Gebruikers over webshop HV Computers
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijk een laptop besteld en snel geleverd. Ik had nog een extra verzoek wat direct werd verzorgd en als service geleverd. Zeer tevreden en in alle communicatie vriendelijk en behulpzaam geholpen.
VerzendingSnel en heel degelijk verpakt.
KlantenserviceBehulpzaam en zeer vriendelijk.
AlgemeenBestelling verliep soepel. Laptop aanpassing makkelijk te realiseren. Werd gebeld door bedrijf omdat ik minder geheugen had geselecteerd omdat ik zelf geheugen ging bij plaatsen. Zij melden om te verifiëren of ik wist dat het om ddr4 geheugen zou gaan zodat ik daar in een vergissing zou maken.
Verzendingtweede hands laptop, dus geen originele verpakking. Maar zeer goed ingepakt in bubbels en in stevige doos.
KlantenserviceEr werd vermeld dat batterij nog 50-70% is. Mocht dit toch niet tot tevredenheid zijn dan kon de laptop nog altijd terug gestuurd worden. Dit geeft in ieder geval vertrouwen in een tweede hands product.
AlgemeenFijn contact, erg behulpzaam en snelle service. Een 'refurbished' Lenovo Thinkpad aangeschaft en die ziet er super uit. Prijs kwaliteit is top! En zelfs zonder meerprijs nieuwe accu's en SSD geplaatst!
VerzendingZoals verwacht. Zelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis.
KlantenserviceSnel contact, behulpzaam en oplossingsgericht.
AlgemeenVoorjaar 2020 bij HV Computers een laptop voor mijn dochter aangeschaft. Destijds alles vlekkeloos verlopen. Recent een issue ontstaan nadat mijn dochter bij het openen of sluiten iets niet goed had gedaan. Geen probleem voor HV. Zojuist onder garantie een omruiling van het scherm gekregen en tevens het interne toetsenbord onder garantie omgeruild. Helemaal top!
KlantenserviceNa enkele mailtjes over en weer was het issue snel duidelijk en kon ik langskomen om het probleem te laten verhelpen terwijl ik wachtte.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en licht de producten duidelijk toe. Fijn dat er ook bij deze 2e hands laptops nog een aantal opties aangeboden wordt.
Zo is vaak een andere ssd/hdd te kiezen. Kan de geheugen config worden aangepast en is de staat van de batterij te selecteren.
Snelle verzending en degelijk verpakt. Dit was de derde laptop die ik bij HV computers bestelde. De staat en kwaliteit van de producten is echt meer dan keurig.
AlgemeenAls jij bij MediaMarkt al denkt daar hoef ik mijn vraag niet meer te stellen moet je sowieso hier zijn. Als jij MediaMarkt nog wat kunt vragen waar jij een voor jouw duidelijk antwoord krijgt, dan moet je zeker dit bedrijf in je aanbesteding meenemen omdat de prijzen inderdaad scherp zijn. Daar komt 1 jaar garantie bij en die vind je ook niet overal. Hier wordt ook naar wens geconfigureerd en zelfs als de webshop het niet heeft maar het wel geleverd kan worden als service dan wordt dit terstond aangemaakt. Dit is zo betrouwbaar, zelfs binnen Tweakers een vijf sterren waard.
VerzendingDeugdelijk verpakt maak ook zeer schoon en netjes en ik kon naast wat gebruikssporen aan de behuizing niks ontdekken. De Windows is ook netjes gemaakt en dit is precies hoe een gebruiker (heb zelf ICT achtergrond gehad) het graag wil hebben. Instappen en wegwezen. Geen eigen configuratie of wat dan ook. Klantenservice reageert op tijd.
KlantenserviceGewoon goed. Even contact leggen, even je wensen kenbaar maken. Je moet van goede huize komen wil je een vraag hebben waar dit bedrijf geen antwoord op heeft. De kennis en kunde is buitengewoon goed. Ik tweak nog wel wat af en dit is mijn eerste gebruikte laptop. Uitermate tevreden. Zeer content met 1 jaar garantie. Mijn vragen zijn beantwoord en ik weet inmiddels ook dat ik gerust nog wat kan vragen. Bij een hardware aanschaf wens ga ik eerst hier vragen en laat mij voorlichten.
Algemeensnel een "nieuwe" laptop nodig eerlijke prijs en laptop was goed schoon en netjes voor geïnstalleerd aanrader voor iedereen die opzoek is naar een 2e hands zakelijke laptop.
VerzendingHeel goed en veilig ingepakt
KlantenserviceVraag per mail werd bijna direct beantwoord
AlgemeenFijne en snelle communicatie. De staat van het product was zeer goed en voldeed aan alle verwachtingen. Top.
VerzendingSnel verzonden en zeer goed verpakt.
AlgemeenVia Vraag & Aanbod terecht gekomen bij de website van HV Computers. Alles duidelijk en overzichtelijk. Leuke laptop gevonden, Informatie klopte.
