Gebruikers over webshop Fastcardtech
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb meerdere malen besteld bij fastcardtech, zolang er niks mankeert aan het toestel dat je bestelt loopt alles prima. Maar koop je een toestel die het daarna niet meer doet staat jou een lange lijdensweg tegemoet.
KlantenserviceHeb meerdere malen besteld bij fastcardtech, zolang er niks mankeert aan het toestel dat je besteld loopt alles prima. Maar koop je een toestel die het daarna niet meer doet staat jou een lange lijdensweg tegemoet.
Ik heb een Iphone 5s besteld, die het na 1 maand begaf (had nergens meer bereik). Contact opgenomen met klantenservice duurde ongeveer 3 weken voordat iemand contact opnam. Ik mocht de telefoon terug sturen waarna deze gerepareerd zou worden. Het duurde bijna 2 maanden voordat de mobiel gerepareerd werd. Deze werkte 2 weken perfect en daarna deed hij weer hetzelfde.
Mobiel verkocht op marktplaats met schade niet aan te rade SLECHTE service. Klant staat helemaal niet centraal. Webshop niet aan te raden
Ze beloven van alles als gratis verzending ed. Echter als je met de bestelling bezig bent blijkt dat het voor duurdere bestellingen (mobile telefoon in mijn geval) toch verzendkosten moet betalen. Ook worden er aanvullende opties (hoesje, sd-kaart ed) gewoon aangevinkt en moet je die zelf weer uitvinken als je die er niet bij wilt bestellen.
Echter zitten de echte problemen bij de verzending en de klantenservice!
De eerste keer dat ik hier wat kocht (2013) is alles goed aangekomen via DHL.
Nu wordt aangeraden om te doen bij EMS. Dit bedrijf zit niet in Nederland en werkt hier samen met PostNL, dit heeft als gevolg dat je trackingnummer moet worden omgezet. De enige informatie die ik heb is dat het 7,5 maand geleden Shanghai heeft verlaten.
PostNL heeft mijn pakketje nooit ontvangen, hiervoor vaker klantenservice benaderd. Reacties begonnen eerst met we zullen bij EMS informeren, later zeggen ze geld te claimen van hun(nadat ik bewijs van postNL moest sturen om aan te tonen dat zij het niet ontvangen hadden) voordat ze mij terug zullen betalen (ik heb extra betaald voor verzekering voor verlies tijdens transport). Deze berichten gingen gepaard met veel sorry voor het ongemakt en hopelijk heeft u begrip.
Echter heb ik nu na 8 maanden nog steeds geen geld terug of mobiel, ook krijg ik nu geen antwoord meer op mijn mailtjes.
I ordered a Meizu MX4 phone here and they send me one with a faulty screen. They told me to send it back and within 3 days they would send a new one. They confirmed that it arrived and now after 3 months nothing. I mailed/contacted them more than 40 times. I get no reply at all. It looks like they stole my €210. I want to warn other people not to buy here. You will just be ignored. Go to gearbest or banggood instead.
KlantenserviceThey do not respond at all at your emails. Very bad service.