NazTel.nl

Gebruikers over webshop NazTel.nl

Heel netjes verstuurd en veilig verpakt.
En ook nog keurig op tijd.
Beter kan niet volgens mij.

Precies de dag er na geleverd en ontzettend keurig en veilig verpakt.

Heb nog contact gehad met de klantenservice omdat ik 2 pakjes apart besteld had en dat die gewoon samen verstuurd mochten worden.
En ik had 2 bevestigingsmailtjes gekregen die voor mij onleesbaar waren.
Degene heeft 2 nieuwe leesbare bevestigingen verstuurd en de pakjes kwamen in 1 pakje netjes samen aan.
Deze bestelling was het glasplaatje om de telefoon te beveiligen.
Perfect dus !!!!

Geweldig geholpen door de medewerkers van NazTel. Ik heb er een goede ervaring aan over gehouden!

Het verkeerde product werd geleverd, na contact met NazTel is het zeer goed opgelost. Foutje is menselijk, dus dat reken ik ze niet aan.

Duidelijke communicatie en komen afspraken na

Bestel- en leverproces is goed op orde, alleen erg jammer dat ze niet mee blijken doen met de Cashback actie van Samsung, terwijl er bij de telefoon wel grote letters "Actie" vermeld stond.

Ik ben zeer tevreden met het toestel. Complete afhandeling was erg goed. Op 01-10-2015 een bestelling geplaatst om ongeveer 17:15. De toestel heb ik netjes de volgende dag ontvangen zoals aangegeven.

Ik had deze site via kieskeurig.nl gezien alleen daar stond een andere prijs dan op de site. Hier over gebeld en goed ingelicht. Toen bestelling makkelijk via ideal betaald.

Hij was de volgende dat al binnen!:)

Zoals ik al benoemde gebeld en uitstekend geholpen.

Het proces ging prima in zijn werk en de invulinstructie verliep ook soepel en is duidelijk i

Aan alle voorwaarden voldaan voor bestelling van een Samsung Gal S5 mini maar het vervolg blijft uit. Geen track en tracemail. Lees een zelfde review met hetzelfde probleem. Klachtmail gestuurd aan klantenservice

Beste Joljan,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in de afhandeling van je bestelling.

Afgelopen vrijdag hadden we leveringsprobleem met de Samsung Galaxy S5 Mini. Inmiddels is dat opgelost en je bestelling wordt dan ook morgen geleverd.

Excuses voor het ongemak.

Klantenservice NazTel.nl

Bestellen ging gemakkelijk, nette site. Voor hen gekozen omdat de prijs goed was en ze binnen 24u konden leveren incl. op zaterdag. Vrijdagmiddag besteld ("op voorraad") dus het weekend lekker installeren. Dacht ik.

Zaterdagmiddag nog niets gehoord over de verzending, dus maar gebeld. "Nee, klopt, ik zie uw bestelling, maar hij was gister niet op voorraad. Misschien verkocht in de winkel en dan wordt de website niet geüpdate."

Hoezo?! Hoeveel mensen kopen een Samsung Galaxy S5 Mini op een dag? En hoeveel heb je dan op voorraad? Eén...???

Begin volgende week wordt het nu geleverd. Jammer, want de reden dat ik nu juist voor NazTel had gekozen, blijkt nu waardeloos. Ik kende ze niet en gaf ze het voordeel van de twijvel, maar helaas.

Bellen: kwartier wachten ("3 wachtenden voor u"), dan eerstvolgende wachtende ("de volgende lijn is speciaal voor u gereserveerd!") en dan weer teruggezet worden ("er zijn 4 wachtenden voor u"). Na weer een kwartier druk ik op de verkeerde knop en hang op... Zucht, ik kan mezelf wel....

Opnieuw bellen en na een kwartier aardige vent aan de telefoon met bovenstaand verhaal. Biedt als goedmaker nog wel een screen protector aan, maar die hoef ik niet. Excuses en nog een fijn weekend. Ja, die heb je wel een beetje verknald...

Beste Mikelk,

Bedankt voor je beoordeling.

