NazTel.nl

Gebruikers over webshop NazTel.nl

Ik was eerste een beetje sceptisch, maar putte vertrouwen uit het feit dat NazTel.nl op de site van Tweakers stond. Mijn vertrouwen is niet geschaad, integendeel, scherpe prijs, prima (tijdige) levering en goed bereikbaar voor aanvullende informatie. Wat goed is, is goed!

Men was bereikbaar voor telefonische informatie, de gemaakte afspraken kwam men na. Verpakking en levering waren prima in orde.

Alles is op de site erg duidelijk en ook erg snel gedaan. Het enige wat tegenviel was de slechte communicatie. Ze sturen een bevestigingsmail met de melding dat er ook nog een email van PostNL komt als het product verstuurd word. Deze email heb ik nooit ontvangen en vanwege de hele lage prijs was ik bang dat ik opgelicht was. Ik had mijn Samsung Galaxy S5 op dinsdag avond besteld om 17:59:30 dus ik had niet verwacht dat die woensdag zou komen maar toen ik ook geen reactie kreeg van postnl was ik toch een beetje bang dat het pakketje niet zou komen, maar donderdagmiddag lag het netjes intact op de deurmat. Bij wijze van spreke dan want een man van PostNL bracht het langs. Behalve de slechte communicatie over de bezorging verder helemaal geen problemen gehad.

Slechte communicatie over wanneer het geleverd wordt

Ik had doordat ik dus niks meer had gehoord donderdag ochtend een contactformulier ingevuld op de site maar donderdagmiddag werd de mobiel al bezorgd. Ik heb in die 4 uur daartussen niks meer gehoord van de klantenservice.

Beste abelw,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in de afhandeling van je bestelling.

Zou je het ordernummer van je bestelling aan ons door kunnen geven zodat we uitzoeken waar het mis is gegaan? Dit kan per email naar klantenservice@naztel.nl.

Klantenservice NazTel.nl

De nieuwe Galaxy S6 edge+ besteld via Naztel. Op site stond levering binnen 1-2 dagen en dat werd 1 week. Mede, werd mij verteld, door de leverancier die te laat was. Verder prima contact gehad.

De site is duidelijk en wat een en ander kost ook. De verzending duurde ruim twee dagen en hoewel dat op de site vermeld staat is dat tegenwoordig "traag"

De verzending duurde ruim twee dagen en dat is tegenwoordig "traag". Overigens ging het verder goed en was een en ander deugdelijk verpakt.

Maandagavond besteld helaas door drukte pas donderdagmiddag ontvangen. Prima verpakt en afgeleverd. Alles in goede orde.

Samsung galaxy S5 mini top telefoon

Kreeg binnen een half uur mail terug hoe het ervoor stond met mijn verzending.

Op deze site een nieuwe iPad Air 2 16Gb besteld. Deze was hier het goedkoopst; 409 euro inclusief gratis bezorging. Uitstekende prijs. Ik had 's morgens gebeld of hij op voorraad was, werd netjes te woord gestaan. En hij was op voorraad dus besteld.

Zie klantenserivce info.

Ik werd rond 17.00 op dezelfde dag als de bestelling gebeld dat hij niet was binnen gekomen en een dag later verstuurd zou worden. ??. Hij was toch op voorraad? Ja; volgens het systeem zou hij binnen komen die dag. Maar dat was niet gebeurd. Zeg dan niet dat hij op voorraad is. Dat was hij dus niet. Afijn. Ik werd netjes gebeld, dat siert het bedrijf, en de volgende dag zou hij verstuurd worden. Volgende dag inderdaad een track en trace link. Maar de zending was niet ontvangen door PostNL. Dat stond de hele dag zo. het pakket is dus die dag niet weggebracht / opgehaald door PostNL. De volgende dag daarop werd hij wel ontvangen en de dag weer daarna werd hij bezorgd. Het heeft dus wel langer geduurd; op woensdag besteld. Op vrijdag pas door postNL ontavngen en op zaterdag afgeleverd.

Makkelijk betelen met IDeal, snelle afhandeling. Hele proces verliep correct. Kortom erg blij met deze webshop

"s maandags besteld. Op de site stond levering binnen 3-5 dagen en werd donderdags bezorgd. Zeer tevreden over deze webshop

Ik heb een witte S6 besteld, bleek niet geleverd te zijn bij NazTel. Op de dag dat ik de telefoon zou krijgen, werd ik hierover gebeld. Na overleg kreeg ik voor dezelfde prijs een zwarte (die normaal iets duurder was). Dag later dan verwacht. Prima.
Screenprotector bleek niet goed te passen. Mocht ik houden en kreeg mijn geld terug. Ook prima.

