VOP Telecom

Gebruikers over webshop VOP Telecom

Ik kende VOP Telecom niet, maar omdat ze hier op Tweakers redelijk goede beoordelingen hadden, heb ik bij ze besteld. Het bestellen en leveren ging vlotjes. Maar bij retourneren van een accessoire kan je zelf voor de verzendkosten opdraaien. Maar goed, dan had ik de kleine lettertjes maar moeten lezen. Binnen een paar maanden ging het toestel kapot. Contact gezocht met VOP Telecom per mail. Het toestel zou kosteloos voor reparatie opgehaald worden. Door miscommunicatie kon de koerier het niet meenemen, dus alsnog zelf opgestuurd. Ondanks veel mails en telefoontjes die veelal onbeantwoord bleven, geen toestel terug na 5 maanden! Ook geen vervangend nieuw toestel of geld terug. Rechtsbijstand ingeschakeld en zij hebben het over genomen. Ik doe nooit meer zaken met deze club.

Antwoorden erg slecht op mails en telefonisch bijna niet te bereiken. Na 5 maanden geen gerepareerd toestel terug. Rechtsbijstand heeft het overgenomen.

Beste,

Is het mogelijk om contact op te nemen met ons zodat we uw probleem kunnen bespreken ?

Onze email: info@voptelecom.be

Samsung telefoon besteld. Wasmachine de goedkoopste. Snel geleverd. Goed verpakt. Via de mail nog een vraag gesteld. Hier werd snel op gereageerd. Nota wordt niet meegestuurd maar die is via je account bij VOP telecom op te vragen. Delen de negatieve ervaringen van de andere review schrijven niet. Ondanks dat we zelf eerst wel sceptisch waren.

Supper slechte service na veel bellen en mailen en nog geen geld/ telefoon terug gekregen.

Snelle levering

Supper ontreveden, Mobiel opgestuurd voor reperatie, 157 euro opgestuurd voor de reperatie. Na 5 maanden nog geen gemaakte mobiel. Geld terug gevraagd maar niet gekregen. Veel beloftes maken maar niet na komen en overal omheen praten.

Onze email: info@voptelecom.be

Ik ben erg tevreden over de service, communicatie en levering van VOP Telecom. Zeker een aanrader.

Eenvoudige doch duidelijke site. Duidelijke begeleiding bij het bestellen. Het apparaat voldeed aan de verwachtingen en kwam overeen met wat ik besteld had. het werd volgens afspraak op tijd afgeleverd

Levering op tijd en het apparaat was goed verpakt.

Wat vragen en misverstanden mijnerzijds werden door de klantenservice op een correcte manier behandeld

Qua prijzen is het misschien een goedkopere shop. Maar ze zeggen toch vaak.
Goedkoop is duurkoop en dat is in dit geval precies het zelfde. Ik kon net zo goed het bij belsimpel.nl bestellen. Nadat de smartphone terug is gestuurd naar de verkoper meteen via belsimpel.nl een nieuwe besteld. En nu wachten op mijn geld.

De verzending liep op zich goed totdat ik opeens de verzending terug zag gaan naar de verkoper. Ik was inderdaad een aantal dagen niet thuis 1-2 dagen en de 3de dag was ik er wel en toen werd die niet meer geleverd. Toen maar gebeld met de DHL klantenservice om te vragen hoe het nu allemaal zat. Volgens DHL heb ik de verkeerde adres doorgegeven. Want op het pakketje stond een extra toevoeging. Waardoor die officieel niet eens mocht geleverd worden. Maar als ik dan op het factuur kijk staat er geen extra toevoeging dus de fout van VOPTELECOM. Daarna is de smartphone teruggestuurd naar de winkel. En wacht nu al een aantal dagen op mijn geld wat ik nog niet binnen heb gekregen.

Het erge van alles is dat ze in de tussentijd niet eens een vervangend exemplaar opsturen. Zodat ik alsnog sneller mijn smartphone krijgt en hun de retour smartphone. Zo doen alle grote winkels dat. Maar VOPTELECOM NIET DUS. PAS DUS OP.

