Gebruikers over webshop NazTel.nl
Review toevoegenduidelijk site met thuiswinkel waarborg. Wat toch vertrouwen geeft. Blijft toch altijd spannend als je online besteld. En een goede lage prijs
VerzendingSnelle levering met handige track en trace
Op 17-nov bij NazTel een iPhone 6s 64 GB besteld. Van alle winkels in de pricewatch hanteerde NazTel de scherpste prijs. Betaling verliep vlekkeloos en de bestelling werd volgens afspraak geleverd. Het is een originele iPhone in Nederlandse verpakking en inclusief Nederlandstalige handleiding.
Tot dusver de levering niks op aan te merken.
Aldus heb ik nog wel enige vragen die ik graag beantwoord heb
Besteling prima verlopen.
Kreeg alleen tot mijn verbazing wel een Telefoon uit Frankrijk wat ik niet helemaal begrijp wens daar graag meer uitleg over. Heb mob nog niet geopend want vraag is is het een originele telefoon van samsung?
Hoop vragen dus. Graag reactie
Heb met de Black Friday deals een Galaxy S6 White 32GB besteld en kreeg hem een dag later in huis (vandaag). Prijs was ook nog eens super. En de site was overzichtelijk.
VerzendingNiet te grote, stevige doos omwikkeld met verzegelingstape. De telefoonverpakking zat enigsinds los in de doos met slechts 2 luchtzakjes. Kon wat meer vulmateriaal in voor een artikel van 450 euro. Onbeschadigd aangekomen binnen 24 uur.
KlantenserviceMailcontact was helder. Kreeg direct een mailtje dat mijn order was aangekomen en wat de komende stappen zouden inhouden (factuur ontvangen, verzendbevestiging ontvangen). Het enige merkwaardige was dat ik bij de mail met verzendbevestiging een vermelding kreeg van Outlook dat de afzender negatief vermeld stond onder fraudedetectiecontroles. Dit deed niks af aan een prima afgehandelde aankoop.
Super winkel, snelle levering, fijne website (overzichtelijk) gewoon een super fijne winkel en een goede website
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer overzichtelijke site. Een echte aanrader, zal deze aanbieder zeker verder aan bevelen
In alle opzichten goed, verzorgd en snelle levering.
Dus in een woord Geweldig!
NazTel online shop is een echte aanrader!
Snelle levering, goed en verzorgd verpakt.
Alles is zeer vlot en goed verlopen.
Bestelling soepel kunnen doen. Afhandeling uitstekend. Snelle levering. Handig track and Trace.zeer tevreden over deze club!
De telefoon was netjes verpakt en met de track en trace van postNL te volgen. Als uitbreiding zou ik de uitgebreide bezorgmogelijkheden toevoegen bij het afrekenen (zelf bepalen wanneer iets wordt bezorgd) toevoegen.
Ondanks lage prijs geen problemen met anderstalige telefoon of documentatie. Overzichtelijke site met helder taalgebruik en soepele navigatie.
VerzendingVlot en probleemloos.
Geen rare zaken, liep er vlot door heen van begin tot einde van het proces.
VerzendingHad niet vernomen in welke tijd het product geleverd zou worden.
KlantenserviceEr werd goed geantwoord op mijn vragen.
Duidelijke site met makkelijke navigatie. Bestellen was ook een fluitje van een cent. Betalen via de veilige kanalen en een super afhandeling.
Ruimschoots de goedkoopste voor de nieuwste iPhone, dus dan is de keuze heel snel gemaakt.
VerzendingEen dag langzamer dan beloofd, maar dat mag de pret niet drukken.
KlantenserviceVooraf aan de bestelling een vraag gesteld, en snel en bevredigend antwoord gekregen.
De site is duidelijk, net zoals het betalen en de levering. Niks op aan te merken!
Alles goed en normaal verlopen volgens planning. Ik ben zeer tevreden! Ik kan Naztel aanraden.
VerzendingHad het inderdaad meteen de volgende dag in huis!
KlantenserviceNiet echt mee te maken gehad... gelukkig
NazTel bood voor het toestel wat ik zocht de scherpste prijs. De website is eenvoudig te navigeren en heeft een duidelijk en zakelijk ontwerp.  Bestelproces en afhandeling zijn zoals je die mag verwachten van een goede webshop en is niets op aan te merken.
Inmiddels meerdere mensen de site aangeraden en als de prijzen zo concurrerend blijven, wordt de volgende bestelling opnieuw bij deze winkel geplaatst.
Snelle verwerking met relevante update emails. Bezorging de volgende dag, keurig.
Site ziet er erg budget uit en je kan niet inloggen om bestellingen te checken wat me er bijna van weerhield om te bestellen (dacht opgelicht te worden). Betalen ging prima. Kreeg helaas wel een spaanse telefoon zonder dat dit vermeld was! (geen instructies in het nederlands of engels)
VerzendingOp de site stond voor 1500u besteld, dezelfde dag verzonden. Nou, mooi niet dus. De dag daarna pas verzonden waardoor ik een weekend moest wachten.
Beste Daegranos,
Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in de afhandeling van je bestelling.
Zou je het ordernummer van je bestelling aan ons door kunnen geven zodat we uitzoeken waar het mis is gegaan? Dit kan per email naar klantenservice@naztel.nl.
Klantenservice NazTel.nl
Super snelle levering. De avond daarvoor iets voor 18:00 een telefoon besteld, de volgende middag rond 14:00 uur in huis. Als vorige reviews ook netjes op de hoogte gehouden betreft de levering via e-mail. Facturen, track&trace, alles dik in orde.
Prima organisatie. 9 november besteld 10 november geleverd. Werd de gehele tijd geïnformeerd betreffende status van mijn bestelling.
Duidelijke site, heldere bestelprocedure en op een veilige manier betalen. Ook nog te volgen via track and trace code.
VerzendingOp site stond 'levering binnen 2 dagen', product werd echter de volgende dag al geleverd.