SOS Solutions België

Gebruikers over webshop SOS Solutions België

Veel keuze en goede en zelf samenstelbare bundels.
Een rijke keuze aan betalingsmogelijkheden.
De status van de bestellingen zijn makkelijk te volgen.

Ik heb al een paar bestellingen gedaan, maar nog geen enkele is ter plaatse geleverd. Ofwel op een andere dienst ofwel aan de algemene balie als ik mijn werkadres opgegeven had of een dag te laat omdat "de balie gesloten was", terwijl het op mijn thuisadres was.

Een paar keer heb ik de klantendienst nodig gehad en de ene keer was dat positief, maar er was ook negatieve communicatie.

betalingsmogelijkheden genoeg. ik gebruik liefst paypal, dus ik was tevreden. betaling werd ook via mail bevestigd binnen een mum van tijd, zoals het hoort. maar dan stopt de transactie voor hen blijkbaar...

object was in voorraad, maar ik heb nog niks ontvangen en nu een goede week later is hij ineens niet in voorraad...

via mail gecontacteerd, na een week nog geen antwoord. via whatsapp ook nog niks. als de transactie goed verloopt is er geen probleem, maar van zodra iets misloopt hoor je niks!

Handige site. Had in een mum van tijd een RPI3 en de bijbehorende accesoires uitgezocht.

Ze pakken uit met voor 1600 besteld morgen in huis. Op de site is niet gemakkelijk te vinden of dat ook op zaterdag geldt. (Niet het geval ik bestelde op zaterdag en het werd dinsdag bezorgd). Dit weerhoudt mij er van om uitstekend te geven.

Scorekaart voor SOS Solutions België