Zou je het ordernummer van je bestelling aan ons door kunnen geven zodat we uitzoeken waar het mis is gegaan? Dit kan per email naar klantenservice@naztel.nl.

Klantenservice NazTel.nl

Door een scherpe aanbieding heb ik de bestelling geplaatst.Door de scherpe aanbieding, was ik eerst aan het twijfelen omdat de winkel niet bekend was. Door verschillende reviews de gok gewaagd en erg tevreden. Top!
Ik raad de winkel iedereen aan. Contact verliep soepel en goed en had zoals beloofd mijn bestelling snel binnen. Erg prettig dat de bestelling in een blanco doos wordt verstuurd. Zo weet de bezorger niet waar het vandaan komt. Tevens zat er een verzegeling omheen. Zo kon je zien dat er niemand in de doos was geweest. Erg goed verzorgd en duidelijk. Track en race code werd direct gemaild toen het pakket opgehaald was! Hier bestel ik vaker iets!

Wegens een scherpe aanbieding een bestelling geplaatst. Prima verzonden! Het was verpakt in een blanco doos, zodat de bezorger niet kan zien waar het vandaan komt! Goed verpakt met luchtzakjes, zodat de telefoon niet kapot ging. Alles is prima in orde ontvangen en de telefoon doet het direct. Erg prettig verstuurd.

Bestelling op zondag geplaatst en er stond levering in 2 dagen. Maandag kreeg ik al bericht dat het verzonden was en dinsdag stonden ze aan de deur. Helaas pakketje gemist en vandaag gekregen. Goede informatie voorziening, waarbij je direct de track en trace code ontvangt!

Een paar dagen geleden een gouden Iphone 6 besteld bij deze webshop. Helemaal tevreden! Betalen was makkelijk en de volgende dag was het al binnen.

Het was de volgende dag al binnen, zoals beloofd!

alles ging prima, telefoon goed verpakt, goed ontvangen. alleen het binnen 2 dagen leveren werd niet gehaald. maar voor de rest prima

ik wilde een note 4 bestellen en hier was hij het scherpst geprijst, hoewel het een voor mij onbekende webshop betrof heb ik na het lezen van reviews de telefoon toch hier besteld, na betaling werd de pagina niet ververst dat de betaling was gelukt, gebeld met de klantenservice, de bestelling bleek gewoon binnen gekomen te zijn, ik kreeg meteen extra informatie dat alleen de witte op voorraad was en de bestelde zwarte een levertijd van enkele dagen had. toch de zwarte gekozen. gelukig kreeg ik al na 3 dagen een mail dat de telefoon verzonden was incl track&trace code, het pakketje werd keurig de volgende dag geleverd, (goed verpakt in blanco doos met extra beschermingsmateriaal)
al met al een keurig net orderverloop. top webshop !!

Wat ik even slikken vond was dat hij een dag later voor 15 euro goedkoper op de site stond. De prijzen wisselen per dag. Al met al een mooie telefoon voor een nog steeds hele scherpe prijs.

Wat ik even slikken vond was dat hij een dag later voor 15 euro goedkoper op de site stond. De prijs hangt af van de partij die ze kopen. Al met al een mooie telefoon voor een nog steeds hele scherpe prijs.

Prima webshop voor de twijfelaars!! Heb mijn Galaxy S6 daar besteld. Laagste prijs van Nederland en snelle goede service. Enige punt is dat mijn huisnummer heeft een toevoeging wat Naztel vergeten was op de bon te schrijven. Hierdoor wel 2 dagen later ontvangen helaas. Werd bij de buren aangeboden wat ik niet heel fijn vindt met zulke apparaten. Verder topwinkel en een goede service!

Zie hierboven.

Bij NazTel de Galaxy Note 4 besteld met een zeer positieve uitkomst. Zeer duidelijk en concreet telefonisch contact gehad met betrekking tot de levering van de witte versie, uiteindelijk was het artikel zelfs eerder binnen dan verwacht. Prima verzonden met verzekerde levering in een blanco doos tegen diefstal.

Al met al een prima webshop naar mijn ervaring, waar de geringe omvang van het bedrijf zeker een positieve invloed heeft op de communicatie en service met klanten.

