VOP Telecom

Gebruikers over webshop VOP Telecom

Overzichtelijke site. Wel weinig voorraad. Gemakkelijk met iDeal betalen, kan ook op andere manier. Snel en gemakkelijk!

netjes verpakt

Samsung S5 mini besteld, voor 22:00 uur. Netjes meteen betaald via iDeal, geen probleem! Volgende dag, geen pakketje. Dag daarna, geen pakketje, mail verzonden. Geen antwoord, dus nog een mailtje. Ik werd al lichtelijk nerveus, dan maar bellen. Vriendelijk tewoord gestaan door de klantenservice. Was kennelijk net bezig met mij een reply te geven via mai. Er was een foutje gemaakt, maar het pakketje zou die dag nog verstuurd worden. Helaas, geen mail met verzend info, dus ging ik er vanuit dat het niet verstuurd was, maar de dag erop keurig een pakje bezorgd!

Ben aan het sparen voor een iPad air 2 wifi 64 GB. Wellicht dat ik hem ook bij VOP bestel.

Okee, ik ga graag voor de goedkoopste. Maar dit was zeker ook de beste! Duidelijke site, snelle reacties, goede informatie over de verzending, kortom: helemaal prima . Wij vonden het spannend omdat we VOP niet kenden, maar het bleek een betrouwbare shop!

Super snel!, zelfs vanuit België naar Nederland, net zo snel als de welbekende b.com.

VOP Telecom heeft de scherpste prijs voor de Samsung Galaxy S5 mini, een prima bestelproces en levert zoals afgesproken de volgende dag via DHL. Even getwijfeld of ik zoals tot dusverre bij Belsimpel zou bestellen, maar het prijsverschil gaf de doorslag.

Voor 22.00 uur besteld = de volgende dag geleverd. Ik begon te twijfelen of dat wel klopte, omdat ik niet de beloofde verzend-email heb gezien. Om 18.30 uur belde DHL aan: "Dat doen we sinds enige tijd bij particulieren. Dan zijn ze thuis."

Ik heb geen account en kon daardoor geen factuur downloaden. Die zat ook niet bij de zending. Even gemaild en zeer snel ontvangen.

Na beslist te hebben een Samsung Galaxy S6 aan te schaffen, via Tweakers bij VOP Telecom uitgekomen vanwege de positieve reviews en ook de laagste prijs. Zonder te twijfelen de telefoon besteld, maar bij de betaling stond er achter de naam 'BVBA'. Toch even gecontroleerd hoe dit zat, maar het bleek dus gewoon een bedrijf gevestigd in België te zijn. De combinatie van een .nl domein en een Belgisch rekeningnummer zorgde voor wat verwarring, maar dit bleek niet nodig.
Het complete bestelproces is uitstekend verlopen, alles is duidelijk en de website oogt rustig.

Wanneer de bestelling vóór 22.00 uur verzonden en betaald is, morgen in huis. Dit had ik niet verwacht vanuit België, maar toch is dit het geval geweest. De bestelling was op een zondag geplaatst, dus er van uit gaande dat de bestelling maandag voor 22.00 uur betaald is, werd deze netjes die maandag verzonden. Om 22.02 uur een mail van DHL ontvangen met daarin het tracking nummer.
De volgende dag kwam de bezorger in de avond het pakket afleveren. De telefoon zit, zoals in eerdere reviews aangegeven, in een doosje wat precies groot genoeg is voor de verpakking. Geen schade of defecten aan de verpakking of de telefoon, dus dat is wel in orde. Top!

Zeer aan te bevelen webshop! Ik heb mijn Xperia Z5 hier op maandag besteld, en had hem de volgende dag al in huis. En dat vanuit België!

Enige nadeel wat ik had was dat de track&trace code niet werd verstuurd, pas na navraging. Normaal maakt mij dat niet zoveel uit maar met zo'n duur apparaat is het toch wel fijn om te weten waar ie ongeveer is.

Tevens ontving ik een Duitse telefoon, er stonden namelijk een aantal Duitse apps op en ik had een opstartscherm van T-mobile. Dankzij de goede service van VOP Telecom kon ik hem laten ophalen en 'repareren' maar ik vind dit een te klein probleem om zo'n drukte van te maken. Er staan namelijk wel een aantal beschrijvingen op internet om het opstartscherm te veranderen. En de apps kun je er zo af gooien.

De levering was zeer snel vanuit België.

Enige nadeel: geen track&trace code ontvangen, pas na navraging. Tevens geen handtekening voor ontvangst.

