VOP Telecom

Gebruikers over webshop VOP Telecom

Vanaf de bestelling tot de levering heb ik geen klachten. De klantenservice daarentegen is zeer slecht.

Had mijn toestel opgestuurd voor herstelling. Deze bleek niet meer te herstellen dus ik kon kiezen tussen geld terug of ander toestel voor hetzelfde bedrag. Ik had gekozen voor mijn geld terug te krijgen maar na tientalle mails, inschakeling van ombudsdienst, vele telefoons en 5 maanden verder, heb ik mijn geld nog steeds niet terug.

Geen contact met de winkel te krijgen. Reageren niet via de mail en nemen de telefoon niet op.

Levering was op tijd, geen problemen mee.

Nemen niet op en beantwoorden de telefoon niet. Geen contact mee te krijgen.

Alles verliep goed totdat mijn gsm defect was! Ben al maanden aan het wachten op de terugbetaling van mijn toestel! Zelfs op mijn mails naar hun krijg ik geen antwoord meer en als ik bel neemt er niemand op!
Zo te zien hier beneden zijn er meerdere mensen met hetzelfde probleem! ZEKER GEEN AANRADER DUS!

Na een 15-tal mails en 4 maanden verder, nog steeds het geld niet terug gehad van mij defecte smartphone die nog steeds in garantie is!!

Heel tevreden met de service. Internetsite werkt uitstekend en naverkoop service was ook heel goed

Heel goed systeem. Goede ervaring op de site en ook efficiente naverkoop service. In het algemeen tevreden!

Makkelijk was om te bestellen.Eerste keer toen ik wilde bestellen was er niet.
Ik probeer promotie te krijgen van 100 euro,maar lukt niet.Ze zeggen EAN code valt buiten.

Toelichting snel en op tijd

Ik ben snel geholpen,ik ben hartstikke blij.

vlotte service, makkelijk betalen, makkelijk te bestellen, overzichtelijke website, kortom een dikke aanrader voor wie op zoek is naar goede producten bij een goede webwinkel

het product zat niet geheel vast in de verzenddoos, doch geen schade dankzij de foam

goede service, vriendelijke mensen

Gewenste product vlot gevonden op overzichtelijke website van VOP Telecom. Betalen kon makkelijk via Bancontact/MisterCash. Zowel bestelling als levering verliepen vlekkeloos. Goede service tegen de laagste prijs.

Pakket netjes verpakt en op afgesproken tijdstip ontvangen.

Snel verstuurd, scherpe prijs, geen problemen. Enige verbeterpunt: zouden factuur standaard via email kunnen versturen

het was duidelijk hoe je een bestelling kon plaatsen. de site zag er netjes uit.

het product werd een dag later dan genoemd geleverd.

Heel snelle en kordate afhandeling, de extra verzekering voor het opsturen was absoluut goedkoop en in orde

Levering via pakket met maar kleine meerkost ( minder dan 4 euro)

Ik vroeg ze of ze iets aan de kant voor mij konden leggen. En dat hebben ze uiteraard ook gedaan. Dat vind ik persoonlijk helemaal top!

Ze zijn heel vriendelijk.

Ik zocht een samsung galaxy S7. Bij VOP vond ik die aan een aantrekkelijk prijs.
Veel lager dan bij concurenten. Ik kan alleen maar lof geven aan deze winkel!
Dag na bestelling had ik hem!

Alles tip top !!! Beter kan niet !

Ik ben zeer tevreden. Ik heb mijn gsm 2 dagen na de bestelling gekregen ik vind dat zeer snel. De prijs van mijn gsm was voor mij uitstekend ik had namelijk een samsung s7 edge besteld. Mijn gsm is formidabel, ik heb nog altijd geen spijt ervan. Deze site is echt een aanrader vooral voor wie een dure gsm moet kopen is het goedkoper dan bij de concurenten.

Ik had hem in de weekend besteld dus ik moest meer wachten dan ik verwacht had . De volgende keer bestel ik hem op een werkdag zodat het de dag erna thuis komt.

Zelfs in het weekend hebben ze mijn vragen beantwoord.

Snelle levering (echter niet de volgende dag, zoals op site vermeld staat) en lage prijs.

Overzichteljke website met correcte informatie. Heel competitieve prijs. Makkelijke log-in. Duidelijke informatie over toestelopties en levertijden.

