Solar Power Supply

Gebruikers over webshop Solar Power Supply

Slechte aftersale en service. Heb een Bluetti charger 1 gekicht. Snelle levering. Geplaatst in de camper om mijn powerstation snel te kunnen laden. Volgens voorschrift aangesloten en hij werkt niet goed. Zegt men doodleuk ga maar naar een installateur. Hebben geen verstand van zaken. Heb fotos van de accu aansluiting meegestuurd. Doen moeilijk en zeggen doodleuk dat je liegt. Slecht bedrijf.

Verzending netjes op tijd. Was keurig verpakt. Kwam netjes op tijd aan.

Zeer slecht zoals eerder verwoord. De klantenservice laat echt te wensen over.

Twee keer een bestelling geplaatst. Uitdrukkelijk met de klantenservice gebeld of het product op voorraad was en wanneer het word geleverd. Men komt hun beloftes niet na. De volgende dag geleverd is echt een fantasie verhaal bij deze webshop. Op mijn eerste bestelling heb 14 dagen moeten wachten. Mijn 2 bestelling om 1645 besteld. Volgende dag staat de bestelling als aangemeld bij DPD. Met SPS gebeld en er volgen een heleboel excuses. Vandaag weer een dag later staat het pakket onderweg, dan moet het nog naar deport en daarna uitgeleverd. Als je niet dagen in onzekerheid wil zijn wanneer je bestelling in ontvangst kunt nemen moet je Solarpowersupply.nl echt mijden. 24 uurs levering is meer 24 dagen levering.

Veel beloftes maar daar blijft het bij. Soms hang je een 15 min aan de telefoon voordat je, volgens mij de enige, medewerker aan de telefoon krijgt.

Scorekaart voor Solar Power Supply