De klantenservice is uitstekend, ik kreeg iedere keer binnen 2 uur reactie via de mail terug met een goede oplossing!

+ Ogenschijnlijk makkelijk bestellen
+ Duidelijke overzicht van verzend- en betaalkosten

- Achteraf extra verzend- en betaalkosten
- VOP Telecom beschuldigt klant van fouten bij het bestellen
- Orderbevestiging houden ze zich niet aan

Telefoon besteld, verzendmethode, betaalmethode geselecteerd en netjes per mail in een overzicht de orderbevestiging ontvangen inclusief de totale kosten.

Echter neemt VOP Telecom contact op dat er extra kosten zijn.

Dat de kosten niet op de orderbevestiging staan, is de schuld van foutief bestellen door de klant. Daar blijven ze bij, ondanks het toesturen van de orderbevestiging waar alle details inclusief totaalprijs op staat. Als je niet akkoord gaat met de verrassende extra kosten, geeft VOP uiteindelijk toe dat het een systeemfout is waar vele klanten over struikelen.

Bestelling dus geannuleerd. Gezien de andere reacties hier, hoop ik dat niemand anders deze extra kosten achteraf krijgt. Dat je ofwel je product netjes toegestuurd krijgt, ofwel je geld retour krijgt.

Product nooit geleverd.

VOP Telecom vroeg na de order extra kosten, ondanks dat de gespecificeerde orderbevestiging een totaalprijs gaf voor de order.

De standaardreactie van VOP Telecom is:

U heeft foutief besteld. U moet extra kosten betalen. Wij gaan niet tot levering over.

Jammer dat ik geen screenshot kan plaatsen met de orderbevestiging en de mailwisseling waarin VOP stellig vasthoudt dat de klant een fout heeft gemaakt met het bestellen en er dus extra kosten zijn.

Met betrekking tot de reactie hieronder:
Ik begrijp dat de webshop NU inmiddels is gecorrigeerd en het juist aangeeft. Er is echter een orderbevestiging getoond en per mail verstuurd door VOP met het volgende:
- Product
- Subtotaal
- Verzending
- Betaalmethode
- Totaalbedrag
Het is jammer dat dan verteld wordt dat dit de fout van de klant is. De enige manier om het te verhelpen, zijn extra kosten na het plaatsen van de order.

Beste,

Er wordt duidelijk aangegeven op onze website dat mits u onder rembours wilt verzenden extra kosten zal moeten betalen. Er is ook een screenshot gemaakt van waar het fout liep tijdens de bestelling en deze is ook verstuurd geweest naar u.

U wilt onder rembours verzenden maar kiest voor een gratis verzending hoewel dit niet mogelijk is.

Dit is ook uitgebreid uitgelegd aan u door onze medewerkers. Wij hebben u proberen te beschermen voor de extra kosten die u zou krijgen wanneer u zou moeten betalen aan de courier.

Het is jammer dat u direct voor een slechte review gaat ondanks dat wij u proberen te helpen.

Wij wensen u nog een prettige dag verder en danken u alsnog voor uw feedback.

Ik heb hier een Samsung Galaxy S6 gekocht. Het bleek alleen een Duits Vodafone model te zijn... Deze werken wel gewoon volledig hier maar ik wou gewoon een orgineel nederlands model. ik vond het niet wat dat er van die Vodafone apps in stonden(die ook nog eens Duits zijn). Dit stond niet aangegeven op de site! De site zelf is voor de rest wel duidelijk en overzichtelijk.

Verzending was heel snel! Ik bestelde de telefoon op vrijdag avond om 21:30 en de volgende dag had ik hem in huis (staat ook op de website voor 22:00 besteld). Verder kreeg ik snel bevestiging over de bestelling en de verzending.

Ik heb dus contact opgenomen over dat het een Duits model was. Ik mocht kiezen of ik hem hield of gewoon terug stuurde. Ik heb hem dus terug gestuurd en mijn geld terug gevraagd(14 dagen bedenk tijd). Dit was geen probleem. Beide telefonisch en mail contact verliep snel en correct.