Levering dag na bestelling. Geen enkel probleem ondervonden. Correcte info via link van DHL gestuurd op mijn e-mail. Tevreden.

I like the price and the service. It is by 50 euro cheaper by any other seller around

Delivery was as expected

Het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen en te betalen. Voldoende opties tot betaalmogelijkheid, evenals de meerprijs voor verzekerde zending is een aanrader!

Het product snel ontvangen, al mocht het iets beter ingepakt zijn (toestel lag los in de doos - gelukkige veel foam om schokken op te vangen)

Klantenservice makkelijk bereikbaar.

4 dagen geleden een samsung J5 besteld .deze kwam naar 2 dagen aan .
Echter bleek het het niet de juiste te zijn als ik besteld had , dit via de mail gemeld ,ik kreeg direct antwoord ,dat het toestel 2 dagen later omgeruild zou worden .
Ik de hele dag vrij nemen en je raad het al geen nieuw toestel ,bellen heeft zin ze nemen de telefoon niet op ,mailen dan maar weer .

Het was een fout geleverd product ,die tot op heden nog omgeruild dient te worden

De klantenservice antwoord direct via de mail ,echter is dit een soort van callcenter die geen concrete antwoorden weet te beantwoorden zoals track en tracé nummers voor het opnieuw verzenden bij foutieve bestellingen.
Ze vertellen je alleen wat je graag wilt horen maar zonder concrete aanwijzing of het wel gebeurt ,een oproepkracht die op de bank thuis wat bijverdient met beantwoorden van mails.

Beste,

Is het mogelijk om contact op te nemen met ons zodat we uw probleem kunnen bespreken ?

Onze email: info@voptelecom.be

Bij VOP Telecom een LG G4 gekocht omdat zij op dat moment de goedkoopste waren. Slechtste beslissing die ik tot nu toe heb gemaakt.

Mijn pakketje kwam netjes de volgende dag in huis. Dus ik dacht dat het allemaal prima ging, maar toen begon de ellende pas. Ik had namelijk een iPhone 6 binnen gekregen. Na wat over en weer gebeld werd de iPhone opgehaald en heeft het 2 WEKEN geduurd voordat ik mijn LG binnenkreeg... In die 2 weken heb ik veel lopen bellen en mailen maar ik kreeg weinig reactie. Gelukkig heb ik als compensatie een Powerbank ontvangen t.w.v ongeveer 35 euro, die ik altijd nog met veel plezier gebruik.

Het toestel deed het vervolgens prima voor ongeveer een maand maar daarna ging hij stuk. Nogmaals contact opgenomen met VOP en dat ging allemaal prima, LG opgestuurd en laten repareren. Dit duurde ongeveer 3 weken.

Een paar weken na de reparatie was mijn LG weer kapot, maar hij deed het nog goed genoeg om er mee te leven, totdat hij na een paar maanden helemaal kapot ging. De 2e keer contact over een reparatie ging (naar mijn verbazing) ook weer vlekkeloos. Vervolgens duurde het een maand voordat ik mijn telefoon terug had, die na een week voor de 3e keer kapot ging.

Nu heeft VOP contact opgenomen met LG om te kijken of ik een nieuw toestel kan krijgen. Nu heb ik doorgegeven wanneer mijn toestel kan worden opgehaald en daar word gewoon weer niet op gereageerd.

Ik hoop dat ik uiteindelijk een goed werkende telefoon krijg en ik nooit meer met deze mensen te maken krijg.

Update 07-11-2016: Toestel is vanmiddag opgehaald zonder dat het was doorgegeven dat dat zou gebeuren, ik had geluk dat er iemand thuis was...

Ben benieuwd hoe lang ik nu moet gaan wachten tot ik hem terug krijg.

Als je iets gedaan wil krijgen moet je er heel dik bovenop zitten. Veel bellen en mailen en dan maar hopen dat je ooit reactie krijgt.

Ik vind het gewoon knap hoe je als bedrijf zo slecht kan zijn op communicatief gebied.

Beste,

Onze email: info@voptelecom.be

Beste VOP, ondertussen heb ik mijn toestel terug en hij doet het ook weer. Mijn excuses voor het niet updaten van de review. U heeft mijn email adres, we hebben contact gehad, mijn bestelnummer is 5666

Scorekaart voor VOP Telecom