Zulke winkels moeten echt beter gecontroleerd worden op de werking van de belgen. Want dit is niet goed...

Klantenservice is prima maar dan moet je ze wel zien te pakken te krijgen.
Vaak bel je 1-5 keer op en je krijgt ze nooit aan de lijn. Super slecht geregeld.

Vaak korte antwoorden waar je totaal niks aan hebt.

IK GA ER ZEKER NOOIT MEER BESTELLEN.

Na vergelijking van verschillende aanbieders een Samsung S6 besteld. Belgisch en goedkoper. De belofte op een snelle levering werd niet echt nagekomen. Zaterdag besteld....levering op woensdag. Tot mijn verbazing was er geen factuur meegeleverd en bleek de verzegeling van het 'Poolse' toestel verbroken. Bij navraag werd me geantwoord dat de douane het zegel ter controle verbrak en dat de toestellen van overal in Europa komen. Waarom worden deze zaken niet netjes op de site gemeld? Alles werkt perfect, mooi toestel, ...Taal instellen was een makkie. Toch wekte de hele transactie bij mij argwaan. Ik zou het niet opnieuw doen. Voor 45 euro meer voel ik me bij bijv. BOL.com een stuk meer op mijn gemak. Een gemiste kans voor een Belgische onderneming.

Goed verpakt en geleverd. Echter met een verbroken zegel... Dat maakt je niet blij... Ik heb getwijfeld om het toestel meteen terug te sturen. Dat deed ik na contact met de klantendienst niet ... Hopelijk krijg ik daar geen spijt van.

Correcte reactie zonder meer. Veel taalfouten (!). Alle 'malheurs' liggen aan de klant. Een factuur moet je zelf via de site gaan zoeken. "Waarom maakte de klant geen account aan? Dan zou er geen factuur gevraagd dienen te worden." Enfin...Zo kwam het bij mij over.
En het is normaal dat het zegel is verbroken waar in niet mis te verstaan Engels op staat... 'Do not accept when seal is broken '.

Watch out.

If you are an NL company avoid VOP Telecom.

This is a Belgian company even though they have a .nl domain name.

VOP Telecom does not process BTW correctly for NL companies. They should charge 0% BTW...even asking for your NL BTW number, but NL companies will be charged 21%.

They refuse to refund the incorrectly charged BTW. So you pay more money.

You should buy from an NL based company instead.

It;s not all bad news. The phone arrived quickly. This part was OK to be fair.

Very poor customer service. Unhelpful, and unwilling (or unable) to correct the company mistake.

Instead of refunding the BTW and fixing the process, they invite you to write to the Belgian tax authorities.

I asked again with a different person, asking them to try to find a sensible solution.....but no, not possible.....write to the Belgian government.

No thanks, I'll write here.

So OK, never again.

Afgelopen week een Samsung Galaxy S6 besteld. Beetje aan het twijfelen over welke shop het nou ging worden, maar toch voor laagste prijs en snelste levering gegaan (mijn oude telefoon was stuk, ik had een nieuwe nodig).
Die snelste levering is het toch niet geworden. Er staat mooi een klok die aftelt tot wanneer je volgende dag bezorging hebt, en ik heb weliswaar op de valreep besteld maar er was geen levering de volgende dag. Zet dan ook niet zo'n suggestieve timer op je site als je het toch niet nakomt?
Geen bevestiging van bestelling via email (wel op web), na navraag kwam het door onderhoud mailsysteem. Beetje drogreden om niet achteraf nog een factuur te sturen, ik heb er niet meer om gevraagd, ging ervan uit dat het wel bij de telefoon zou zitten. Dag nadien dus ontvangen, geen factuur. Gemaild, alsnog gekregen. Beetje te veel actie van mijn kant voor wat normaal zou moeten zijn!
Telefoon in orde, kennelijk vooringesteld op Zwitsers-Duits, had al gelezen dat hier iemand een Hongaarse telefoon had gekregen. Kennelijk kopen ze op verschillende plekken in(?).