Website erg overzichtelijk, het was ook fijn om meteen accessoires bij de telefoon te kunnen bestellen. Op zondag de telefoon besteld en meteen een orderbevestiging gekregen. Op maandag is het toestel opgestuurd en ik heb direct de track&trace-code gekregen, bezorging door DHL was prima, de telefoon was netjes verpakt met de bijbestelde screenprotector. Ik had geen accout aangemaakt op de website dus ik kon aanvankelijk de factuur niet krijgen maar na een emailtje werd ook de factuur netjes in een PDF gestuurd. Enige nadeel is de spelfouten zo hier en daar op de website en de e-mails, dat maakt het voor mij altijd een beetje louche terwijl dat overduidelijk niet nodig is.

Deze webshop is dus zeker aan te raden!

Enige minpuntje is dat ik niks hoefde te tekenen voor ontvangst. Met dure producten als dit is het toch voor degene die bestelt een fijner idee als er ook een handtekening en afleverbewijs is.

Prima ervaring.

VOP Voordelig - Overzichtelijk - Prima website waar je snel datgene vindt waar je naar op zoek bent.

Ik adviseer VOP om een afleverbewijs te laten tekenen. DHL levert nu af en vraagt geen handtekening. Vrijdag besteld de volgende dag (zaterdag) in huis.

De website is overzichtelijk, het bestellen en betalen gaat vlekkeloos en de volgende dag had ik mijn Galaxy S6 in huis :D.

Ik miste de optie om mijn telefoon bij een locatie (PostNL, Kialapunt of iets) af te halen of online een ander bezorgmoment af te spreken. Daarom maar het adres van mijn ouders opgegeven.

De Galaxy s6 was tijdelijk niet leverbaar en als ik een beslissing heb genomen, wil ik het ook hebben ;). De klantenservice gemaild wanneer de telefoon weer beschikbaar zou zijn. Ik had binnen twee uur reactie dat de telefoon er binnen 1 a 2 dagen weer op voorraad zou zijn, en yes! de volgende dag stond hij weer online.

Ik was op zoek naar een Goude iPhone 6 64gb. Via de pricewatch van Tweakers kwam VOP telecom als voordeligste uit de bus. Direct de site van VOP telecom bezocht en binnen enkele minuten was de iPhone besteld.

Levering is goed en vlot verlopen. Normaliter binnen 1 dag in huis, maar was iets fout gegaan bij de DHL, dus heb een dagje langer moeten wachten. Via email ben ik constant op de hoogte gehouden over het verzendproces.

Een dag na mijn bestelling heb ik de klantenservice een email gezonden met daarin een vraag over mijn bestelling. Dezelfde dag, zelf binnen het uur had ik al een reactie terug van VOP telecom.

Men krijgt van mij 3 sterren omdat er een deuk in de hoek van de doos van de iphone 6 zat. Nu twijfel ik of dit opgekocht partijen zijn die een ' kneusje' hebben of niet. Maar deze was duidelijk voordat hij verpakt werd op de grond gevallen. Het toestel doet het veder prima, maar ik zou hem op voorhand niet gekocht hebben.

Had een nieuwe telefoon nodig nadat mijn oude S2 eindelijk het leven had gelaten. Vond VOP Telecom via tweakers en heb ze een kans gegevens. De website is overzichtelijk en ik kon makkelijk tussen de verschillende merken aan telefoons surfen. Hoewel niet alles in voorraad was, vond ik toch de telefoon die ik zocht.

Het bestellen verliep vlot en ik kreeg snel een bevestiging. Ik werd op de hoogte gehouden van elke stap van mijn bestelling en had reeds de dag erna mijn telefoon thuis geleverd via DHL.

Na 7 jaar apple fan te zijn geweest ben ik de laatste tijd Apple behoorlijk beu aan het worden. Ik heb in die 7 jaar een hoop geinvesteerd in het Apple ecosyteem maar de laatste tijd laten ze het behoorlijk hangen kwa qualiteit van hun producten en besturingsystemen naar mijn mening.

Ik was dus opzoek naar iets anders. Ik heb zelf al een Windows pc gebouwd waar ik met Windows 10 heel erg tevreden mee ben.
Mijn iPhone 5S wilde ik ook vervangen voor iets anders. Op het internet las ik veel goede reviews over Samsung Galaxy S6, maar in het begin vond ik ze echt nog te duur om over te stappen.
Via Tweakers hield ik de prijs in de gaten en op een gegeven moment zag ik de prijs waarvoor ik de sprong wilde maken bij VOP Telecom.
Ze zijn echt een stuk goedkoper dan de rest op het internet.
Ik ben tot nu toe nog zeer tevreden met mijn nieuwe telefoontje.
Alles verliep vlekkenloos, via de link op tweakers kon ik de telefoon direct in het winkelwagentje plaatsen en afrekenen met iDeal. Alles was overzichtelijk en zeker voor de prijzen zou ik VOP aanraden bij mijn vrienden en familie.