Dag later dan was aangekondigd. Voor mij geen halszaak, maar wel jammer.

Fijn dat ik gebeld werd dat de bestelde telefoon niet direct geleverd kon worden en dat er direct een oplossing geboden werd. Ook goed dat NazTel niet moeilijk deed over de screenprotector die niet paste: ik kreeg direct mijn geld terug.

Naztel heeft een uitstekende en overzichtelijke website. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en men gebruikt een normaal, dus geen 06 of 0900 nummer voor eventueel telefonisch contact.

De dag nadat ik mijn Samsung Note 4 had besteld werd deze keurig bezorgd door Post NL in een verzegelde doos om diefstal te voorkomen.

Ik was er niet zeker van omdat het voor ons een nieuwe naam was, gelukkig gebeld. Zodra ik mijn naam noemde wist hij waar ik voor belde. Erg beleefd en heel geduldig alles uitleggen. Ik ga zeker gebruik maken van dit bedrijf als met meer van zulke mooie aanbiedingen komen. Jammer dat ze de Iphone 5 niet verkochten, anders hadden we die ook bij hun besteld! Helaas is nu het geld op, maar die telefoon zou ik graag voor mijzelf willen winnen.... Groetjes Yvonne

Netjes op het postkantoor geleverd. Helaas heeft het een dag extra gekost omdat je de eerste levering niet kunt beïnvloeden.

Zie eerste stukje.

Een Samsung note 4 besteld. Deze was maar liefst 80 euro goedkoper dan in een grote webshop. Na enkele reviews te lezen vetrouwen gekregen in NazTel. En mij aan een voorlopig onbekende webshop voor mij gewaagd. Super bevallen .

Ik kon enkel betalen via overschrijving. Vanuit België. Ik heb op zaterdag betaald. En op woesdag had ik mijn telefoon. Super. Wetende dat de bank soms 3 werkdagen het geld vast houd had ik dit niet verwacht.

Om zeker te zijn dat de note r voorradig was heb ik even bevestiging gevraagd via telefoon. Ik kreeg onmiddellijk antwoord en een bevestiging. Mijn vertrouwen groeide. Ik ben zeer TEVREDEN van deze webshop.Ik zal hier zeker nog kopen. BE DANKT.

Naztel bleek de goedkoopste leverancier voor een nieuwe Samsung S5 met tempered glass protector. Leuk dat de verzending ook gratis was.
Helaas op zondag besteld dus "pas" dinsdag in huis.
Via mail netjes op de hoogte gehouden van het hele proces.
Niets dan lof.

Netjes, stevig verpakt en gratis verzonden.

Snelle verzending, netjes via mail op hoogte gehouden, zoals het hoort.

Zeer overzichtelijke website, bestellen was simpel en de goedkoopste. Wat wil je nog meer. Was er binnen 2 werkdagen.

Ik vond bij Naztel.nl de samsung galaxy note 4 als goedkoopste aanbieder.
Had mijn telefoon binnen 2 dagen binnen ben zeer te spreken over Naztel.nl

binnen 2 dagen in huis super !!

Ik was op zoek naar een samsung galaxy s5. Vond deze bij NazTel.nl tegen de allerlaagste prijs. De site is erg overzichtelijk en na eerste te hebben gebeld deze besteld.

Levering snel en correct. Binnen 24 uur geleverd.

Voor ik de bestelling plaatste, heb ik eerst gebeld. Dit omdat er nog geen enkele review was. Ik werd correct en vriendelijk te woord gestaan en dat gaf vertrouwen. Ik ben tevreden.

Het is 100% betrouwbaar. NazTel geeft duidelijk de prijs aan en verstuurt zo snel mogelijk. Voordelig én snel, alleen bij NazTel!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering (volgende dag in huis) Ik kan het zeker aanraden!

Volgende dag in huis

aantrekkelijke prijs, correcte afhandeling, bezorging volgende dag,zeer tevreden!. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan derden!

volgende dag bezorgd en op het juiste tijdstip

Ik had eerst wat aarzelingen. Naztel was wel goedkoop maar nieuw. De info mail met tracker werkte perfect. Als dit zo blijft dan is Naztel een aanwinst !

. Heb een Samsung S6 besteld met wat extraatjes. S'middags Besteld de volgende dag compleet en keurig in huis

Telefonisch contact was ook vlot en duidelijk.

Kabel voor de iPad besteld. NazTel was de goedkoopste. Snelle levering een een nette website.

Goed verpakt, snelle levering.

Scorekaart voor NazTel.nl