VOP Telecom

Gebruikers over webshop VOP Telecom

Mooie actie s voor weinig geld, de Samsung galaxy S6 edge besteld schitterend toestel en veel goedkoper dan elders.

Na een leverings probleem 1 dag later thuis,kan gebeuren

Na late levering E mail gestuurd deze is netjes beantwoord met de reden,probleem opgelost

De website is heel overzichtelijk, bestelling ging snel en gemakkelijk. Prijzen zijn relatief goedkoop. Betaling kon via iDeal.

Een dag na de bestelling kreeg ik het product al thuis, in een stevige verpakking.

Dezelfde dag dat ik het toestel ontving, zag ik op de site dat de prijs van de telefoon was gedaald. In een mail heb ik gevraagd voor een tegemoetkoming en de volgende dag had ik een accessoire toegestuurd gekregen met dezelfde waarde. Top!
Het was niet mogelijk om het verschil op mijn bankrekening gestort te krijgen omdat ik het toestel al binnen had.

Op 06-10 een Iphone 5S gekocht via deze webshop/winkel. Scherpe prijs was hierin de meest bepalende factor, alsmede de goede beoordeling op tweakers.
De website is duidelijk en werkt goed. Enige minpunt is dat er accessoires werden getoont die niet relevant zijn voor het toestel (zoals SD kaartje).
Ruime keuze uit betaalmogelijkheden zoals CC, Ideal, Rembours en overboeking.

De order is gratis verzonden via DHL en binnen één werkdag geleverd. Levering in Nederland is geen probleem en kost niks extra's.
In eerste instantie kreeg ik op de dag van uitleverdag een mail van DHL dat ik de order pas vanaf de volgende dag kon gaan volgen, maar via de track en trace zag ik dat de zending al onderweg was voor aflevering.
Order was compact verpakt en is netjes afgeleverd.

Een paar uur na het bestellen van de telefoon zag ik via tweakers dat ze de prijs met € 21,- hadden verlaagd. Ik heb de klantenservice toen benaderd met het verzoek of dit verschil kon worden teruggestort. Binnen twee uur een vriendelijke reactie met de melding dat ze het verschil terug zouden storten.
De volgende dag zag ik op mijn rekening dat dit is gebeurd. In mijn ogen een zeer vriendelijke en nette afhandeling.

Prima webshop, hele goede prijs voor een Samsung Galaxy Tab A 10.1.
Overzichtelijke en goed werkende site.
Ik kon alleen met creditcard betalen, voor mij geen probleem.

Gratis verzenden op werkdagen leveren. Levering op zaterdag mogelijk tegen meerprijs van €4,99 vind ik netjes.
Bestellen in Belgie, leveren in Nederland.

Ik was vergeten om mijn adres in te vullen, via de telefoon de ontbrekende gegevens doorgegeven. Vriendelijk en goed afgehandeld.

De bestelling was zó geplaatst, de prijs voor het toestel was de laagste die ik kon vinden, de afhandeling en bezorging waren supervlot.
Wat zou je nog meer willen?

Telefoon in een keurig klein doosje werd 'savonds om 8 uur nog bezorgd.
Dat was zelf nog voordat ik de 'track en trace' gegevens had ontvangen.
Prima.

Supertevreden! Op vrijdag om 21h45 bestelling van samsung galaxy geplaatst, zaterdagochtend om 9h15 bij mij thuis! Erg blij mee! Bookcase zat niet bij de levering en wordt nog toegestuurd. Zou zeker weer bij VOP bestellen, goede prijs en snelle levering.

Nette afhandeling, bookcase verwacht ik binnenkort te ontvangen!

A1 Topkwaliteit snelle levering en ook nog eens voor de aller laagste prijs die er te vinden was !!

Alles prima verlopen zoals het hoort degelijk en prima verpakt verstuurd met de DHL en volgende dag al in huis.