Ik heb volgens mij een Duitse versie gekregen maar bij de eerste opstart krijg je toch de keuze om te kiezen voor je land en taal. Ik zag een paar Duitse apps die voorgeinstalleerd waren waardoor ik het idee heb dat het een Duits toestel is maar verder merk in daar helemaal niets van. De apps kon ik direct zelf verwijderen, dus geen probleem voor mij. Dit zal ongetwijfeld de rede zijn waarom ze de telefoon zo goedkoop aan konden bieden.

Verzending was prima verlopen. Had de telefoon op zondag besteld en dinsdagavond stond de bezorger voor de deur.
Ik kon alleen het pakketje niet tracken want dat mailtje kreeg ik pas toen ik al lekker aan het spelen was met mijn nieuwe telefoontje.
Voor mij was dat niet erg omdat ik zelfstandig ondernemer ben en die dag toch thuis aan het werk was, daarbij kwam het s'avonds wanneer de meeste mensen wel thuis zullen zijn.
Dus voor mij prima verlopen.

Telefoon besteld en de dag erop de levering zonder problemen. Netjes geinformeerd via trackingsystem. Uitstekend dus!

Ik heb bij deze winkel een iPhone besteld. De telefoon is netjes en snel geleverd! En de prijs was zeer goed, vele malen goedkoper dan in de winkel. Toen ik ze attendeerde dat een concurrent goedkoper was, hebben ze meteen de prijs aangepast en dan niet tot de zelfde prijs als de concurrent, maar zelfs onder de prijs van de concurrent! Dat zie je niet vaak zeer netjes dus. Wel zijn er een paar kleine dingen, die ze misschien kunnen verbeteren. Ik moest zelf vragen om een factuur(bon), zat geen factuur (bon) bij de bestelling en ook vooraf geen ontvangen per mail. Ook werd mij beloofd het teveel betaalde (dat ontstaan is door dat een concurrent goedkoper was) bedrag terug gestort te krijgen, 3 dagen later heb ik nog niks ontvangen. Misschien duurt dit wat langer uit België, ik hou het nog even in de gaten. Ik kan deze winkel aanbevelen!

Prima verzending, volgende dag in huis en het product was goed verpakt.

Goede en snelle klantenservice! Je mail wordt soms vrijwel meteen beantwoord!
Wel moest ik zelf vragen om een factuur(bon) ook wacht ik nog op geld wat ik teveel betaald heb. Verder erg netjes en snelle klantenservice die duidelijk uitleg geeft op een vraag.

Makkelijk besteld en de volgende dag in huis voor de laagste prijs. Super goedkoop en snel!

Woensdagavond rond 21:00 een mobiele telefoon besteld via de website.
De website oogt wat amateuristisch dus ik was benieuwd of het geen oplichterij was. Maar alle twijfel was direct weg toen mijn pakket de volgende dag bezorgd werd! Goede prijzen en supersnelle verzending! Echt aan te raden!

De in de e-mail beloofde track&trace code nooit ontvangen.

Snelle beantwoording van mail met passende oplossing!

Het kwam extreem snel geleverd, de service was te perfect.
Geloof me, wil je een mooi product dat nog eens goedkoop is?
VOP TELECOM!!!! Ik garandeer je dat het top kwaliteit is.
De site ook ziet er nice uit, geordend en dit is echt waar!
Ik weet momente

De zending was echt niet te geloven, extreem snel!
In de tussen tijd kreeg ik een link waar ik mijn pakket kon zien.
Ook kreeg ik binnen 10 minuten een reactie, daar kon ik alles vragen over de zending en mijn aanschaf. (Telefoon)

Binnen 10 minuten kreeg ik een reactie, ze waren vriendelijk en ook nog eens duidelijk. Vaag krijg je bij het versturen van berichten altijd uitgebreide nutteloze berichten. Maar zij houden het kort en krachtig met voldoende informatie. Proficiat man!!

Heldere, duidelijke site, goede prijzen, vlotte reacties terug, en ze doen wat is afgesproken. Wat wil je nog meer?

Vrijdagavond besteld, zaterdag keurig tussen 9-13 uur geleverd

En toen mijn snelstartgids onverwacht in het Pools bleek, had ik binnen no time een mail met link naar de (volledige) Nederlandse handleiding

Scorekaart voor VOP Telecom