Goed verpakt, maar als je een timer op je site zet die belooft levering volgende dag, lever dan ook volgende dag, mét factuur a.u.b.!

Kreeg wel waarom ik gevraagd had, maar dat had ik al zonder vragen ontvangen moeten hebben (hier heb ik het over de factuur).

Het is een overzichtelijke, simpele website. Overzicht is duidelijk en biedt de laagste prijs. Bestelling en betaling gaat gemakkelijk. Verzending is gratis en verzekerd

Levering erg snel, voor 20.00 besteld en de volgende dag geleverd. Is goed verpakt.

Na levering bleek er iets mis te zijn met mijn toestel. Het toestel crasht spontaan. Contact gehad met de klantenservice en ik ben goed geholpen. Er was wat miscommunicatie met het terug sturen van het toestel; een koerier zou mijn toestel op komen halen, maar dit gebeurde niet. Uiteindelijk heb ik het toestel zelf opgestuurd en werden de verzendkosten netjes terug betaald. Nieuw toestel de volgende dag al gekregen! Top!

Het artikel voldoet aan de eisen, doch verzonden zonder factuur en geen antwoord op mails

vlugge levering, goed ^verpakt, doch geen factuur bijgeleverd

Ik heb op 20/1/2016 een gsm samsung galaxyS5 neo aangekocht, doch ik heb geen factuur ontvangen. Ik heb al een mail gestuurd, op hun pagina op Facebook een melding gezet, maar krijg nergens een antwoord. Het enigste dat ik ontvangen heb is een verzendingsnota. Malafide verdeler ???? Bij geen gehoor doe ik aangifte van malafide verkoop en verkoop zonder factuur!!!!

Beste,

Hebt u een mail verstuurd naar info@voptelecom.be ?
Al onze mails zijn momenteel beantwoord.
Kan u nogmaals een mail versturen naar info@voptelecom.be

U krijgt ook automatisch een mail met uw email correct is ingevuld.

Mvg, VOP Telecom

Uiteindelijk een iPhone 6S besteld bij deze webshop vanwege de beste prijs. De layout van de website is op sommige fronten inderdaad wat rommelig, maar dit is maar een klein minpuntje. De betaling met iDeal ging snel, en de volgende dag werd de iPhone verzonden. Ondertussen nog even met de klantenservice gemaild omdat het toestel vlak na mijn bestelling was uitverkocht, ik had inderdaad het laatste exemplaar.

De bestelling was goed verpakt, al is het misschien een idee om in de toekomst iets van opvulling in het doosje te doen gezien de vrije ruimte die in mijn geval aanwezig was (opvulling om schuiven en stoten tijdens vervoer tegen te gaan). Verder erg goede service, zou zeker opnieuw bestellen!

Zoals eerder vermeld even contact gehad over de voorraad. Dit ging erg soepel en vlot. Snelle reactie.

Iphone 6s besteld vanwege laagste prijs. Bestelling snel verwerkt. Door fout aan mijn kant (1 letter te weinig in postcode) werd de verzending echter geweigerd door DHL. (blijkbaar is adres tegenwoordig niet meer toereikend om de juiste postcode erbij te vinden) Dit had als gevolg dat de telefoon uiteindelijk week later werd geleverd. Dit valt VOP natuurlijk niet aan te rekenen. Enige minpuntje vind ik de nogal korte manier van communiceren. Bestaat een beetje uit onliners. Alles echter wlel prima opgelost.

Zojuist bestelling geplaatst voor S5 via de site.

De site vind ik matig/slecht ge-outlined. Zo bleek ik eerst niet door goed door de bestelprocedure te komen, omdat de knop voor accepteren van de voorwaarden achter een andere knop verscholen stond (in zowel Chrome als FF). Door wat met de browser in te zoomen kwam het knopje te voorschijn.

Ook wordt het huisnummer vh ontvangstadres niet vermeld op de bestelbevestiging (alleen straatnaam wordt gemeld), die overigens wel keurig direct na bestelling gemaild wordt. Toch beetje slordig.