Ik bestelde mijn huawei p8 lite donderdag. de volgende dag was hij er nog niet, dus even nagekeken bleken ze niet op zaterdag te leveren. alleen met extra kosten. Dus dacht ik dat 't daar aan lag... maar had voor de zekerheid nog een mailtje verstuurd. Blijkt er dat er geen "bestelling" is.
hopen dat ik mijn geld terug gestort krijg of alsnog geleverd krijg!

nog niet opgelost hoop dat ik mijn telefoon binnen een paar dagen toegeleverd krijg.

Beste,

Kan u ons een bestelnummer doorgeven dan kunnen wij dit zeker en vast nakijken. Is het eventueel mogelijk om ons een mailtje te versturen met al je gegevens ?

Mvg, VOP Telecom

very cheap price, very good service, very quick shipment, very good iPhone device, all new and in perfect condition.

Afgelopen dinsdag om 21:30 een Motorola moto G besteld, voor 00:00 uur verzonden en een track and trace code ontvangen. Volgende ochtend bestelling binnen. Toen DHL aan de deur stond kreeg ik tot mijn verbazing 2 pakketjes toegereikt, toch maar aangenomen om te kijken wat het was. Het bleek dat er een Samsung s5 mini in het tweede pakketje zat en in het eerste pakketje zat gewoon netjes de Motorola die ik had besteld. Alles zat er bij de Samsung s5 mini bij, oortjes, extra glas enz. Nu had ik niks kunnen zeggen en het product kunnen houden/verkopen, maar ik heb er voor gekozen om netjes op te bellen en aan te geven dat er een pakketje teveel was geleverd. De medewerker die ik aan de lijn kreeg waardeerde mijn eerlijkheid en bedankte mij hiervoor ook, dit mag je ook wel verwachten van VOP aangezien het hun fout was dat er een ectra pakketje werd afgeleverd. Kortom, snelle en goede levering, uitstekende service, mooie prijs en uitzonderlijke vrijgegvigheid, als je begrijpt wat ik bedoel, goede ervaring gehad, dus als je op zoek bent naar een goede webshop moet je bij VOP zijn. Het is natuurlijk niet zo dat je een extra product krijt als je iets bij VOP besteld.

Zoals ik al zei, snelle levering, in goede staat ontvangen, product was wat het moest zijn en extra product meegeleverd, een fout die kan gebeuren.

Zoals ik al zei, toen ik opbelde werd ik netjes met u aangesproken en bedankt voor mijn eerlijkheid. Snelle oplossing gegeven en retour op kosten van VOP.

Prima! Simpel te bestellen, direct per email bevestiging, de volgende dag inderdaad in huis. Zij roepen het niet alleen op de website, zij maken het ook echt waar.

Bestelt om 21:03 uur , verzonden om 21:10 uur en om 22:08 uur de track & trace van DHL.. Volgende dag binnen!

donderdag besteld. Vrijdag ganse dag wachten en 's avonds melding dat levering vertraagd is met een werkdag. Zaterdag naar vop gebeld, "wordt vandaag geleverd", maar DHL belgië rijdt zaterdag niet. Maandag ganse dag thuis, 's avonds melding "adres gesloten", geen koerier gezien. Krijg nadien melding dat pakket mag afhalen in een winkel in een gemeente verderop. Dus na 6 dagen had ik mijn pakket pas, had betaald voor een verzekerde verzending en mag er nog zelf om ook !!! VOP gecontacteerd en kreeg antwoord dat het aan DHL lag. Bij openmaken pakket zag ik dat de cover die ik ook besteld had niet bij was geleverd. Gemaild en werd dezelfde dag nog verzonden. Bij openmaken zag ik dat er een witte cover inzat terwijl ik zwarte besteld had ....

voor een klein pakket had dhl geen zin om langs te rijden, dus dumpen ze na een paar dagen het pakket in een parcelshop ...

Beste,

Wat jammer dat DHL zo een groot fout heeft begaan.
We danken u enorm voor de feedback dat u hebt gegeven.
U kan er ook zeker van zijn dat wij een klacht bij DHL gaan neerleggen.
Wij zouden dit dan ook graag rechtzetten. Kan u ons zo snel mogelijk contacteren via mail ?