Tijdig en goed verpakt geleverd, inclusief trackcode.

Duidelijk telefonisch contact, waarbij zelfs aangeboden werd om in Sittard de telefoon op te halen (voor mensen in de buurt handig).

Gezocht, gevonden, besteld, betaald en ontvangen. Wat wil je nog meer? Bla, bla ,bla. Moet 15 woorden volmaken.

---

Niet nodig gehad. Alles is goed gelopen en dat is met het huidige internet nog al eens de vraag. Ook bij sommige mensen is het blijkbaar nooit voldoende en is er totaal geen geduld. Als je een site cq leverancier niet vertrouwd zoek dan verder of kom uit je luie stoel en ga naar de winkel.

Vandaag besteld, overmorgen ontvangen. Helaas het kon niet gister,ondanks de moderne tijd.

Een zilveren Ipad air 2 besteld omdat de prijs hier het laagste was. Volgens de site op voorraad, maar wel met levertijd 2-5 dagen. (Waarschijnlijk niet bij hun op voorraad, maar bij hun toeleverancier?)
Geen bevestiging ontvangen, dus de volgende ochtend een Whatsapp bericht gestuurd. (Wel betaald, maar geen orderbevestiging voelt niet goed.) Later op de ochtend netjes appje teruggehad dat de bestelling wel was doorgekomen, misschien iets misgegaan bij de verzending van de orderbevestiging. Wel daarna gelijk per mail de factuur ontvangen.

Binnen de beloofde levertijd van 5 dagen het pakket ontvangen (met TNT track en trace). Na opening bleek er een grijze Ipad in het pakket te zitten ipv de bestelde en op de pakbon vermelde zilveren.
Savonds een appje gestuurd dat het verkeerde product geleverd was. Volgende middag nog geen reactie ontvangen, dus even gebeld. Excuus en kon het terugsturen, maar het product was op, dus de keuze tussen ruim een week wachten op een nieuwe zending of geld terug. Maar ja ik wil graag een Ipad, maar het is niet de bestelde kleur. De klantenservice bood anders een screenprotector aan als compensatie als ik deze Ipad wilde behouden. Ik heb de ipad behouden, en een reserve kabeltje gevraagd en ontvangen.

Onjuist product geleverd (kan gebeuren), maar de klacht is wel naar tevredenheid opgelost.
Positief dat je ze kan benaderen per Whatsapp, (zie je ook wannner het bericht gelezen is).
Reactietijd op een appje kan sneller (avonds verstuurd, volgende dag middag nog geen reactie)

goede en snelle levering. bedrijf doet wattie beloofd. Goede duidelijke website. Geen contact gehad met de winkel dus daar geen ervaring mee en kan ook geen oordeel overgeven.

prima levering, binnen 24 uur.

Per ongeluk 2 keer betaling overgemaakt via ideal(probleem met melding cookies). De helft is netjes teruggestort.

De bestelde telefoon was in de gevraagde kleur niet op voorraad, ik ben naar de winkel gegaan omdat ik er niet ver vanaf woon en heb een zelfde telefoon met andere kleur uitgekozen, zodoende had ik hem toch op tijd.

Op zondag een Galaxy note 4 besteld. Ze waren de goedkoopste van alle webwinkels, vandaar .
Levering de eerste werkdag na maandag maar dat liep even anders.
Dinsdag vol verwachting zitten wachten maar eind middag nog geen telefoon dus maar even gebeld (gewoon nummer dus geen extra kosten ++.)
Direct iemand aan de lijn.(+++)
Het bleek dat door de scherpe aanbieding alles was uitverkocht maar die dag kwamen er nieuwe dus op woensdag kon ik mijn telefoon verwachten (kon ik me voorstellen want de aanbieding was echt scherp)
En zo ging het ook (+++), woensdagmorgen kon ik aan de slag, perfect.
Wat mij betreft een prima web shop, ik zou er zo weer kopen.
Dus gewoon 5 sterren deze shop

Goede side, snelle levering,. Prima afhandeling.
Informatie over de aflevering en hoe verder te handelen was duidelijk en plezierig.

Prima apparaat, volgens specs.

Scorekaart voor NazTel.nl