Via de site staat een link "Contacteer ons". Door daarop te klikken wordt een formulier getoond, na het invullen en klik op verzenden, komt er een "404 page not found". Geen idee of mijn vraag nu naar hen verstuurd is of niet.
Ook weer zoiets van: dat kan toch beter.

Verdere update van de review volgt na ontvangst van het bestelde artikel. To be continued dus....

UPDATE 7/1/15:
Website is inmiddels aangepast (zie reactie hieronder). Alle eerder door mij gemelde problemen zijn verholpen.

Bestelling inmiddels keurig ontvangen, zeer snelle levertijd en ik waardeer ook de snelle en adequate reactie van VOP, op mijn eerdere bericht.
Echt uitstekende service!

Zeer snelle levering. In mijn geval geleverd door DHL.

Snelle en adequate reactie door de klantenservice op eerder gemelde problemen. Uitstekende service.

Beste,

Wij willen u danken voor uw attendheid en hebben de problemen al reeds doorgegeven aan onze IT-dienst
Kan u ons eventueel screenshots doorsturen zodat wij dit ook kunnen doorsturen naar onze IT-dienst.
U kan ons ook contacteren op info@voptelecom.be

Mvg, VOP Telecom

Een Samsung S6 besteld. Gedurende een aantal weken voordat ik de aankoop deed waren zij beduidend goedkoper dan de zogenaamde goedkope aanbieders. Reviews zijn goed. Hierdoor mede de afweging gemaakt om de aankoop te doen. Bestelproces is simpel. Geen poespas. Geen moeilijke website. Voor mij de ideale partij om zaken mee te doen. Het product was goed ingepakt en de telefoon functioneert uitstekend. Ik ben dan ook heel erg tevreden over het totale proces.

Snelle levering zoals dat ook door hun wordt beloofd. Mij hoor je hier zeker niet over klagen. Hun verzendproces is dus goed geregeld.

Duidelijke website. Apple Iphone 6s gekocht. Tijdens proces van bestellen, betalen en thuis geleverd krijgen verschillende mailtjes van de stappen, ook via dhl goed te volgen waar het pakje is en wanneer het bezorgt wordt.
Snelle service.

Goed verpakt en snelle levering

Ik had al enkele reviews gelezen op tweakers.net. Sommige waren heel positief, andere negatief. Ik heb mij Samsung a7 dan toch besteld omdat deze de goedkoopste site bleek te zijn. Ik had betaald met overschrijving waardoor het enkele dagen duurde voor het toestel was aangekomen. Ik had een beetje schrik omdat ik na een dag nog geen enkele betalingsbevestiging had ontvangen. Ik belde naar VOP Telecom om te vragen of dit normaal was en ze waren heel vriendelijk en stelde me gerust dat dit zeker zo was.
Ik stelde enkele vragen en telkens een super vriendelijk antwoord, wat moet een mens nog meer hebben? VOP telecom groep, doe zo verder! Vele kunnen nog een voorbeeld nemen aan jullie.

Na ontvangst van mijn Samsung a7, had ik er enkele vragen over. Ik stuurde meteen een mailtje en 10 minuten later had ik al een antwoord. Zo een service heb ik nog nooit gezien, top!!

Direct na Kerst het mobieltje ontvangen, terwijl het tijdens Kerst werd besteld. Keurig verpakt. Grandioos!

Ik heb een iPhone 6S 64 GB besteld op 23 december 2015. Voor 20.00 uur bestellen zou de volgende dag (24 december, kerstavond) in huis zijn. Ik had, gezien de kerstdrukte, niet het idee dat dit realistisch zou zijn maar VOP Telecom leverde de volgende dag keurig mijn telefoon af. Chapeau!

Snelle verzending via DHL1154, goede communicatie over de status van de bestelling.

de telefoon die ik besteld had was volgens de beschrijving vlot en dus een dag later geleverd. zeer tevreden geen klachten.

Scorekaart voor VOP Telecom