Kort na de betaling bericht dat de betaling geslaagd was, 5 minuten later bericht dat de telefoon klaar was voor verzending.

Prima verpakt, maar zonder handtekening te hoeven zetten in de voor iedereen toegankelijke postbak gedropt door DHL.

VOP Telecom heeft direct gereageerd en neemt de opmerking erg serieus.

IPHONE 6 Beste deal van de dag bij VOP gevonden, voor 20:00 besteld, volgende dag in huis! Keurig op tijd en conform afspraak.

Binnen 24 uur geleverd conform afspraak, bij de buren afgeleverd. Precies zoals toegezegd op de site bij de bestelling.

Makkelijke site waar je goed doorheen klikt en zoekt. Na bestelling in het weekeinde kan het langer duren voordat je reactie op de betaling krijgt.

Zondagmorgen besteld en dinsdag per DHL binnen terwijl ze volgens de website dicht zijn op maandag! Daar kan je wat mee.

Prima prijs voor een Galaxy S6 Edge. In mijn geval een Hongaars toestel, maar bij het aanzetten betekende dit niets anders dan de taal selectie van Hongaars naar Nederlands te zetten. Dit was nog geen 5 seconden werk en iedereen kan het.

Ook een Hongaarse handleiding bij het toestel, maar die lees ik sowieso nooit.

Ik had rond 20:00 besteld en de telefoon was de volgende morgen in huis. Prima verpakt en het doosje van de telefoon was netjes verzegeld.

Het betrof een zakelijke bestelling en er zat geen factuur bij. Na een mailtje had ik die binnen een half uur binnen.

Prima op tijd bezorgd na 1 dag zoals beloofd. Heb een Galaxy S6 besteld, kreeg een Duits Vodafone model toegestuurd. Bij het instellen de taal op Nederlands gezet en de Vodafone apps verwijderd. De 4G (provider is t-mobile) heb ik zelf moeten instellen, wellicht iets met de herkenning van het Duitse Vodafone toestel te maken gehad waardoor het automatisch configureren niet lukte.

Kleine puntjes die ik zeker over heb gehad voor een bijzonder scherpe prijs (lees: €80 goedkoper dan in NL!).

Top service, niets slechts over te zeggen.

Netjes ingepakt, goed aangekomen. Betaald voor aangetekend versturen maar ik hoefde geen handtekening te zetten, dit vond ik een beetje raar.

Ter controle toch nog een ongerelateerde vraag gesteld voor de bestelling, binnen enkele uren een correct antwoord ontvangen.

Beste,

U bent de gelukkige winnaar van onze wekelijkse prijs !!!
U kan uw prijs binnenkort verwachten.

Mvg, VOP Telecom

Telefoon 's avonds besteld en de volgende dag in huis. Goed op de hoogte gehouden waar de telefoon was.

Ik heb een smartphone besteld; de credit card betaling lukte niet, maar ideal wel. Binnen 24 uur was er beloofd en die belofte is volledig waargemaakt. Bij het opstarten was alles in een vreemde taal, net als het boekje wat bij de telefoon meekwam, maar met de eerste knop kon ik al meteen naar het Nederlands.

's Avonds besteld en nog geen twee uur later was het pakketje al onderweg. Die zelfde avond was ook duidelijk op welke tijden ik het pakje de volgende dag kon verwachten. Die middag kon ik er dan ook al mee aan de slag. Alles goed verpakt. Fijn geregeld zo.

Bestellen ging makkelijk en vlot. Voldoende betaal-mogelijkheden, en gekozen voor creditcard ivm verzekering en betere afhandeling in geval van problemen. Niet nodig gehad, levering was compleet en correct

Vrijwel direct bevestiging van de bestelling, en ook kort daarna de track and trace code van DHL. Volgende dag een kaartje in de bus (was helaas niet thuis). Zelf ervoor gekozen om een nieuwe afspraak te maken met DHL.
De verpakking was deugdelijk en de bestelling compleet.

Scorekaart voor VOP Telecom