelopen. Campusshop is vertrouwbaar en zeker aan te raden