VerzendingErg goed verpakt. Nette stevige doos, Laptop en lader in meer dan genoeg bubbel folie, niets op aan te merken. Tevens snel verzonden, binnen een dag in huis.
KlantenserviceIk had een vraag over de configuratie. Ik wou de laptop zonder schijf bestellen nu ik zelf nog een SSD had. Ik vroeg me af of Windows dan nog wel meegeleverd wordt. Ik heb een mailtje gestuurd en binnen 10 minuten reactie op mijn vraag. Daarop de laptop besteld. Na dat ik alles geïnstalleerd had bleek de toegestuurde code voor Windows niet te werken. Dit heb ik gemeld, meteen reactie gehad dat er werk van gemaakt wordt en binnen een werkdag een nieuwe Windows code gekregen die wel werkt. Ik ben erg te spreken over de communicatie en de snelle service.
AlgemeenIK ben bij HV Computers terecht gekomen via een advertentie in de V&A; ik zat een beetje rond te kijken tussen de laptops en kwam (terwijl ik niet de intentie had om en nieuwe laptop te kopen) een wel erg leuk model met dito prijs tegen. Bestellen ging gemakkelijk. Zowel van te voren als na de bestelling contact gehad met HV Computers, en dit ging heel goed; hun kennis, service en snelheid is een voorbeeld voor anderen..
VerzendingDe laptop zat goed verpakt; gewrapt in veel bubbelfolie in een kartonnen doos. Wellicht was een doos in doos beter geweest (laptop in folie, dat in verpakking en die in een verzenddoos)
KlantenserviceDe laptopfabrikant heeft er een handje van om een 'druppel' en een 'liter' door elkaar te halen als het aankomt op koelpasta (ik zal de naam van HP niet noemen) Hierdoor ging de ventilator vrij snel vrij hard draaien als de laptop stevig belast werd. Op de vraag of de garantie van HV Computers zou vervallen als ik de koelpasta zou vervangen was het antwoord dat dit geen enkel probleem was.
Dit ben ik niet vaak tegengekomen en verdient pluspunten!
AlgemeenGebruikte Dell laptop gekocht enkele maanden geleden. Helaas bleek na verloop van tijd één van de mousepad knoppen niet meer te werken. Contact gezocht met HV computers. Geen gedoe, geen gezeur, computer toegestuurd en binnen 2 dagen gerepareerd en wel terug. Een geweldige service ook op gebruikte laptops met 1 jaar garantie. Chapeau!
VerzendingGoed verpakt en zonder problemen door PostNL bezorgd.
KlantenserviceZelfs in de (zondag)avond uren worden mailtjes beantwoord. Dat maak je niet vaak meer mee.
AlgemeenDuidelijke website, juiste informatie staat erop. Het zijn degelijke laptops, zien er netjes uit en je kunt extra geheugen laten inbouwen.
VerzendingWas in orde; de laptop was zorgvuldig verpakt. Heel snel en zorgvuldig.
KlantenserviceSnelle reactie, deskundig en steeds uiterst vriendelijk.
AlgemeenGebruikte laptops die nagenoeg als nieuw er uitzien voor een redelijke prijs. Bereikbaarheid van HV computers per mail is prima, zelfs tot in de avonduren.
VerzendingTijdig verstuurd en goed ingepakt via betrouwbare partij PostNL verzonden
KlantenserviceBereikbaarheid per e-mail prima. Soms al binnen 5 minuten en ook in avonduren.
AlgemeenHarmen weet duidelijk waar hij het over heeft. De prijzen zijn laag en hij is flexibel met je je eigen configuratie laten samenstellen, en vervolgens erg snel met het klaarmaken. Daarnaast is ook de service goed en snel.
Een aanrader
Ik heb verhalen gehoord van vrienden over de snelle bezorging van pakketjes. Ik zelf ben heel blij dat ik het product binnen enkele uren (met mijn eigen configuratie) kon ophalen.
KlantenserviceHij laat je alles zelf kiezen, maar geeft goed advies met uitleg over de mogelijkheden. Daarnaast kan je altijd terug komen voor weizigingen en upgrades voor een erg lage prijs.
AlgemeenEenvoudige maar overzichtelijke website. Ik vond direct wat ik zocht. Niets verkeerd op aan te merken. De bestelde T530 kwam in goede orde aan. Apparaatje is perfect in orde. Eigenlijk in betere staat dan ik had verwacht van een refurbished product. Ik kon zelfs geen krassen vinden.
VerzendingNetjes verpakt afgeleverd. Ook netjes op tijd en binnen de levertermijn dat ik verwachtte. Het duurde iets langer omdat ik via overboeking betaalde. Overboeken van BE naar NL duurt wel een paar werkdagen. ( Kan ik ook shopreviews voor banken plaatsen? :-) )
KlantenserviceIk kreeg na het plaatsen van de bestelling uit eigen initiatief een mailtje van de webshop om te vragen of ik een azerty of een qwerty keyboard wenste. (Aangezien ik in België woon). Ik werk zelf met qwerty, maar ik apprecieerde de vraag wel. Dat wil ook zeggen dat ik de shop aan wat vrienden en familie kan aanraden, aangezien zij wel met azerty werken.
AlgemeenZeer betrouwbaar adres:
Harm weet ten eerste waar hij over praat; hij heeft enorm veel verstand van computers. Hij heeft mij goed geadviseerd over de extra opties die ik wilde bij mijn Dell laptop (extra SSD met daarop het OS, extra geheugen, extra grafische kaart, extra zware accu), zodat ik met zekerheid kon zeggen dat het apparaat aan al mijn wensen zou voldoen. Dat doet het nu dus ook!
Daarbij was hij ook nog 'ns zeer snel: binnen 24 uur kon ik mijn apparaat ophalen inclusief alle extra gemonteerde opties. En als ik had gewild, had het ook diezelfde avond nog gekund, oftewel binnen een uur of acht. (afhalen dan uiteraard, maar aangezien ik in Eindhoven woon, was dat geen probleem.)
Ik weet wel waar ik voortaan mijn basisapparatuur haal. Goed, degelijk, betrouwbaar en zéér betaalbaar.
Afgehaald; dit kon vrijwel direct.
Fijne webwinkel waar ik inmiddels mijn tweede laptop bestelde. De eerste was voor zoon en houdt het nog steeds uit. Dus zelf ook maar eens eentje besteld hier. Het bestelproces was vrij simpel. Wat ik persoonlijk er fijn vind is dat je de keuze krijgt om dingen toe te voegen zoals een SSD of extra RAM. Allemaal makkelijk via een drop-down menu.
VerzendingWerd geleverd de dag na verzending, netjes een track en trace gekregen.
KlantenserviceTwee keer de klantenservice gemaild en twee keer heel snel antwoord gekregen. Het eerste betrof een vraag over de SSD en of het mogelijk was om de Windows partitie hierheen te zetten (dat was geen probleem) en het tweede bevatte een vraag over de levertijd, ook deze werd heel snel beantwoord. De aangepaste laptop (met SSD en extra RAM) zag er netjes uit en voldeed geheel aan de specs!
ongeveer 1,5 jaar geleden een laptop gekocht omdat mijn huidige laptop kapot was, De laptop werkt nog steeds heel goed en kan nog steeds zware video edit software runnen(meerdere tegelijk).
ook is de laptop extreem sterk en heeft deze een val van ongeveer 2 meter overleeft terwijl de deur dat niet deed(er viel een trap omlaag toen ik ernet af ging(ik viel op de laptop aangezien deze in mijn niet echt beschermende rugzak zat)).
ook was en is HV Computers nog steeds heel goedkoop.
aardige verkopers(ik ben ook bij de verkopers zelf geweest om de laptop op te halen), snelle reacties op vragen
Ik was ook op zoek naar een krachtige net niet nieuwe laptop.
Het is een refurbished HP Elitebook geworden.
De advertenties in Vraag&Aanbod waren duidelijk en eerlijk. Ook het overzicht op de HVsite is prima.
Veel vragen gesteld via mail, alles snel, duidelijk en eerlijk beantwoord.
Na mijn iDeal betaling werd de laptop direct verstuurd.
Top service!
Na de iDeal betaling kreeg ik direct een nette bevestigingsmail en werd de laptop direct verstuurd.
Netjes verpakt, binnen 24uur in huis.
Alles mails met vragen werd snel en duidelijk beantwoord.
Ik was op zoek naar een vlotte laptop (geen nieuwe). Uiteindelijk viel mijn oog op een zeer nette HP EliteBook 8470p, aangeboden door HV Computers. Ik had toch nog wel wat vragen over de laptop, dus die heb ik via het contactformulier op de site gesteld. Ondanks dat er op de site vermeld stond dat ze gesloten waren ivm vakantie, had ik toch diezelfde avond nog antwoord op al mijn vragen. Top! Na de laptop besteld te hebben, is die keurig netjes verpakt (stevige dikke kartonnen doos, laptop in ontelbaar veel lagen bubbeltjes-plastic) thuisbezorgd door PostNL met track-n-trace. Je krijgt hem netjes schoongemaakt en stofvrij, voorzien van een legale Win 7 pro 64bit NL installatie. Ik heb hem nu een week in gebruik, en ben enorm blij met de geweldige prestaties en het lachertje van een aankoopbedrag!
Het is een ex-lease laptop, dus tweedehands. Als je goed zoekt, zie je kleine gebruikssporen, het zijn géén afgetrapte laptops.
Korte samenvatting: Top Service, snelle reactie op mailtjes/vragen etc. Netjes verpakt opgestuurd, iDeal betaling, PostNL met track-n-trace, geweldige prijzen!
HV Computers: Aanrader !!!
In stevige dikke kartonnen doos, laptop zelf in ontelbaar veel lagen bubbeltjesplastic, via PostNL met track-n-trace.
KlantenserviceVoor de aankoop wilde ik nog wat specifieke dingen weten. Contactformulier op de site ingevuld, diezelfde avond nog antwoord, ondanks dat ze gesloten waren ivm vakantie. Top!